Autumn Reels Mozzart

Participă la Autumn Reels Mozzart!

  noiembrie 7, 2022

Autumn Reels Mozzart tocmai s-a lansat și vrem să te punem la curent cu tot ce trebuie să faci ca să câştigi un premiu cât mai mare. Competiția se desfășoară pe perioada 2 – 25 Noiembrie 2022, deci ai aproape o lună întreagă la dispoziție pentru a te înscrie. Ai o listă întreagă de păcănele Mozzart care participă la acest turneu, iar asta înseamnă că nu e loc de plictiseală. Rămâi cu noi și hai să vezi ce premii pune la bătaie cazinoul!

Autumn Reels Mozzart – informații generale

Promoția Autumn Reels Mozzart se adresează jucătorilor care au un cont și se înscriu la concurs în perioada menționată mai sus. Mai exact, poți participa în fiecare Miercuri, Joi și Vineri, până la data de 25 Noiembrie. Turneul are la bază un clasament, iar acesta arată primele 30 de poziții.

Ca să te clasezi cât mai sus ai nevoie de un scor mare și imediat îți spunem cum vei obține aceste puncte. Până atunci, iată care sunt pașii de participare la concurs!

Turneu Mozzart Autumn Reels – pași de înscriere

Ca să te înscrii la Autumn Reels Mozzart, ai câțiva pași de urmat, dar nu-ți face griji! Sunt simpli și sigur i-ai mai urmat dacă aceasta nu e prima ta promoție la care participi. Iată ce ai de făcut!

  • Apasă pe „Participă acum”. Butonul portocaliu te va trimite direct la pagina ofertei. Practic, este cea mai rapidă cale de a ajunge la turneul Mozzart Autumn Reels.
  • Loghează-te în contul tău. Sau dacă nu ești încă înregistrat, parcurge formularul de deschidere a unui nou cont. Puțin mai jos îți vom lăsa și un articol ghid.
  • Distrează-te cu păcănele participante. Asigură-te că ai bani reali în balanţă și adună cât mai multe puncte pentru a ajunge în top 30 pe clasamentul turneului.

Simplu, nu? Și așa cum ți-am promis, dacă ai nevoie de ajutor găsești aici ghidul de înregistrare Mozzart. În continuare, hai să vedem cum strângi punctele și care sunt acele păcănele participante la Mozzart Autumn Reels.

Mozart Autumn Reels – cum funcționează?

Punctele pentru competiția Autumn Reels Mozzart se calculează în funcție de cât de mult joci. Mai exact, poziția în clasament se stabilește în funcție de valoarea cumulată a mizelor plasate, iar cu cât ai un scor mai mare, cu atât poziția ta în clasament va fi mai sus.

Poți obține punctele doar la păcănelele participante, dar cum îți spuneam mai devreme, n-ai de ce să te temi. Sunt aproape 20 și sunt dintre cele mai populare de care am auzit.

Păcănele participante la turneu Autumn Reels

Ca să te convingem că merită, uite aici o listă cu 10 dintre ele! Jocurile sunt cunoscute şi vin de la furnizori de top. Ai parte de fructe, șeptari, coroane cărți și câteva dulciuri, dar te lăsăm să descoperi chiar tu.

Premii Autumn Reels Mozzart

Participarea la Autumn Reels Mozzart poate fi foarte distractivă, dar concursul n-ar fi complet dacă n-ar fi puse la bătaie și premii. Ca să fii motivat, acumularea punctelor îți va aduce premii cash după cum urmează:

  • Locul 1: 5500 RON
  • Locul 2: 3300 RON
  • Locul 3: 1700 RON
  • Locurile 4-6: 800 RON
  • Locurile 7-10: 300 RON
  • Locurile 11-20: 120 RON
  • Locurile 21-31: 50 RON

Bugetul total de premiere este de 15800 RON. Câștigătorii vor fi anunțați pe 26 Noiembrie, iar premiile vor fi creditate în cont cel târziu pe 27.

Concluzie

Dacă îți plac păcănelele și vrei să te distrezi într-un mod competitiv, turneul Mozzart Autumn Reels este perfect pentru tine. Nu faci nimic diferit, doar te loghezi în cont și te distrezi cu sloturile participante, ca de obicei. Mult noroc!