Cum să nu dai greș la jocuri cu pacanele. Liniile de plată

linii de plata jocuri cu pacanele online cu baniUnii spun că norocul nu există, alții spun că te poți împiedica oricând de el. Noi, cei de la jocpacanele.ro, credem în clasicul „norocul ți-l faci cu mâna ta”. Asta pentru că poți să alegi cât să pariezi, unde și cât timp. În primul rând, vrem să-ți amintim că tot ce se întâmplă pe ecranul de joc e pur și simplu la voia sorții. Pacanelele au fost create cu un sistem de calcul în spate care se bazează pe regula numerelor aleatorii. Asta înseamnă că nu există o formulă magică în felul în care apeși pe butonul de Spin ca să-ți iasă o combinație câștigătoare. Dar de ce spunem că norocul ți-l faci cu mâna ta? Ei bine, există anumite trucuri care te pot aduce mai aproape de câștig și departe de faliment la jocuri cu pacanele. Unul dintre ele este să fii pe fază cu linii de plată.

Trebuie să fii precaut sau precaută atunci când pariezi pe linii de plată la pacanele. Asta pentru că orice bet (pariu) îți poate afecta contul din bancă, câștigurile și distracția. Fiecare linie este clasată drept un pariu separat, deci dacă pui un leu pe fiecare linie și sunt 25 de linii, fiecare spin te va costa 25 de Ron.

Unele jocuri au linii fixe – adică trebuie să plătești toate liniile de câștig înainte de spin, dar altele sunt variabile și astfel că poți selecta nu numai pe cate linii bagi bani, dar și ce sumă pui pe fiecare. Evident, cu cât plătești mai puține linii, cu atât șansele tale de a câștiga la pacanele online vor fi mai mici.

E important să știi câte linii de plată se găsesc într-un joc de pacanele și pe câte dintre ele ești dispus/ă să pariezi. În exemplul de mai sus, 1 Ron pus pe fiecare linie te-ar fi adus la 25 de Ron pe spin, dar dacă urci suma la 10 Ron, un spin ar ajunge la 250 Ron  – cam mult nu? De asta anumite jocuri “de un leu” ajung să-ti pape toți banii din portofel. Este necesar să vezi dacă mizele sunt setate și pe câte  linii ai de gând să pariezi înainte să începi.  Așadar, verifică liniile de plată din orice jocuri cu pacanele, alege pe care pariezi și dă-i Spin!

Încearcă gratuit jocul de pacanele online cu speciale Break Away!

Iată cum mai poți să nu dai greș la jocuri cu pacanele:

  1. jocuri cu pacanele online cu bani si cum sa castigiPleacă de acasă sau mai bine spus – așază-te în fața monitorului cu suma pe care vrei să o bagi în online casino în minte. Întreabă-te pentru ce joci: Vrei să adaugi câțiva bănuți la suma ta de intrare? Sau nu îți pasă și chiar poți să-i pierzi pe toți?  Dacă joci pacanele pentru bani, oprește-te atunci când ai câștigat și nu băga iar toți banii în rulaj. Poți alege un procent pe care să-l rejoci. Dacă joci fără să-ți pese dacă pierzi sau câștigi, și mai bine. Bagă suma și să curgă spin-urile!
  2. Setează-ți o limită de timp. Cât vrei să joci: o oră, jumătate de ceas…etc.? E bine să știi asta înainte să pariezi pe linii la jocuri cu pacanele – în primul rând te ajută să îți calzulezi banii pe care îi vei pune pe fiecare linie de plată. Dacă vrei să stai 30 de minute, atunci sumele pariate pot fi mai mari, dacă vrei să te relaxezi o oră, sumele pe fiecare bet pot deveni mai ponderate.
  3. Nu te enerva. Cum spuneam mai sus, totul este aleatoriu, la voia numerelor. Deci, în loc să îți golești portofelul că “lasă că îți iau eu toți banii, aparatule”, ieși la aer și gândește-te dacă chiar vrei să te răzbuni și pe cine.

Multă baftă!

Dacă urmărești jocuri cu jackpot, găsești aici cele mai mari premii disponibile la ora actuală!