jocuri pacanele

Top jocuri pacanele cu teme antice

Cu siguranţă, pentru cine a intrat măcar odată pe un cazinou online, a rămas uimit de varietatea largă de jocuri pacanele şi de temele diverse după care acestea sunt concepute. Astfel, de la jocurile clasice, cu fructe, până la cele în care sunt prezentaţi eroi de acţiune sau din filme, toate ne promit câştiguri fabuloase. De asemenea, multe dintre jocurile de cazinou moderne pun la bătaie jackpoturi şi bonusuri consistente, astfel încât tentaţia de a intra pe acestea creşte proporţional cu sumele ameţitoare afişate. Unele dintre cele mai atrăgătoare jocuri pacanele şi care au luat o amploare deosebită în ultima perioadă sunt jocurile cu zeităţi antice. Bazate pe legende intens mediatizate, unele dintre ele chiar ecranizate pentru marele ecran, acestea abundă de figuri şi denumiri arhicunoscute, precum şi de simboluri câştigătoare care îţi pot aduce câştiguri substanţiale.

Jocuri cu zeităţi greceşti

Una dintre cele mai cunoscute serii de jocuri pacanele din zilele noastre este Age of Gods. Ajuns deja la seria a patra, jocul produs de Playtech prezintă o întreagă epopee greacă în mai multe episoade, presărate cu zeităţi antice şi câştiguri pe măsură. Jocul este conceput cu cinci role şi 20 de linii de plată, oferind totodată o mulţime de bonusuri şi simboluri oferite de figurile celor mai cunoscute zeităţi din mitologia greacă. De asemenea, jocul abundă în simboluri Wild şi de tip scatter, cu ajutorul cărora câştigurile oferite pe o singură linie de plată ne pot fi multiplicate instantaneu de 10, 20 sau chiar de 100 de ori. De asemenea, figuri precum ale zeilor Athena, Zeus, Poseidon sau Hercule ne pot aduce rapid până la 9 runde gratuite.

Jocuri despre comorile Egiptului

Alte serii de jocuri pacanele care fac furori pe internet sunt cele care tratează legende ale Egiptului antic. Astfel una din cele mai cunoscute serii cinematografice – Indiana Jones, îşi găseşte corespondent şi la jocuri pacanele, în vreme ce jocuri precum Cleopatra sau Comorile Nilului te duc cu gândul la piramidele antice şi la bogăţiile imense ale vechilor faraoni. Aceste jocuri au tot câte 20 de linii de plată, ceea ce înseamnă că oferă şanse de câştig mari încă din start. De asemenea, jocurile sunt presărate cu simboluri diverse, cele mai multe inscripţionate cu vechi hieroglife egiptene, dar care se traduc foarte uşor în multiplicarea sumelor de pe liniile de plată. De asemenea, liniile de plată sunt de la stânga la dreapta şi de jos în sus, ceea ce creşte numărul de posibile combinaţii pe care le putem opri pe ecran.

Devino erou în legenda lui Spartacus

Rămânând în zona legendelor, nu trebuie să ignorăm legenda lui Spartacus, gladiatorul Romei. Acesta a beneficiat de o popularitate imensă în ultimii ani, graţie filmului cu acelaşi nume care a rulat pe marile ecrane. De asemenea, acesta a inspirat numeroase alte producţii cinematografice şi jocuri slot, astfel încât atractivitatea sa este cu atât mai mare. Jocul abundă, de asemenea, de simboluri Wild, cele mai importante aducând multiplicări ale câştigurilor de câte 20 de ori şi tot atâtea linii de plată. Un motiv în plus pentru a-l încerca şi tu.