Cum se joacă pacanele

Cum se joacă pacanele onlineAm auzit cu toții de jocurile de pacanele online și poate chiar am încercat o rotire, dar totuși cum se joacă pacanele propriu-zis? Articolul de față îți va arata regulile de bază pentru un începător.

Termeni-cheie în jocul de păcănele

Pentru a înțelege mai bine jocul de pacanele sau de sloturi, așa cum mai este numit, e important să cunoaștem câțiva termeni-cheie. Fiecare joc de pacanele online e diferit ca poveste și ca număr de linii, dar există o serie de termeni care rămân mereu statici.

Simboluri de joc

Simbolurile sunt cele care trebuie să se alinieze într-o anumită combinație pentru a genera câștiguri. Acestea au diferite forme în funcție de tipul de joc. Cele mai cunoscute simboluri sunt șeptarii, fructele, simbolurile magice sau personajele animate.

Există însă simboluri pentru toate gusturile, de la mașini, trupe și filme și până la femei și teme Playboy. Simbolurile mitologice precum cele din jocul de pacanele Book of Ra sunt și ele foarte îndrăgite. Dintre simboluri sunt foarte importante și cele de tip Wild sau Scatter. Aceste simboluri pot lua locul oricărui altuia și genera bonusuri și rotiri gratuite, funcționând la fel ca un joker dintr-un joc de cărți.

Runde bonus

Multe jocuri de pacanele oferă posibilitatea de a câștiga runde bonus în timpul jocului. Rundele bonus generează de multe ori câștiguri mai mari. Rundele bonus se generează atunci când se pariază pe o anumită sumă sau se obține o anumită combinație câștigătoare.

Jackpot

Ai auzit probabil adesea vorbindu-se despre jackpot-uri ca despre cel mai mare noroc. Descrierea nu este foarte departe de adevăr. Un jackpot multiplică premiul câștigat și este cu adevărat de ajutor pentru cei care joacă pacanele pe bani. De obicei fiecare joc are mai multe jackpot-uri, sau chiar jackpot-uri progresive care se construiesc în timpul rundelor. Mulți dintre cei care joacă pacanele caută în special jocuri cu jackpoturi.

Grila de câștiguri

Această grilă îți arată ce simboluri îți aduc cele mai mari câștiguri, ce simboluri îți aduc runde gratuite și care sunt combinațiile câștigătoare pe linii.  De asemenea, grila arată și care sunt premiile pentru fiecare combinație câștigătoare.

Este foarte important pentru oricine joacă pacanele online să verifice grila de câștiguri înainte de orice joc. În acest fel va putea înțelege simbolurile, șansele de câștig și valoarea premiilor.

Pariul maxim

Pariul maxim sau BetMax așa cum este întâlnit în multe jocuri reprezintă suma maximă pe care se poate miza într-o anumită rundă. Jocurile au de obicei un buton BetMax care pariază automat suma maximă, astfel încât să nu mai fie nevoie ca aceasta să fie fixată manual. Scurtătura este foarte la îndemână pentru cei care o strategie foarte bine formată și sunt dispuși să mizeze totul pentru a câștiga pe măsură.

De asemenea, pariul maxim este foarte util pentru anumite jocuri de pacanele, acolo unde jackpot-urile pot fi atinse doar dacă s-a pariat suma maximă posibilă pentru acea rundă. Pariul maxim oferă câștigurile cele mai mari datorită faptului că suma mizată va fi multiplicată de X ori în joc. Cu cât suma este mai mare, cu atât câștigul va fi mai mare. Exersează aici pariul maxim!

Care sunt regulile pentru pacanele online?

Invata cum se joacă pacanele onlineJocul de pacanele online este unul dintre cele mai simple jocuri de noroc. Regulile sunt extrem de simple și se păstrează indiferent de complexitatea vizuală și povestea jocului.

Există în mare trei categorii de pacanele: pe linii, video și progresive. Indiferent de tipul lor, scopul este același și anume alinierea în mod câștigător a simbolurilor.

Jocurile clasice sunt cele mai simple, având 3-5 role și un număr mai mic de combinații câștigătoare. Numărul de simboluri este mai mic, iar șansele ca acestea să se alinieze în mod câștigător sunt mai mari. Jocurile clasice sunt ideale pentru începători pentru că pot să învețe mai repede și mai ușor. Sunt însă și mulți jucători cu experiență care joacă pacanele online clasice pentru simplitatea lor. Jocurile de pacanele 777 sunt printre cele mai populare.

Pacanelele video arată ceva mai complex, dar au la bază același principiu. Acestea au de obicei 5 linii, iar numărul de combinații câștigătoare ajung chiar și până la câteva sute. Un exemplu de joc video cu totul special este Elements. Bonusurile și premiile cresc proporțional cu riscul mai mare. Aceste jocuri de pacanele sunt pentru cei care țintesc la câștiguri mari.

Jocul de pacanele online progresiv combină mai multe simboluri, jokeri, jackpot-uri și rotiri gratuite, multiplicând pe fiecare rundă câștigul.

Important!

În toate tipurile de pacanele jocul constă în stabilirea numărului de linii sau combinații pe care se pariază, valoarea sumei pariate pe fiecare rundă și numărul de runde pe care se pariază.

Odată stabilite aceste date se apasă butonul de rotire, iar de aici totul este decis de șansă. Sistemul va genera aleatoriu simbolurile pe ecran și vei putea vedea dacă și cât ai câștigat.

Simplu, nu?

Recomandări

Pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă pas cu pas într-un joc de pacanele online este foarte util să încerci un joc pe gratis și să urmărești cum decurg lucrurile de la început și până la sfârșit. Încearcă unul din jocurile noastre gratuite! Ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru toate tipurile de pacanele.

Aparent totul se întâmplă repede și la mâna sorții, dar la o privire mai atentă vei vedea că ai un control destul de mare asupra felului în care decurge jocul. Într-adevăr, totul rămâne în mâna șansei, dar tu stabilești datele problemei și unde poate apărea șansa. Cu timpul vei ajunge să anticipezi mult mai bine câștigurile și să îți crești profitul.

Intră în pagina Top Casino și ia-ți bonusul exclusiv la pacanele!