Ce trebuie să știi despre strategii pacanele online

strategii pacanele onlineSpre deosebire de alte jocuri, cele de pacanele online nu au un ghid 100% sigur de câștig. Acest lucru se datorează faptului că rotirea simbolurilor și alinierea lor se face aleatoriu, pe baza unui sistem de generare aleatorie de numere. Sistemul este verificat în detaliu pentru a fi corect și nu există nicio posibilitate ca acesta să fie păcălit sau influențat de vreun factor din exterior. Industria de cazinouri este verificată constant la sânge pentru a respecta corectitudinea și siguranța.

Deși nu există un ghid sigur de câștig, avem la dispoziție mai multe modalități de a ne crește șansele. Nu avem pași specifici de urmat pentru a juca pacanele, strategiile fiind legate mai mult de pariere și de alegerea jocurilor care pot crește câștigurile.

Tentația să joci rapid și să lași totul în voia norocului este foarte mare. Cu puțină atenție poți însă să îți crești șansele de câștig și să pariezi acolo unde este cel mai profitabil. Nu uita că poți să exersezi pe un joc gratis pe site!

Strategii la pacanele online pentru începători

Regula de aur pentru începători este că un joc de pacanele online e cu atât mai profitabil cu cât e mai simplu. Jocurile complicate pe 5 sau mai multe role și zeci combinații câștigătoare oferă mai puține șanse pentru începători decât cele simple, clasice.

Apoi, e important să pariem pe cât mai multe combinații câștigătoare. Fiecare pariu pe o combinație câștigătoare oferă o șansă în plus, așa că este cu adevărat util să pariem pe mai multe.

Nu în ultimul rând, multe jocuri de pacanele oferă șanse mai mari cu cât miza jucată e mai mare. Dar această strategie trebuie aplicată doar atunci când datele sunt foarte clare, iar experiența a dovedit că funcționează.

Strategii de abordare a jocului de pacanele online

abordare strategii pacanele onlineÎnainte de a porni orice vizită în cazinoul online, e important să stabilim suma pe care suntem dispuși să o jucăm. E posibil ca această sumă să fie pierdută, așa că trebuie să avem în vedere acest lucru și să nu riscăm o sumă mai mare decât ne permitem să pierdem. E la fel de posibil ca suma mizată să fie multiplicată sub formă de câștig, dar e important să fim conștienți că există și posibilitatea să fie pierdută. Stabilirea bugetului e o parte importantă la orice strategii de pacanele online.

Apoi, e foarte important să nu depășim această sumă pe care ne-am propus să mizăm. Este foarte tentant să adăugăm mereu mai mulți bani, dar e esențial să nu pierdem controlul și să rămânem fermi. Câteodată se întâmplă să câștigăm la pacanele online, alteori nu.

Pariază pe fiecare rundă în funcție de tipul jocului

Spre exemplu, în cazul jocurilor de pacanele 777 simple pe 3 role este de obicei mai bine să plasezi numărul maxim de monede disponibile, astfel încât să ai acces la bonusuri și jackpot-uri. Atunci când alegi numărul de monede pe care vrei să pariezi pe fiecare rundă de joc, ai grijă să alegi numărul potrivit pentru a-ți maximiza câștigul. E foarte posibil ca unele jocuri de pacanele online să îți dubleze sau tripleze câștigul atunci când crești numărul de monede. Dacă în schimb jocul de pacanele nu ține cont de numărul de monede pe care pariezi la o rundă, nu are rost să joci pe multe monede și este mai rentabil să joci chiar și câte una pe rând.

Toate aspectele de acest tip trebuie verificate în grila de câștiguri înainte de începe un joc. Aceasta conține toate informațiile despre rolele câștigătoare, valoarea jackpot-urilor și a bonusurilor și toate condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a câștiga.  Întotdeauna trebuie să știi ce tip de pacanele online joci înainte de a începe. Citește și articolele noastre de tipuri de jocuri cu pacanele și reguli la pacanele pentru a te pune bine la punct cu ce se întâmplă când joci.

Scoate maximum din miza ta

Strategia de joc pentru o miză de 20 de lei va fi complet diferită față de strategia de joc pentru o miză de 100 de lei. Dacă joci o sumă mică, un joc cu un număr redus de combinații câștigătoare și un pariu mic pe fiecare rundă este mai potrivit. Dacă joci pe câteva sute de lei, atunci vei dori să ai mai multe combinații câștigătoare și pariuri mai mari pe fiecare rundă. Ai aici cele mai mari jackpoturi!

E foarte posibil să găsești un buton pentru pariu maxim, buton care va paria automat toate monedele disponibile pentru o rundă. Acest lucru nu este același cu parierea valorii maxime pentru monede. Ca să fie mai clar, trebuie să facem distincția între numărul de monede pe care pariem și valoarea acestora. Numărul de monede este de obicei între 1 și 5, iar valoarea acestora poate fi de câțiva bani pănă la zeci sau sute de lei. Pariul maxim este cu atât mai profitabil atunci când pariem pe mai multe combinații câștigătoare pe role.

De cele mai multe ori e mai bine să jucăm mai multe monede, chiar dacă valoarea acestora e mai mică.

Nu pierde din vedere rata de profit pentru fiecare joc

Un element foarte important la strategii de pacanele 777 este și nivelul de profit. Vei vedea de multe ori descrieri precum rată de profit/câștig de 80-99%. Cu cât această rată este mai mare, cu atât profitul tău este mai mare. O rată de 99% se traduce prin faptul că pentru fiecare depunere cazinoul rămâne doar cu 1%. Un joc de pacanele cu o rată de 99% va returna jucătorilor 99 de lei pentru fiecare sută mizată. Profitul cazinoului este astfel de 1%. Asta nu înseamnă însă că vei primi 99% din suma de la jocuri de pacanele înapoi, raportul fiind calculat pentru o perioadă mai lungă de timp și un număr mare de jucători. Ca regulă însă, un joc de pacanele cu o rată mare de profit pentru jucător va oferi mereu câștiguri mai bune. Verifică de fiecare dată rata de profit când stabilești strategii la pacanele online. Urmărește de asemenea și dacă jocurile au runde bonus, întrucât de multe acestea cresc considerabil câștigurile. Amazon’s Battle este de exemplu un joc cu o rundă  bonus impresionantă.

O parte importantă la strategii de pacanele online este și momentul de retragere din joc. În orice moment ai depășit suma pe care ai atribuit-o la început sau observi că pierzi mulți bani e bine să te retragi. De asemenea, oricând câștigi o sumă mare e bine să iei în considerare retragerea cât mai rapidă a acesteia. Lăcomia nu este niciodată un prieten bun.