păcănele cu zaruri

Păcănele cu zaruri: ce să joci la un casino online?

Zarurile în jocuri de păcănele

Ai o predilecție către păcănele cu zaruri sau ai dori să vezi în ce constau ele? Ai nimerit unde trebuie! În acest scurt articol vei afla de ce ar fi cazul să încerci și tu câteva jocuri de acest fel. Mai apoi, poți să te avânți în pariuri pe bani reali, căci majoritatea acestor jocuri de păcănele ce includ zaruri sunt disponibile și în cazinouri online.

Ți-e dor de niște frumoase păcănele cu zaruri? Din fericire, ele nu lipsesc din listele noastre. Și nici din cele ale cazinourilor online, unde îți poți încerca norocul în vederea obținerii de câștiguri cu bani reali. Când te înscrii la un cazino online, poți primi un bonus cu rotiri la păcănele de acest tip.

Cele mai populare jocuri de păcănele cu zaruri

păcănele cu zaruri

Jocurile de păcănele cu zaruri sunt, cel mai des, asociate cu jocurile cu fructe. Elementul particular sunt zarurile care țin loc de simbol Wild sau Scatter și sunt cele care acordă câștiguri mari. În unele jocuri pot reprezenta funcții speciale, generoase cu soldul. În continuare vom prezenta câteva exemple de păcănele ca la aparate cu zaruri.

Păcănele zaruri Dice & Roll

Poate unul din cele mai populare păcănele cu zaruri este Dice & Roll de la EGT. În esență, e vorba despre un joc cu fructe, unde zarurile sunt simbol Wild ce pot înlocui orice alt simbol pentru a forma mai repede combinații câștigătoare. Jocul are 10 linii fixe de plată și e structurat pe cinci role și trei rânduri.

Dacă îți plac jocurile cu fructe și șeptari, să știi că în aceste păcănele zaruri ai de toate. Iar cel mai valoros, pe lângă zaruri, este șeptarul. La câștiguri mai mici de 350 de credite poți activa funcția Gamble. Se declanșează un mini-joc unde alegi între roșu și negru pentru a dubla miza.

Un alt aspect demn de menționat în recenzii de jocuri cu zaruri ca la aparate este jackpot-ul misterios cu patru niveluri. El se poate declanșa la întâmplare după colectarea câștigurilor dintr-un joc. Poți încerca Dice Roll gratis online oricând dorești.

Joc de păcănele gratis

Dice & Roll

Păcănele cu zaruri More Dice & Roll

Acest joc de păcănele cu zaruri are cinci tipuri de pariu, deci poți plasa între 40 și 800 de credite pe rundă. Se desfășoară pe cinci role și patru rânduri, existând 40 de linii de plată fixe. Designul este unul clasic, dar ușor îmbunătățit, pentru a atrage jucătorii actuali.

Fructele sunt desenate realist, existând o explozie de culoare. Nu lipsesc nici șeptarii, cei mai valoroși de pe câmpul de bătălie, alături de zaruri. Evident, de această dată, ne raportăm la jocuri cu zaruri ca la aparate când spunem că ele sunt simbol Wild și, dacă apar în grupuri de 5 pe o linie de câștig, duc la obținerea de mii de credite.

Funcțiile speciale ale jocului cu zaruri includ Gamble și cele patru tipuri de jackpot care pot fi activate aleatoriu. Deci ai suficiente motive pentru a juca More Dice Roll gratis, în format demo.

Joc de păcănele gratis

More Dice & Roll

Joc de păcănele zaruri Dice High

Printre îndrăgitele jocuri de păcănele cu zaruri se află Dice High, o producție EGT Interactive. Structura sa clasică, de cinci role cu trei rânduri, duce la realizarea rapidă a cel puțin uneia din cele 20 de linii de plată.

Funcțiile speciale Stacked Symbols și Pick Up Bonus contribuie la valorificarea pariurilor făcute. Simbolurile Scatter sunt, și ele, de folos în acest sens. La acest exemplu de jocuri cu zaruri ca la aparate șeptarii sunt simbol Wild care înlocuiesc alte imagini pentru a forma mai repede combinații victorioase. Nu ai de ce să nu încerci acest joc demo în timpul liber.

Alte jocuri cu zaruri ca la aparate

Pe lângă cele deja prezentate, mai putem da și alte exemple de păcănele cu zaruri gratuite, numai bune de exersat. Iată câteva exemple care îți pot face cu ochiul:

  • Ice Dice – joc cu zaruri de la EGT, cu 20 de linii de plată, o tematică ce te lasă „rece” și rotiri gratuite;
  • Burning Dice – joc de păcănele cu zaruri de la IGT, cu jackpot misterios, funcție Gamble și multiplicator de miză cu simbol Wild;
  • Neon Dice – joc cu zaruri colorate de la EGT, cu cinci linii fixe de plată și opțiune specială Gamble;
  • Rolling Dice – joc plin de zaruri de la EGT cu bonusuri majore, jackpot Cards și simboluri Wild generoase;
  • 40 Burning Dice – asemănător cu jocuri cu zaruri ca la aparate cu 540 de linii de câștig, scattere generoase, jackpot și Gamble.

Concluzii

În concluzie, există zeci de păcănele cu zaruri demo pe care le poți încerca oricând ai câteva clipe libere și dorești să te relaxezi. Nu e deloc dificil, căci ai la dispoziție un sold virtual cu care să te joci. Iar, dacă dorești diversitate, îți putem recomanda jocuri de păcănele cu Egipt gratis.