turneu Baumbet Jackpot

Turneu Baumbet Jackpot

Participă la marele turneu Baumbet Jackpot și poți câștiga premii în bani reali! Acesta se desfășoară între orele 20:00 și 23:59, iar fiecare leu pariat îți aduce un punct. Adună cele mai multe puncte și câștigă marele jackpot! Citește articolul în continuare să vezi cum participi și ce poți câștiga.

Acest turneu Baumbet Jackpot se desfășoară în fiecare zi, între orele 20:00 – 23:59. Concursul se desfășoară pe bază de puncte, deci va trebui să joci cât mai mult pentru a avea o șansă la marele premiu. Îți vom prezenta în acest articol modul de participare și chiar câteva mici recomandări.

Ofertă specială

Turneu Baumbet Jackpot

Joacă păcănele la turneul Baumbet Jackpot și pune mâna pe pemiul cel mare! Cu cât sunt mai mulți jucători, cu atât premiul este mai mare!

Profită acum
jocpacanele noroc

Turneul cu premii în bani reali Baumbet este centrat pe jocurile de păcănele. Pentru a avea o șansă la jackpot va trebui să joci la anumiți producători. Dar, printre aceștia se numără destule nume de top din industrie, deci ai de unde să alegi. Poți câștiga marele jackpot distrându-te cu sute de păcănele Baumbet!

Despre turneu Baumbet Jackpot

În acest turneu Baumbet Jackpot marele premiu este determinat de jucători. Fondul de premiere se formează folosind câte 2% din fiecare rotire. Deci, cu cât sunt mai multe rotiri, cu atât premiul este mai mare. Turneul va avea un singur câștigător la final celor patru ore. Așadar, jucătorul cu cele mai multe puncte va pleca acasă cu Jackpotul. 

Dacă ai deja cont la acest cazino online, atunci nu rămâne decât să joci păcănelele selectate în intervalul de timp. Înscrierea în cursă pentru jackpot Baumbet este automată. Trebuie doar să joci când trebuie și unde trebuie. Asta include jocurile de la următorii producători:

 • Greentube (Novomatic)
 • iSoftBet
 • Quickspin
 • Microgaming
 • Playson
 • Amatic
 • Beefee
 • Pariplay
 • Redrake
 • Skywind
 • Wazdan

Există mai multe turnee Baumbet 2021 la care poți participa. Fiecare are particularitățile sale, dar noi le preferăm pe cele cu păcănele. Unul foarte atractiv este Cursa Rotirilor Baumbet, în care poți câștiga până la 1250 RON și tot ce trebuie să faci este să joci păcănele.

Cum câștigi premii în acest turneu Baumbet Jackpot?

Înscrierea nu este necesară pentru acest turneu Baumbet Jackpot. Totuși, trebuie să îndeplinești câteva cerințe înainte de a fi eligibil. Nu lăsa asta să te demoralizeze! Cerințele sunt simple și ușor de îndeplinit. Iată care sunt pașii pentru un jucător nou la Baumbet, ce încă nu și-a creat un cont:

Te înregistrezi

Primul pas este să îți creezi un cont. Acest proces este gratuit și absolut necesar pentru participarea în turneu. După ce ți-ai făcut un cont, nu uia să-l validezi. Procesul KYC este cerut prin lege și foarte ușor de parcurs. Trebuie doar să urci o poză clară cu documentele cerute de casino pe platforma acestuia.

Revendici bonus de bun venit

Când îți creezi un cont nou la Baumbet poți profita și de un bonus de bun venit. În prezent, această ofertă este de 200% până la 1000 RON. Deci, la prima depunere, te vei putea juca cu de 3 ori valoarea depozitului. Acest lucru te va ajuta mult în cursa pentru jackpot, deoarece sunt luate în cosiderare și rotirile cu miza în bani bonus.

Joci păcănele

Ultimul pas în vânătoarea marelui Jackpot Baumbet este să joci păcănelele participante la promoție. Nu uita! Trebuie să joci în intervalul 20:00 - 23:59 pentru a participa la promoție. Fiecare 1 RON pe care îl pariezi la jocurile promoției reprezintă un punct. Jucătorul cu cele mai multe puncte la finalul celor 4 ore este castigatorul jackpotului!

În ce constă un Jackpot Baumbet?

Premiul din acest turneu Baumbet Jackpot este acordat imediat după finalizarea concursului. Nu știe nimeni care este valoarea exactă a premiului, până în ultimul moment. Acest lucru este datorat felului în care se formează acest jackpot. După cum am menționat și mai sus în articol, câte 2% din miza fiecărei rotiri va fi alocată premiului.

Deci, valoarea totală a acestui Jackpot Baumbet este determinată de numărul de jucători, numărul de rotiri și valoarea fiecărei rotiri. Astfel, jucătorii sunt motivați să joace cât mai mult, pentru a forma un premiu considerabil. Totuși, un singur jucător va câștiga. Și acela va fi utilizatorul cu cele mai multe puncte. Dacă se întâmplă ca doi jucători să aibă același număr de puncte, câștigătorul va fi cel ce a atins numărul primul. 

Concluzii

În concluzie, acest turneu Baumbet Jackpot este o promoție foarte atractivă. Fiind o situație de tip „câștigătorul ia totul”, competiția se va dovedi a fi aprigă. Fiecare rotire face jackpotul mai atractiv și îți aduce mai multe puncte, dar cine va fi câștigătorul? Ei bine, vei afla doar la sfârșitul turneului. 

Dar, dacă vrei un sfat și ești un client nou, avem o recomandare pentru tine. Revendică un bonus Baumbet de bun venit la înregistrare. Astfel, vei putea juca cu mai mulți bani la păcănele, deci ai șansa de a aduna mai multe puncte. Mult noroc!

Ofertă specială

Turneu Baumbet Jackpot

Joacă păcănele la turneul Baumbet Jackpot și pune mâna pe pemiul cel mare! Cu cât sunt mai mulți jucători, cu atât premiul este mai mare!

Profită acum
jocpacanele noroc