turneu sport Winbet

Turneu sport Winbet: până la 5.000 de lei în premii!

2 mart. 2022

Turneu Winbet cu 5,000 de lei

Ești gata de competiție pentru premii într-un turneu sport Winbet? Nu trebuie să fii în cea mai bună formă fizică, deoarece acest eveniment ține cont numai de punctele pe care le aduni la plasarea de bilete. Asta pentru că ofertele tip turneu te provoacă să aduni cât mai multe puncte prin mici pariuri.

De ce te-ar interesa Winbet turneu sport? Pentru că ai șanse mari să intri în top 20 și să obții premii în bani. Te motivăm spunându-ți că valoarea totală a premiilor este de 5.000 RON. A debutat în luna martie 2022 și se va încheia pe 20 august 2022.

Oferta este valabilă până pe 20/08/2022.

Ofertă specială

Turneu Winbet cu 5,000 de lei în premii

Pariază acum pe echipele preferate și câștigi! Fiecare bilet îți aduce 1 punct în clasamentul turneului cu premii în valoare de 5.000 de lei!

Profită acum
jocpacanele noroc

Deci încă ai timp să acumulezi puncte! Dacă nu ai încă un cont, îți recomandăm să treci prin procesul de înregistrare Winbet chiar acum.

Turneu Sport Winbet: informații generale

Proaspătul turneu sport Winbet te tentează cu ale sale premii în bani, în valoare totală de 5.000 de lei. Acestea sunt acordate celor care acumulează cele mai multe puncte prin pariere. Promoția se desfășoară pe parcursul a patru luni, în perioada 14 martie – 28 august, fiind valabilă în a doua săptămână a fiecăreia din cele patru luni participante.

Oricine a împlinit 18 ani poate participa la promoția turneu Winbet 5.000 lei, atâta timp cât se înregistrează cu un cont. Sunt eligibile atât conturile existente, cât și cele noi. Cerința principală este ca identitatea clientului să fie verificată, pentru ca acesta să poată alimenta soldul cu bani.

Din păcate, banii care sunt rezultatul rulajului de bonusuri sau din alte promoții nu sunt eligibili pentru acest turneu sport Winbet.

Vezi și promoția Winbet 100 rotiri la Shining Crown!

Winbet Turneu Sport: cum participi?

Participarea la acest turneu sport Winbet nu este condiționată de coduri promoționale sau alte reguli restrictive. În schimb, va fi necesar să:

Dai click pe „Profită acum”

Accesezi oferta turneu sport Winbet și intri în cont sau urmezi simplii pași pentru a-ți face unul.

Faci o depunere

Efectuezi o depunere de bani în cont. Nu ar trebui să întâmpini dificultăți deoarece cazinoul pune la dispoziție variate opțiuni de plată.

Aduni puncte

Cu banii proaspăt depuși în cont pui bilete de cel puțin 10 RON fiecare. Sunt eligibile doar evenimentele din secțiunea Sport a agenției.

Ai în vedere că biletele sunt cele contorizate la acest turneu Winbet 5.000 lei, nu sumele cât mai mari la pariuri. De exemplu, dacă joci un bilet de 9 RON, nu primești punct. Dacă joci, în schimb, un bilet de 10 lei, obții un punct. La un pariu de 50 de lei se acordă tot un punct. Când joci cinci bilete de 10 RON fiecare, obții cinci puncte!

Pentru a aduna puncte în turneu sport Winbet, poți plasa bilete la pariuri Live, Pre-meci și Mixt. În timpul fiecărei ediții, ai la dispoziție clasamentul, pentru a ști pe ce poziție te afli și cât mai ai până la top 3.

Turneu sport Winbet: ce poți câștiga?

De ce să investești timp și bani în acest turneu sport Winbet? Pentru că poți ajunge în topuri în timp ce se desfășoară edițiile. Iar dacă te afli printre primii 20, câștigi bani cash! Iată pentru ce premii te „lupți”:

 1. Locul fruntaș, adică cel care strânge cele mai multe puncte într-o săptămână de concurs, câștigă 2000 RON.
 2. Locul secund – premiul este de 1000 RON.
 3. Locul 3 – câștigă 500 RON.
 4. Locul 4 – se acordă 300 RON.
 5. Locul 5 – obține 200 RON.
 6. Locurile 6 – 10 – câte un premiu de 100 RON.
 7. Locurile 11 – 20 – câte 50 RON fiecare.

Cu alte cuvinte, poți câștiga până la 2.000 RON în bani cash. Bineînțeles, dacă joci biletele pe care oricum le-ai plasa, cu sau fără acest turneu Winbet 5.000 lei. Banii îi primești în maximum 24 de ore de la terminarea ediției de turneu. Dacă nu ai deja cont, nu mai sta pe gânduri! Poți obține și un bonus cu 50 rotiri gratuite Winbet la înscriere.

Alte informații despre Winbet turneu sport

Mai există și alte condiții sau informații care pot fi de ajutor când participi la acest turneu sport Winbet. Iată câteva date care îți pot fi de folos:

 • Banii câștigați sunt transferați automat în contul jucătorilor norocoși.
 • Nu există condiții de rulaj, adică banii câștigați la Winbet turneu sport sunt cash. Deci nu există condiția ca ei să fie jucați înainte de retragere. Dispui de ei cum dorești.
 • Dacă mai mulți concurenți au același număr de puncte, premiul se împarte în mod egal tuturor celor care se află pe locul respectiv.
 • Organizatorul reține și plătește impozitul pe suma câștigată, dacă este cazul, în contul câștigătorului fiind transferată doar valoarea netă a premiului de ediție turneu sport Winbet.
 • Pentru fiecare ediție este alocat un fond de premiere fix, de 5.000 RON.
 • Bonusurile de bun venit, câștigurile aferente lor sau veniturile din alte promoții nu vor fi contorizate. Doar banii depuși în cont de către deținător sunt eligibili pentru puncte.

Concluzii

Așa cum probabil ai observat, să participi la acest turneu sport Winbet nu e deloc dificil. Poate fi considerată chiar o ofertă avantajoasă. Dacă ai mare baftă, tu poți fi cel care strânge cele mai multe puncte la ediția următoare. 2.000 de RON pe care nu trebuie să îi rulezi pentru a-i putea scoate nu apar de nicăieri! Dacă îți e mai ușor, poți plasa bilete direct de pe Winbet mobile!

Ofertă specială

Turneu Winbet cu 5,000 de lei în premii

Pariază acum pe echipele preferate și câștigi! Fiecare bilet îți aduce 1 punct în clasamentul turneului cu premii în valoare de 5.000 de lei!

Profită acum
jocpacanele noroc