Baumbet Weekly Madness

Baumbet Weekly Madness – premii de €350.000

1 dec. 2021

Două promoții care rulează simultan te așteaptă la Baumbet Weekly Madness! Participă iarna aceasta la promoția Baumbet 350.000 Euro și câștigă pariind la sloturi Playson. În acest ghid ne vom asigura că îți vom prezenta cele mai importante informații despre super turneul de neratat. Parcurge procesul de înregistrare Baumbet și intră în cursa pentru premii! 

Ofertă Specială

Turneu Baumbet Weekly Madness

Participă acum la turneul Weekly Madness Baumbet și poți câștiga unul din sutele de premii, în valoare totală de 350.000 de euro!

Profită acum
jocpacanele noroc

Cum participi la Baumbet Weekly Madness?

Vei intra în cursa pentru primul loc din clasamentul Baumbet Weekly Madness în doar câteva minute. Cum te-ai obișnuit deja, participarea la astfel de promoții și turnee este foarte simplă. Atât de simplă încât trebuie parcurși doar câțiva pași simpli. Hai să-i vedem!

Dă click pe „Profită acum”

Vei ajunge cel mai ușor la pagina promoțională dând click pe butonul din căsuța de mai sus. Să începem aventura!

Autentifică-te

Odată ajuns pe pagina promoțională Baumbet Weekly Madness, va trebui să te autentifici sau să te înregistrezi.

Dă spin la păcănele!

Tot ce mai rămâne de făcut este să pariezi la păcănelele Playson eligibile. Mult noroc!

Baumbet 350.000 Euro: ce câștigi?

Am ajuns la partea preferată a tuturor: câștigurile! Turneul Baumbet 350.000 Euro se desfășoară în patru etape, premiile fiind și ele diferite. Având în vedere că această promoție este alcătuită din două mini-promoții, nu putem fi surprinși de numărul ridicat de premii. În continuare vom trece prin fiecare mini-ofertă și premiile sale. Să le descoperim împreună!

Promoția principală – Baumbet Weekly Madness

Când vorbim de prima promoție Baumbet Weekly Madness, trebuie să știi că premiile sunt numeroase și participarea este simplă. Orice rotire la păcănele Playson eligibile va contribui la scorul tău total. 

 1. Etapa I – Magic Tale: fondul de premiere este de 60.000 Euro, premiul I fiind de 10.000 Euro, al doilea de 5.000 Euro iar al treilea de 3.000 Euro. Pentru această etapă au fost alocate 350 de premii, cel mai mic fiind de 500 Euro.  
 2. Etapa II – Festive Season: fondul de premiere este de 80.000 Euro, premiile fiind în număr de 100, variind de la 15.000 Euro pentru premiul I și 10.000 Euro pentru premiul al II-lea, la 200 Euro pentru premiile 21 – 100.
 3. Etapa IV – New Year Party: 100 premii, cu valori cuprinse între 15.000 Euro până la 200 Euro. 

Promoția Secundară – Cash Blast

În cea de-a doua parte a ofertei Baumbet Weekly Madness, premiile continuă să fie spectaculoase. Orice rotire din bani reali cu echivalentul în RON a 0.5 Euro poate declanșa un câștig aleatoriu la jocurile promoționale Playson. Partea și mai bună este că poți câștiga mai multe astfel de premii! Acum, să vedem și care sunt acestea:

 1. Etapa I – Magic Tale: 365 de premii, cu valori cuprinse între 500 și 10 Euro. Ce zici, te simți norocos?
 2. Etapa II – Festive Season: 740 premii, cu valori cuprinse între 1.000 și 10 Euro. Dacă în prima etapă nu ai câștigat premiul cel mare, să știi că îl poți câștiga de două ori în această fază a promoției!
 3. Etapa III – În această etapă te așteaptă 2.000 premii, cu valori cuprinse între 1.000 și 10 Euro.
 4. Etapa IV –  New Year Party: La finalul anului, fii pregătit pentru 700 super premii, între 2.500 Euro și 10 Euro. Astfel, o singură rotire e minim 0.50 Euro îți poate aduce sume la care nu te-ai așteptat vreodată! 

Jocurile din promoție

Probabil ai observat că în oferta Baumbet Weekly Madness se învârt sute și mii de euro. Câștigurile sunt, cu siguranță, ademenitoare. Nici nu este nevoie să menționăm că selecția de păcănele Playson ale acestui operator este satisfăcătoare pentru orice gambler. Bineînțeles, pentru a putea juca aceste jocuri, va trebui să efectuezi și o depunere Baumbet. De asemenea, una din condițiile promoției este să pariezi cu bani reali. Mergând mai departe, hai să vedem care sunt păcănelele la care să joci pentru premiile Baumbet!

 • Book of Gold: Double Chance;
 • Buffalo Power: Christmas;
 • Buffalo Power: Hold and Win;
 • Burning Wins: classic 5 lines;
 • Diamond Wins: Hold and Win;
 • Divine Dragon: Hold and Win;
 • Eagle Power: Hold and Win;
 • Wolf Power: Hold and Win.

Vezi și promoția Magazin Baumbet!

Baumbet Weekly Madness: ce mai trebuie să știi?

Baumbet Weekly Madness sună bine până acum, așa-i? Atât din perspectiva premiilor, cât și a jocurilor. Pentru a ne asigura că totul este foarte clar, îți vom mai prezenta, pe larg, alte aspecte pe care trebuie să le ai în vedere la această promoție Baumbet 350.000 Euro. 

 • Promoția se desfășoară în perioada 1 decembrie 2021 și 9 ianuarie 2022;
 • Jucătorii pot câștiga premii la ambele evenimente promoționale în același timp;
 • Atât fondul de premiere cât și pariul minim sunt în Euro, astfel fiind supuse fluctuațiilor de conversie valutară;
 • Doar păcănelele Playson menționate anterior sunt eligibile pentru participarea la promoții.

După cum poți vedea, termenii și condițiile la Baumbet Weekly Madness sunt cât se poate de simpli și ușor de înțeles. Noi ne dorim ca tu să ai cea mai bună experiență într-un casino online. Nu dorim doar să îți oferim ghiduri informaționale despre cazinouri, ci și oferte de care să te bucuri. Spre exemplu, dacă ești nou și promoția de azi ți-a stârnit interesul, fă-ți un cont și profită de pachetul Baumbet bonus de bun venit!

Concluzii

Nimic nu este mai distractiv decât un turneu cu premii numeroase și păcănele distractive. Baumbet Weekly Madness reușește să împuște doi iepuri dintr-un foc cu această super promoție, oferind jucătorilor pentru o lună întreagă oportunitatea de a se distra câștigând. Toate acestea fiind zise, nu putem decât să-ți urăm spor la păcăneală!