Trick or Dare Maxbet

Trick or Dare Maxbet: premii de 25.000 RON CASH!

20 oct. 2021

Ești gata să petreci un Halloween de speriat cu turneul Trick or Dare Maxbet? Joacă păcănelele favorite de la iSoftBet și învinge lucrurile înfricoșătoare care îți vor ieși în cale!

Tot ce trebuie să faci la acest turneu Maxbet este să plasezi pariuri în bani reali la anumite jocuri. În perioada 18 – 24 octombrie ai mari șanse la premiile în bani! Te poți distra și pe mobil, dacă instalezi Maxbet apk pe telefon! Jocurile preferate te așteaptă!

Ofertă specială

Turneul Trick or Dare la Maxbet

Dacă nu e prima ta zi la cazino, atunci sigur ai mai jucat la turnee Maxbet până acum. Ei bine, Trick or Dare este mai mult decât un turneu. Este o super promoție, unde ai șansa de a câștiga mii de lei cash pentru că joci păcănele!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare25,000 RON
Dep. Min.
Valabilitate18/10 – 24/10
Rulaj
Exclusiv

Trick or Dare Maxbet: cum revendici?

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știi despre turneul Trick or Dare Maxbet este cum intri în cursa pentru unul din premii. Și nu e deloc greu să participi și tu și să strângi puncte. Iată care sunt pașii pe care e necesar să îi urmezi pentru a participa la turneul de Halloween Maxbet:

Dă click pe „Profită acum”

Apasă butonul „Profită acum” de pe această pagină. Vei ajunge la oferta exclusivă Maxbet.

Intră în cont

Intri în cont și începi să joci. Dacă nu ai unul, e timpul să te înregistrezi.

Adună puncte

Faci un pariu de minimum 5 RON la jocurile eligibile de la providerul iSoftBet și ești înscris la turneu.

Pentru fiecare 5 RON pariați ulterior primești un punct care contează pentru clasamentul Trick or Dare. Pe măsură ce acumulezi mai multe puncte, vei urca în top.

Evident, ca să participi la promoție trebuie să ai un cont verificat. Ce înseamnă asta? Că treci prin procesul KYC, unde ți se cere să-ți validezi identitatea prin urcarea unor copii după documente personale în cont. Fii fără grijă. Procesul este obligatoriu, fiind cerut prin lege. Fiecare operator de bună credință din țara noastră cere acest lucru de la clienții săi înainte ca aceștia să facă o depunere sau o retragere Maxbet.

Maxbet Trick or Dare: cine poate participa?

La promoția Trick or Dare Maxbet poate participa oricine face un pariu de cel puțin 5 RON din banii proprii. Adică din soldul cu bani reali. Turneul cu premii este disponibil, deci, oricărui client cu un cont validat.

Ai nevoie, așa cum am spus deja, doar de un cont și un pariu de 5 RON care să-ți inițieze înscrierea la turneu. Punctele acumulate te duc mai sus în clasament, mai aproape de cele 100 locuri care primesc un premiu despre care vorbim imediat.

Trick or Dare Maxbet: premii

Dacă ai citit titlul articolului nostru, știi că premiile de la turneul Trick or Dare Maxbet sunt în bani cash. Mai exact, ai oportunitatea de a te poziționa pe unul din cele 100 de locuri care acordă premii. Iată care sunt ele:

 • Locul 1 – 3.000 RON
 • Locurile 2 – 3 – 2.000 RON
 • Locurile 4 – 5 – 1.500 RON
 • Locurile 6 – 7 – 1.000 RON
 • Locurile 8 – 10 – 500 RON
 • Locurile 11 – 20 – 350 RON
 • Locurile 21 – 40 – 250 RON
 • Locurile 41 – 100 – 50 RON

Imediat cum se încheie turneul și se stabilește clasamentul, câștigătorii de premii cash Maxbet sunt notificați și primesc banii în cont. Premiile se acordă direct în contul de jucător în termen de 72 de ore de la sfârșitul turneului. Poți oricând să îți verifici poziția în clasament prin apăsarea cupei din stânga ecranului atunci când te afli pe platformă.

Halloween Maxbet: ce jocuri participă?

La turneul Trick or Dare Maxbet participă anumite jocuri care provin de la iSoftBet. Doar când plasezi pariuri la acestea vei strânge acele puncte necesare să urci trepte în clasament. Iată care sunt titlurile pe care le poți încerca pe perioada ofertei pentru a primi puncte:

 • Pearl Legend Hold & Win
 • Wild Hammer Megaways
 • Royale with cheese Megaways
 • Golden Buffalo Double up
 • Queen of Wonderland Megaways
 • Moriarty Megaways
 • Legends of the four Beasts
 • Hot Spin Megaways
 • Gold Digger
 • Greta Goes Wild

Dacă preferi anumite tipuri de păcănele după tematică, sigur găsești în această listă ceva pe placul tău. Ai jocuri cu detectivi, zeități, azteci, povești fantastice și multe altele.

Concluzii

Turneul Trick or Dare Maxbet te premiază cu bani cash, dacă ești suficient de curajos, bineînțeles. O parte din miza totală de 25.000 RON cash poate fi a ta. Trebuie doar să-ți faci cont, dacă nu ai, și să participi și tu prin pariuri la jocurile selectate.