Turneu Play N Go Raging Rex Betano

Turneu Play N Go Raging Rex Betano – o aventură cu bani cash

  noiembrie 6, 2023

Un nou Turneu Play N Go Raging Rex Betano te trimite în trecut. Oferta îți propune o călătorie în timp, cu 60 de milioane de ani în urmă. Vei participa jucând 2 sloturi tematice, iar fiecare spin îți poate aduce premii în valoare de 375.000 RON.

Turneul se desfășoară între 6-12 Noiembrie 2023

betano casino

Turneu Play N Go Raging Rex

Dacă  nu ai încă, fă-ți cont Betano ca să poți participa la acest turneu, dar și la viitoarele promoții! Pe platforma operatorului te așteaptă zeci de beneficii, inclusiv un bonus de bun venit foarte avantajos. Hai să vezi cum stă treaba cu acest turneu și cum participi!

Cum te înscrii la Turneu Play N Go Raging Rex Betano?

Acest turneu Play N Go Raging Rex Betano are o tematică foarte interesantă. Dacă n-ai mai participat până acum la unul, ghidul nostru îți va oferi toate informațiile necesare. Practic, e un mod de a juca păcănele, dar la nivel competitiv. Îți spunem mai multe despre cum funcționează campania, în cele ce urmează. Acum, uite pașii de participare!

1
Profită acum

Dă click pe butonul de mai sus pe care scrie „Profită acum” ca să ajungi direct la pagina Betano Raging Rex.

2
Loghează-te

Introdu datele de utilizator sau fă-ți un cont nou. Ca de fiecare dată, noi ăți recomandăm să-ți verifici și datele, trimițând o poză cu buletinul.

3
Fii competitiv

Joacă-te la sloturile participante, Raging Rex și Raging Rex 2, cu miza de minim 1 leu și mergi cât mai sus în clasament.

Nimic mai simplu! Trebuie doar să te distrezi cu cele două păcănele Play’n Go și să ai noroc. Cu cât joci mai mult, cu atât șansele tale cresc să ajungi la unul dintre premiile turneului. Hai în secțiunea următoare pentru mai multe informații despre mecanica ofertei!

Cum funcționează acest turneu Betano Play N Go Raging Rex?

Participarea la turneu Play N Go Raging Rex Betano, ai văzut deja, e simplă. Joci cu miza de minim 1 leu la Raging Rex și Raging Rex 2, iar asta îți aduce șanse în plus la premii. Sunt, în total, 500 de poziții, deci 500 de persoane vor fi norocoase și vor câștiga bani cash. Uite ce premii sunt în spatele primelor 50 de locuri!

Pozițiile din clasamentPremiul
150.000 lei
237.500 lei
325.000 lei
412.500 lei
5-105.000 lei
11-203.750 lei
21-252.000 lei
261.250 lei
27-501.000 lei

Betano Raging Rex este o promoție de tip turneu foarte ofertantă. Până și ultimele locuri au premii satisfăcătoare, de 125 de lei. Noi zicem că merită. Formula după care se calculează punctele tale se numește „Cel mai mare câștig raportat la pariu”. Așadar, câștigul va fi raportat la suma pariată.

Exemplu

Să zicem că:

  • Un spin de 50 de lei la Raging Rex îți aduce 250 de lei;
  • Un spin de 50 de lei  la Raging Rex 2 îți aduce 100 de lei.

Cel mai mare scor dintre cele două jocuri va primi 5 puncte conform formulei: Câștig:Pariu=Punctaj la Raging Rex > Câștig:Pariu=Punctaj la Raging Rex 2. Mai exact, scorul mai mare este obținut din spinul care a adus mai mulți bani (250:50=5)

Turneu Play N Go Raging Rex Betano – despre jocuri

Unul dintre jocurile participante la turneu Play N Go Raging Rex Betano este chiar primul slot din această serie. Raging Rex are o structură de 6×4, plătește pe 4096 de direcții și are o volatilitate foarte mare. Plata maximă este de 5.000x miza ta, iar tematica o știi deja. 

Tot în universul dinozaurilor este și Raging Rex 2. Nu este cu mult mai diferit, dar a primit câteva îmbunătățiri. Structura de 6×4 a rămas, la fel și numărul direcțiilor de plată (4,096). Totuși, RTP-ul ajunge la 96.20%, iar plata maximă poate fi de 30.000x pariul tău.

Fiind jocuri de la Play n Go, acestea nu sunt lipsite de speciale. Așadar, vei avea parte de calitate și, dacă ai noroc, de câștiguri frumoase. Iar dacă ești curios de alte jocuri ale acestui producător, vezi că avem o mulțime pe Joc Păcănele! Poți încerca gratis chiar acum sloturile Fire Joker online, Gold King, House of Doom, Multifruit 81 și multe altele!

Concluzii

Acest turneu Play N Go Raging Rex Betano este unul dintre cele mai tari. Dacă n-ai încă un cont, merită să-ți deschizi chiar acum. Ba chiar te așteaptă și un bonus fără depunere Betano foarte avantajos, așa că ai un motiv în plus! Călătoria în Jurassic World va fi plină de peripeții și adrenalină. Mult noroc!