turneu Maxbet

Intră în noul turneu Maxbet pentru 50.000 RON și poți fi marele câștigător

23 sept. 2019

Cel mai nou turneu Maxbet îți aduce de aceasta dată premii cash de 50.000 RON. Turneul durează doar până pe 29 Septembrie, așa că dacă te tentează această sumă uriașă, te sfătuim să te grăbești să te înscrii.

Îți punem la dispoziție mai jos toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi ca să participi la acest turneu Maxbet și îți dăm și niște sfaturi pe care dacă le respecți, îți vei crește șansele de câștig.

Cum participi la noul turneu Maxbet de sloturi?

Pașii sunt simpli. În perioada 23 septembrie – 29 septembrie, dai click pe butonul ”Participă”. Pe parcursul acestei perioade, jucătorii pot să-și verifice în orice moment punctajul acumulat. Apoi ai 3 pași simpli de parcurs:

Pasul 1 – ce te joci?

După ce te-ai înscris apăsând pe butonul ”Participă”, te joci pe bani reali oricare din păcănelele următoare: Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Burning Hot, Shining Crown, Divine Fortune, Starburst, Dazzle Me, Million Coins Respin, Hot Spin, Game of Thrones, Viking Runecraft.

Pasul 2  – cât mizezi?

Fiecare miză de 4 RON îți aduce 1 punct. Evident, cu cât joci mai mult, cu atât acumulezi mai multe puncte.

Pasul 3 – cum ieși pe primul loc?

E simplu, pentru a ieși pe primul loc în clasament, trebuie să acumulezi cele mai multe puncte. Marele câștigător depășește numarul de puncte al tuturor celorlalți jucători.

Ce premii oferă noul turneu Maxbet?

Premiile totale de la acest turneu Maxbet de sloturi sunt de 50.000 RON în cash și de 500 de rotiri gratuite.

Primele 40 de locuri primesc bani reali, fără nicio altă condiție la mijloc. Îi primești pur și simplu cash și faci ce vrei tu cu ei. Primul loc vine cu 15.000 RON, locul al 2 lea vine cu 10.000 RON, și cel de-al 3 lea cu 5000 RON. Suma scade până la locurile 34-40 cărora li se oferă câte 100 RON.

Dupa aceste 40 de premii în bani reali, urmează 20 de locuri primitoare de rotiri gratuite. Ocupanții locurilor 41-60 primesc fiecare câte 25 de rotiri gratuite.

Condițiile de rulaj pentru premiile câștigate în turneu

Motivul principal pentru care acest turneu Maxbet este atât de profitabil constă tocmai în faptul că premiile acordate în bani reali vin fără niciun fel de cerință specială. Nu există nicio condiție de rulaj pentru a intra în posesia lor, iar asta e de-a dreptul extraordinar pentru un cazinou online.

Premiile pentru jucătorii care se clasifică pe locurile 41-60 sunt disponibile pentru jocurile din secțiunea Cazino și au cateva condiții de rulaj de care e bine să ții cont.

Cerințe de rulaj de 40x

Câștigurile posibile care-ți vor reveni din rotirile gratuite au o condiție de rulaj de 40x. Asta înseamna ca tu trebuie să rulezi de 40 de ori suma câștigată înainte de a o putea retrage. Perioada de rulaj se încheie după o săptămână (7 zile), și în cazul în care n-ai indeplinit condițiile de rulaj, rotirile gratuite și eventualele câștiguri provenite din acestea vor fi anulate. Nu trebuie să te descurajeze acest lucru, deoarece se ține cont și de mizele câștigătoare și de cele necâștigătoare.

Trebuie să mai știi și că rotirile gratuite au un termen de valabilitate de 3 zile. Deci asigura-te că le joci în 3 zile de când le-ai primit, altfel le pierzi. De asemenea, pentru a îndeplini condițiile de rulaj exista și o suma maximă pe care o poți paria, și anume 25 RON sau 5 EURO. Câștigul maxim pe care-l poți retrage este de maxim 500 RON sasu 100 EURO, iar dacă ai câștigat mai mult, restul sumei nu va fi luată în calcul.

Concluzie

Un turneu Maxbet cu premii în bani cash fără nicio condiție de rulaj – adică îi primești pur și simplu și faci tu ce vrei cu ei pe urmă – ni se pare o afacere excelentă pentru toți iubitorii de jocuri de noroc online. Faptul că tabela de punctaj este mereu la dispoziția ta ca să-ți dai seama câte puncte ai strâns e un alt avantaj pe care nu nu ai de ce să-l treci cu vederea. Înscrie-te și tu la cel mai nou turneu Maxbet cu sloturi și fii gata de câștig!