toamna in cash maxbet

Toamna în Cash Maxbet: turneu cu premii de 200.000 RON

8 sept. 2021

Toamna în Cash Maxbet este cea mai nouă ofertă pentru iubitorii de păcănele. Dacă îți plac jocurile cu fructe și șeptari, atunci pregătește-te pentru super premii toamna aceasta! Odată cu anotimpul vine și un turneu Maxbet cu 200.000 de lei în premii. Iar tot ce trebuie să faci tu este să te joci păcănelele potrivite. Vei afla în articolul nostru care sunt acestea când vine vorba de promoție. În plus, poți să folosești noua funcție a cazinoului, Maxbet Live RTP, pentru a alege cele mai profitabile jocuri!

Ofertă specială

Turneul Toamna în Cash Maxbet

Acum poți să te distrezi chiar mai mult jucând păcănele! Apasă butonul de mai jos, participă la promoție, adună puncte și poți fi chiar tu unul din câștigătorii premiilor în valoare de 200,000 RON!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare200,000 lei
Dep. Min.
Valabilitate06/09-12/09
Rulaj
ExclusivToți jucătorii

Toamna în Cash Maxbet: cum participi?

Dacă ai mai jucat la acest cazinou, știi deja că participarea la Toamna în Cash Maxbet va fi foarte simplă. Totul se întâmplă în 2 pași și 3 mișcări. Între tine și marele premiu stau doar câteva clickuri, așa că nu e timp de pierdut. Promoția se desfășoară în perioada 6-12 septembrie, deci va trebui să te înscrii cât mai curând. Pentru a face asta, urmează pașii de mai jos:

Click pe „Profită acum”

Pentru început, va trebui să navighezi către pagina promoției. Vei face asta cel mai rapid cu un singur click bine plasat, pe butonul „Profită acum”, din caseta de la începutul acestui articol. Odată ajuns acolo, treci la următorul pas!

Participă la turneu

Dacă totul a mers bine până acum, te afli în pagina ofertei Toamna în Cash Maxbet. Bineînțeles, va trebui să te loghezi sau să-ți faci un cont pentru a continua. Apoi, apeși butonul „Participă”, cel colorat în verde.

Joacă păcănele

Ultimul și probabil cel mai distractiv pas este joaca în sine. La această promoție te plasezi într-un clasament pe baza punctelor adunate. Cu cât ești mai sus, cu atât câștigi mai mult. Punctele le vei aduna jucând păcănelele participante cu bani reali.

Important! Jocurile pe care le poți juca pentru a aduna puncte sunt cele de la Novomatic, EGT și Pragmatic Play. La acestea, fiecare miză de 4 RON îți aduce un punct și, astfel, ești cu un pas mai aproape de cei 200.000 RON Maxbet.

Turneu Maxbet de toamnă: care sunt premiile?

Cea mai atractivă parte a promoției Toamna în Cash Maxbet este premiul. Sau, mai bine zis, premiile. După cum am spus și mai sus, în pașii de participare, premiile se acordă în funcție de clasament. Pe durata acestui Turneu Maxbet tu aduni tichete (puncte), iar numărul acestora te vor pune pe un loc în clasament. Când se încheie oferta, fiecare jucător va primi suma alocată locului său. 

În funcție de loc, vei câștiga un premiu în bani sau rotiri gratuite. Dacă te afli printre primii 500, vei avea o recompensă în bani și vei putea să faci o retragere Maxbet imediat. Câștigurile din rotirile gratuite au condiții de rulaj, dar despre ele vom vorbi în secțiunea următoare. Acum, hai să vedem cum sunt împărțite premiile!

 • Locul 1 -> 30,000 RON
 • Locul 2 -> 25,000 RON
 • Locul 3 -> 20,000 RON
 • Locul 4 -> 15,000 RON
 • Locul 5 -> 10,000 RON
 • Locurile 6 – 500 -> de la 8,000 RON la 50 RON
 • Locurile 501 – 700 -> 50 Rotiri Gratuite

Toamna în Cash Maxbet: ce mai trebuie să știi?

Toamna în Cash Maxbet pare atractivă până acum, așa-i? Ei bine, înainte de a începe să joci și să aduni puncte, mai sunt câteva detalii pe care vrem să le menționăm. Pentru că știm că ești nerăbdător, le vom pune pe toate într-o listă:

 • Pentru a putea aduna puncte și câștiga, trebuie să te înscrii la acest turneu Maxbet apăsând butonul „Participă”.
 • Fiecare 4 lei mizați la păcănelele de la Greentube Novomatic, Pragmatic Play și EGT îți vor aduce 1 punct.
 • Se vor acorda puncte și pentru mizele mai mici de 4 lei.
 • Poți să îți verifici punctajul în orice moment din perioada de valabilitate a ofertei Maxbet Toamna în Cash.
 • Premiile se vor acorda în data de 13/09/2021.
 • Câștigurile din rotirile gratuite sunt acordate ca fonduri bonus și trebuie, deci, rulate.
 • Va trebui să rulezi de 40x banii rezultați din rundele gratuite.
 • Rotirile sunt valabile 7 zile, deci trebuie să îndeplinești și rulajul în acest timp.
 • Suma maximă ce poate fi retrasă după rulaj este de 1,000 RON.

Concluzie

În final, îți urăm distracție plăcută și mult noroc la turneul Toamna în Cash Maxbet! Nu uita că poți să joci și de pe telefon, oricând și oriunde. Astfel, ai mai multe posibilități de a aduna puncte, deci mai multe șanse la premiul cel mare. Pentru a juca pe mobil ai nevoie de un dispozitiv capabil, o conexiune stabilă la internet și, bineînțeles, aplicația Maxbet!