Tipuri de pacanele online (partea 2)

Tipuri de pacanele 77777 ca la aparate în funcție de temă

Cu milioane de jocuri de pacanele și apariții noi în fiecare săptămână, nu este de mirare că acestea reprezintă atracția principală a celor mai multe dintre cazinourile online. Dacă în urmă cu câțiva ani nu ne puteam imagina jocuri mai complexe decât cele clasice cu șeptari sau fructe, acum temele au ajuns foarte complexe, iar simbolurile și jocul spun o adevărată poveste. Jocurile de pacanele 77777 ca la aparate sunt la fel de interactive precum cele pe calculator.  Iată în continuare ce tipuri de pacanele putem să găsim în funcție de tema lor.

Dacă nu ai citit prima parte a articolului despre tipurile de jocuri cu pacanele, intră aici pentru a-l citi acum. Informațiile de acolo te vor ajuta să înțelegi mai bine articolul de față.

Tipuri de pacanele 777 clasice

La fel ca în orice alt domeniu, clasicul rămâne în preferințele multora și nu îmbătrânește niciodată. În cazul pacanelelor, variantele de început de la apariția lor încă fac furori. Jocurile de pacanele pacanele 77777 ca la aparate clasice777 sau pacanele cu fructe sunt jucate încă de cei mai mulți dintre amatorii de jocuri la aparate. Simplitatea acestora crește adrenalina și permite concentrarea pe câștig, fiind preferate atât de începători, cât și de cei cu experiență.

Cu ceva timp în urmă, cele mai multe pacanele cu fructe aveau 3 linii. Acestea păstrau lucrurile simple și la nivel de joc. Simbolurile în număr mic trebuiau să se alinieze în număr de 3, iar numărul de combinații câștigătoare era mai redus.

În momentul de față, cele mai multe pacanele cu fructe și 77777 ca la aparate au 5 linii de plată. Citește mai multe despre liniile de plată! Numărul de simboluri crește, dar rămâne în spectrul clasic. Numărul de combinații câștigătoare crește și el, așa că există posibilitatea de a paria pe mai multe linii. Unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de pacanele ca la aparate este Book of Ra. Acesta are numeroase variante, cu efecte mai mult sau mai puțin complexe, în funcție de preferințe. Book of Ra a fost unul dintre primele jocuri care a adăugat o poveste în spatele rotirilor și a provocat jucătorii să ia parte la o aventură.

Bineînțeles, găsim și pacanele cu fructe sau 77777 ca la aparate de tip progresiv, jackpot-urile crescând atunci când mai mulți începători sau nostalgici joacă în același timp același joc. Există astfel o varietate mult mai mare de tipuri de pacanele  ca la aparate clasice decât am spune la prima vedere.

Tipuri de pacanele cu speciale

pacanele 77777 ca la aparate cu specialeOdată cu trecerea la pacanele cu 5 linii lucrurile se schimbă considerabil. Oferta de pacanele 77777 ca la aparate cu speciale este aici cea mai variată ca temă, dar și ca premii. În momentul de față pacanelele video au atins un nivel foarte avansat și introduc jucătorii într-o altă lume.

Jocurile avansate ne poartă în Grecia sau Egiptul antic, în zone tropicale sau în filme și animații celebre. Jocul de pacanele Book of Ra este inspirat din povestea lui Indiana Jones. Pentru că femeile și bărbații caută experiențe diferite de joc, există jocuri cu teme dintre cele mai variate. Gândește-te la un hobby sau o activitate care îți place și vei găsi cu siguranță un joc de pacanele potrivit. Dacă îți plac filmele și poveștile horror vei găsi pacanele inspirate de case de groază. Dacă urmărești viețile vedetelor vei găsi pacanele cu cele mai faimoase vedete de la Hollywood. Nu în ultimul rând, vei găsi tipuri de pacanele 77777 ca la aparate cu teme sportive, auto, erotice și multe, multe altele. Există, după cum spuneam, un joc de pacanele ca la aparate pentru fiecare.

Efectele vizuale și sonore au ajuns atât de departe încât ai impresia că joci un joc de calculator. Simbolurile animate, mișcarea elementelor de pe fundal, povestea narată și efectele sonore realiste creează o experiență de joc spectaculoasă. Jocurile de pacanele 77777 ca la aparate care includ runde bonus pornesc niveluri noi și efecte cu atât mai impresionante.

Partea cea mai atractivă este că nivelul ridicat de divertisment este însoțit de câștiguri pe măsură. Numărul mare de combinații câștigătoare, ce depășește chiar și 20 de linii, face o adevărată plăcere din urmărirea simbolurilor și construirea strategiei de câștig la pacanele 7777.

Într-o mare de efecte video și audio, atenția poate fi însă bruiată destul de ușor. Jucătorii începători se vor concentra ceva mai greu asupra combinațiilor câștigătoare și plasării pariurilor pe linii. Din acest motiv, cei aflați la început se pot îndrepta mai întâi spre jocuri cu 5 linii ceva mai simple, cu un număr mai mic de combinații pe linii.

Când vorbim de pacanele cu speciale, jackpot-urile progresive sunt cu atât mai atractive. Urmărirea jackpot-ului câștigător este o adevărată aventură, efectele punând accentul pe fiecare mișcare și subliniind fiecare pas. Câștigul determină de fiecare dată un spectacol incredibil. Vei avea impresia că te afli la un concert cu mii de spectatori sau că echipa preferată tocmai a marcat pe stadionul de acasă. Experiența este foarte asemănătoare.

Pe jocpacanele.ro vei găsi de fiecare dată cea mai mare gamă de jocuri de pacanele 77777 ca la aparate. Alege să joci gratis sau pe bani pacanele din cele mai variate. Indiferent dacă îți plac pacanelele clasice sau cele cu speciale, varianta pe 3 role, ori cea pe 5 role, ai la dispoziție sute de jocuri din care să alegi. Adăugăm mereu pacanele noi, așa că fii pe fază și descoperă primul cele mai distractive jocuri 77777 ca la aparate.