păcănele cu Egipt

Top păcănele cu Egipt gratis pe Joc Păcănele

Descoperă misterele Egiptului cu păcănele!

Te interesează jocurile tematice și ai o preferință pentru păcănele cu Egipt gratis? Atunci, cu siguranță, vei dori să rămâi pe această pagină pentru a descoperi câteva din cele mai interesante, inedite și populare titluri. Vei petrece, cu ușurință, câteva ore bune exersând în fiecare din micile jocuri demo prezentate aici.

Jocurile de păcănele cu Egipt gratis exemplificate de noi pot fi descoperite în format demo, dar și în versiunea cu bani reali. Asta în cazul în care dorești să îți pui bugetul de distracție la bătaie. Pe deasupra, printr-o simplă înregistrare pe o platformă online, poți profita de un bonus casino online generos, cu bani în plus sau rotiri gratis.

Păcănele cu Egipt gratis: ce joci pe Joc Păcănele?

pacanele cu egipt gratis

Pe site-ul nostru găsești o varietate de tipuri de jocuri de păcănele cu Egipt gratis. Cauți exemple care pun preț pe piramide sau pe Cleopatra ori pe zeitățile antice egiptene? La noi ai toate șansele să le poți juca. În continuare îți prezentăm pe scurt ce titluri populare avem în portofoliu:

Joc de păcănele cu Egypt Book of Ra Deluxe

Cu o grafică interesantă și animații pe simboluri, acest joc de păcănele cu Egipt gratis are în spate câțiva ani buni de la lansare. Totuși, încă rămâne în topuri. De aceea, Novomatic l-a relansat într-o variantă mult îmbunătățită, cu o rată de plată avantajoasă, de 95,10%. Are 10 linii de plată fixe și posibilitatea reglării numărului de linii de plată și a mizei.

Joc de păcănele gratuit

Book of Ra Deluxe

Tematica jocului de păcănele cu faraoni te pune în postura unui arheolog explorator care caută cartea lui Ra printre mormintele antice din piramide. Simbolurile prezente te mențin angrenat în această poveste cu jocuri bonus.

Joc de păcănele cu faraoni Book of Ra Mystic Fortunes

Un alt exemplu de joc de păcănele cu Egipt gratis de la Novomatic, care face parte din seria Book of Ra, este Book of Ra Mystic Fortunes. Grafica merită menționată, deoarece e un punct forte al acestui dezvoltator de jocuri. Când simbolurile sunt în combinații câștigătoare, acestea se animează în moduri plăcute ochiului.

Joc de păcănele gratuit

Book of Ra Mystic Fortunes

În acest joc de păcănele cu Egipt demo câștigurile apar când se ivesc pe role minimum trei simboluri identice pe una din cele 10 linii de plată. Ce aduce acest titlu diferit față de primul este că aici simbolul Scatter poate declanșa un mini-joc jackpot.

Păcănele cu Egypt Legend of Cleopatra

Un joc de păcănele cu Egipt gratis care o are drept personaj principal pe frumoasa Cleopatra este chiar acesta! Cu o structură cu totul deosebită, cu șase role de joc și de la două la cinci rânduri, putem spune că jocul de păcănele cu Egypt este special. Bonusuri, Scatter, rotiri gratuite și role duble Wild se pun la dispoziția doritorilor numeroase variante de câștig.

Joc de păcănele gratuit

Legend of Cleopatra

Detaliile vizuale sunt un punct forte al jocului de păcănele online cu Egipt, prezentând nuanțe luminoase și atractive. Chiar dacă simbolurile nu sunt animate, la fel ca la alte jocuri, au farmecul lor. Milioane de jucători aleg să se distreze cu Legend of Cleopatra. Acesta are rata de plată rezonabilă, de 95,05% și volatilitatea medie. Așadar, poate fi chiar profitabil.

Păcănele cu faraoni Book of Gold

De la Playson vine acest joc de păcănele cu Egipt gratis, cu zece linii de plată fixe și o structură clasică. Este format, deci, din cinci role și trei rânduri. Rata de plată de 95,94% e avantajoasă pentru jucător, mai ales în raport cu ce câștiguri generoase se pot obține.

Joc de păcănele gratuit

Book of Gold

Formarea unui grup de minimum trei simboluri identice pe o linie de plată duce la victorie. Din acest joc de păcănele cu Egypt nu lipsesc simbolurile Scatter și rundele gratuite cu simboluri de extindere pe întreaga rolă.

Joc de păcănele cu Egipt Pyramid

Transplantat din legendele antice, acest joc de păcănele cu Egipt gratis ascunde mistere ce abia așteaptă să fie descoperite. Are un design specific, ce amintește de piramide și ziduri vechi, dar și o structură deosebită, cu cinci role cu un număr variabil de rânduri. Ele formează, la rândul lor, o piramidă de simboluri.

Joc de păcănele gratuit

Pyramid

Rata de plată foarte bună, de 96,4%, se află printre cele mai mari pentru astfel de jocuri cu faraoni gratis. Funcțiile speciale la aceste păcănele cu faraoni sunt simbolul Wild, acel ankh, și multiplicatorii avalanșă. Cei din urmă pot duce la multiplicarea mizei de până la 10 ori!

Alte jocuri de păcănele online cu Egipt gratis

Cele de mai sus nu sunt singurele păcănele cu Egipt gratis cu care te poți desfăta la noi. Există zeci de opțiuni cu structuri și funcții speciale diferite, care atrag prin specificațiile lor unice. Se pot observa diferențe și când vine vorba despre structura jocului. Iată și alte exemple numai bune de încercat:

  • Goddess Rising – joc de păcănele cu simboluri aurite de la Novomatic, cu rotiri gratis și runde Jackpot;
  • Valley of the Gods – joc de păcănele cu Egypt de la Yggdrasil cu rotiri bonus, multiplicatoare și extra vieți pentru recompense;
  • Rise of Egypt – joc de la Playson, cu 20 de linii de plată fixe, un RTP generos, de 95,82%, și simboluri speciale Scatter și Wild;
  • Queen of Gold – joc progresiv interactiv de păcănele cu Egipt gratis de la Pragmatic Play, cu rolă de multiplicatori și simboluri speciale (Joker, Bonus, Wild);
  • Crown of Egypt – joc de la IGT cu  până la 1024 linii de câștig, rotiri gratis și funcție Multiway;
  • Great Adventure – joc de la EGT cu funcții speciale variate (Gamble, Jackpot progresiv, Statuie) și până la 10 runde gratis;
  • Book of Gods – joc de păcănele cu faraoni de la Big Time Gaming, cu 20 rotiri gratuite;
  • Book of Immortals – joc de păcănele iSoftBet cu grafică animată modernă și funcții speciale (scarabei care aduc câștiguri și rotiri gratuite).

Concluzii

Ce îți mai poți dori când ai la dispoziție atâtea exemple de jocuri de păcănele cu Egipt gratis? În cazul în care le înveți toate secretele, aceste jocuri sunt disponibile și în versiunea cu bani reali pe paginile cazinourilor online din țara noastră. Iar dacă mai dorești și alte exemple tematice, poate îți fac cu ochiul clasicele păcănele cu diamante gratis.