turneul de foc maxbet

Turneul de foc Maxbet: 200.000 RON și Rotiri Gratuite

11 oct. 2021

Participă și tu la Turneul de foc Maxbet pentru multă distracție și câștiguri! Trebuie numai să joci păcănele la cazino și ai de câștigat. În articolul de mai jos vom prezenta premiile exacte, dar și modul de participare. Acest turneu Maxbet este doar una dintre numeroasele promoții de la cazinoul tău preferat. Citește articolul nostru despre cod bonus Maxbet pentru a descoperi și alte oferte!

Ofertă specială

200,000 RON în Turneul de Foc

Acum ai șansa să câștigi chiar mai mult la cazino! Trebuie doar să participi la turneu și să aduni puncte jucând păcănele. Atât de simplu!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare200.000 lei + 10.000 FS
Dep. Min.
Valabilitate11/10 17/10
Rulaj40x la rotiri
ExclusivToți jucătorii

Turneul de foc Maxbet – cum participi?

Dacă ai mai jucat la cazino, știi deja cum să intri în Turneul de foc Maxbet. Dar pentru siguranță și pentru jucătorii noi, mai jos îți vom prezenta pașii:

Dă click pe „Profită acum”

Înscrie-te la turneu cu ajutorul butonului „Profită acum” de mai sus.

Adună puncte

Joacă-te păcănelele eligibile la promoție și acumulează cât mai multe puncte.

Vezi ce câștigi

Consultă clasamentul pentru a vedea câte puncte ai acumulat și poziția pe care te situezi.

Turneul de foc Maxbet este pentru orice jucător, așa că înscrie-te și tu! Participarea este foarte simplă, iar pașii nu îți vor pune probleme. De fapt, totul va dura doar câteva minute. Acum, hai să vedem ce premii Maxbet te așteaptă! 

Turneu Maxbet – ce câștigi?

La Turneul de foc Maxbet este pus la bătaie un fond de premiere de 200.000 RON și 10.000 de rotiri gratuite. Deci, fie că ești în căutare de bani gheață sau rotiri la păcănele, tot vei găsi ce-ți dorești. Trebuie doar să participi și să aduni puncte jucând. Aceste premii Maxbet sunt împărțite în felul următor:

 • Locul 1: 30.000 RON;
 • Locul 2: 25.000 RON;
 • Locul 3: 20.000 RON;
 • Locul 4: 15.000 RON;
 • Locul 5: 10.000 RON;
 • Locurile 6- 501: alte premii în bani cash;
 • Locurile 501-700: 50 rotiri gratuite.

Rotirile gratuite se acordă la jocul Shining Crown de la EGT. Poți să te distrezi jucându-l și atunci când aduni puncte. Citește mai multe despre păcănele Maxbet și află care îți vor aduce cele mari mari câștiguri. Dacă aduni destule puncte la turneu, poți lua acasă marele premiu de 30.000 RON!

Așadar, Turneul de foc Maxbet oferă multe șanse de câștig! Dacă te situezi pe unul din cele 700 de locuri, vei avea ceva de câștigat. Datorită acestor numeroase premii, aproape oricine care participă cât de cât serios are șanse la o recompensă frumoasă. Joacă-te și ocupă și tu un loc fruntaș în acest clasament Maxbet!

Turneul de foc Maxbet – ce mai trebuie să știi?

Turneul de foc Maxbet are câteva condiții pe care trebuie să le respecți. Le vom prezenta pe toate într-o listă, ceva mai jos. De asemenea, aici îți vom da câteva detalii despre punctaj și jocuri eligibile.

 • Turneul se desfășoară în perioada 4-10 octombrie. Te poți înscrie până la finalul turneului.
 • Un pariu de 4 RON înseamnă un punct obținut. Se acordă puncte și pentru pariurile mai mici de 4 RON. De exemplu, dacă pariezi 1 RON, vei primi 0,25 puncte.
 • Pentru punctaj se iau în considerare pariurile numai din bani reali. Păcănelele eligibile sunt de la furnizorii EGT, Pragmatic Play și Novomatic. Acestea sunt afișate pe pagina promoției.
 • Premiile se acordă pe 11.10.2021, conform clasamentului final.
 • Clasamentul poate fi consultat oricând.
 • Premiile jucătorilor care s-au clasat pe locurile 1-500 sunt bani reali. Nu vor fi supuse condițiilor de rulaj.
 • Câștigurile gratuite obținute din rotirile gratuite la Shining Crown sunt supuse unei cerințe de rulaj de 40x. 
 • Rotirile bonus trebuie jucate în cel mult 7 zile. Cerința de rulaj trebuie îndeplinită în maxim 7 zile.
 • Suma maximă pe care o poți extrage din rotiri gratuite este de 1.000 RON.
 • Pentru a primii premiile la Turneul de foc Maxbet, trebuie să fi efectuat minim o depunere până la terminarea promoției.

Acestea sunt condițiile și detaliile importante de la Turneul de foc Maxbet. Îți recomandăm să citești cu atenție secțiunea de termeni și condiții a ofertei. Apoi, participă și tu la unul dintre cele mai fierbinți turnee Maxbet din câte au existat!

Concluzii

Turneul de foc Maxbet îți poate aduce câștiguri foarte mari! Dacă te-ai gândit că ți-ar sta bine cu 30.000 RON, nu ezita să te înscrii! Participarea se face ușor și distracția este garantată de cele mai bune jocuri de păcănele. Totuși, promoțiile nu se termină la acest turneu. Pentru jucătorii abia înregistrați, există și un bonus la verificarea numărului Maxbet. Află mai multe despre ofertă pe Joc Păcănele!