SlotV Turneul an Astronomical New Year

Turneul An Astronomical New Year SlotV

5 ian. 2022

Dacă vrei să începi noul an cu forțe proaspete, Turneul An Astronomical New Year SlotV este perfect pentru tine! Cazinoul, nou pe piața online din România, te așteaptă cu 70 de premii de până la 10.000 RON. Iar asta nu e tot! Poți beneficia și de rotiri gratuite la super păcănele, cu a doua promoție pe care o prezentăm tot pe pagina aceasta: Rotirile Zilnice ale lui Moș Crăciun.

Ofertă specială

Turneul an Astronomical New Year

Participă acum la unul dintre cele mai interesante turnee ale momentului! Câștigă premii în bani și bucură-te de un început minunat al anului!

Profită acum
jocpacanele noroc

Cele două promoții sunt destinate jucătorilor ce au deja conturi. Dacă încă nu ești înregistrat la cazino, fă-ți un cont și ia un super bonus de bun venit SlotV! Apoi, poți să te bucuri de ofertele de mai jos. Vezi totuși că au durată destul de scurtă – țin până pe 10 ianuarie 2022!

Turneul An Astronomical New Year SlotV – cum participi?

Turneul An Astronomical New Year SlotV îți dă ocazia să câștigi unul dintre cele 70 de premii puse la bătaie. Acestea se acordă jucătorilor care pariază la păcănelele eligibile, pariul minim fiind de 2 RON. Pașii de participare sunt foarte simpli. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile de mai jos!

Click pe ofertă

Apasă pe butonul ”Profită acum” din caseta de mai sus pentru a ajunge rapid la site-ul SlotV.

Autentifică-te

Sau înregistrează-te pentru a participa la promoție. Apoi accesează secțiunea de promoții din meniul site-ului.

Pariază și câștigă

Citește regulamentul SlotV Turneul An Astronomical New Year. Apoi pariază la jocurile promoției și câștigă puncte în turneu.

Asta este tot! Dacă nu ai deja un cont la cazino, consultă ghidul nostru de înregistrare SlotV! Vei găsi acolo toate informațiile de care ai nevoie despre crearea contului, precum și despre procesul de verificare (KYC). 

Ce câștigi la Turneul An Astronomical New Year SlotV? 

În cadrul promoției Turneul An Astronomical New Year SlotV, fondul de premiere este de 50.000 RON. Premiile, 70 la număr, variază între 10.000 RON și 100 RON, după cum urmează:

 • Locul I – 10.000 RON
 • Locul II – 6.000 RON
 • Locul III – 5.000 RON
 • Locul 4 – 3.650 RON
 • Locul 5 – 3.000 RON
 • Locul 6 – 2.500 RON
 • Locul 7 – 1.900 RON
 • Locul 8 – 1.250 RON
 • Locul 9 – 1.000 RON
 • Locul 10 – 600 RON
 • Locurile 11-25 – 450 RON
 • Locurile 26-60 – 250 RON
 • Locurile 61-70 – 100 RON

Nu uita că, pentru a strânge puncte, doar pariurile la jocurile participante sunt valide. Sloturile eligibile pentru turneul SlotV An Astronomical New Year sunt: Booty Bay, Fat Drac, Jammin Jars 2, Joker Troupe, Mystery Museum, Razor Shark, Wild Swarm. Vei vedea că toate sunt păcănele bune, la care te vei distra copios și la care vei obține câștiguri fantastice!

Rotirile Zilnice ale lui Moș Crăciun SlotV – free spins zilnic!

Pentru cei care încă așteaptă un cadou de la Moșul, cazinoul a pregătit daruri zilnice. Mai exact, poți câștiga cu promoția Rotirile Zilnice ale lui Moș Crăciun SlotV spinuri la cele mai tari sloturi. Și asta în fiecare zi! 

Mai mult de atât, poți alege câte rotiri vrei să revendici la joc, în funcție de valoarea lor. Dacă ești interesat de gama de jocuri și vrei să știi ce alte surprize îți mai rezervă operatorul, vezi articolul despre păcănele SlotV! Te asigurăm că ai sute de opțiuni, de la cei mai buni producători din lume. 

SlotV Rotirile Zilnice ale lui Moș Crăciun: cum funcționează?

Promoția Turneul An Astronomical New Year SlotV ne-a arătat deja că este simplu să participi la ofertele cazinoului. La fel este și în cazul SlotV Rotirile Zilnice ale lui Moș Crăciun! Pașii sunt asemănători cu cei de la promoția anterioară – au doar câteva diferențe importante. 

În fiecare zi vei avea trei opțiuni din care să alegi. Mai exact, vei putea alege dintre 10, 20 sau 35 de rotiri bonus. Valorile acestora diferă, fiind de 1 RON până la 6 RON fiecare, depinzând de opțiunea aleasă. Pentru a activa rotirile bonus, sunt necesare următoarele depozite:

 • 10 Rotiri – 60 RON;
 • 20 Rotiri – 200 RON;
 • 35 Rotiri – 400 RON.

Din fericire pentru noi, metodele de plată ale cazinoului sunt numeroase. Află mai multe în ghidul nostru despre depunere și retragere SlotV

Promoții SlotV ianuarie 2022: alte informații

Termenii și condițiile din Turneul An Astronomical New Year SlotV și din promoția cu free spins nu sunt deloc lungi sau complicate. Așadar, vei găsi tot ceea ce trebuie să știi în această listă:

 • Ambele promoții se desfășoară până în data de 10 ianuarie 2022;
 • Numărul maxim de runde la Turneul An Astronomical New Year SlotV este de 5.000;
 • Pariurile la turneu trebuie plasate pe bani reali;
 • Cerințele de rulaj ale premiilor din turneu sunt de x1;
 • Condițiile de rulaj pentru rotirile gratuite din Rotirile Zilnice ale lui Moș Crăciun SlotV sunt de x15 pentru depozit și câștigurile din rotiri;
 • Pariul maxim per rotire permis în timpul efectuării rulajului bonusului este de 20 RON;
 • Pentru a finaliza rulajul bonusului din oferta cu rotiri gratuite, jucătorii au la dispoziție 30 zile. 

Concluzii

Ofertele Turneul An Astronomical New Year SlotV și Rotirile Zilnice ale lui Moș Crăciun ne vestesc un an promițător! Dacă este prima dată când auzi despre acest operator, consultă articolul nostru cu păreri SlotV și formează-ți singur opinia. 

Cazinoul este extrem de nou pe piață, fiind lansat în vara lui 2021. De atunci și până acum a reușit însă să ne atragă prin tot: număr mare de păcănele, accesibilitate, design unic al site-ului, metode diverse de plată, super promoții și bonusuri etc. Nu ai cont? Fă-ți acum și convinge-te singur de toate avantajele!