Top jocuri ca la aparate cu noroc

Top jocuri ca la aparate cu noroc

Trifoii și spiridușii sunt sinonime cu norocul, așa că nu e de mirare că există atât de multe jocuri ca la aparate inspirate de aceste simboluri. Iată în cele ce urmează cele mai atractive jocuri de acest tip!

De unde vine norocul irlandez

Trifoii, spiridușii și verdele sunt asociate imediat cu Irlanda, iar norocul irlandez a căpătat rapid renume international. De unde vine totuși acest lucru? Expresia “noroc irlandez” a apărut în secolul XIX în zonele miniere din SUA, acolo unde minerii de origine irlandeză găseau foarte des aur și argint. Expresia a intrat apoi în limbajul de zi cu zi, iar restul e poveste.

O asociere atât de remarcabilă nu putea fi ignorată tocmai de către industria de jocuri de noroc. Se întâmplă adesea să întâlnim jocuri ca la aparate cu spiriduși, dealuri înverzite, trifoi și zâne fermecate, părând că suntem transpuși legendele irlandeze.

Topul jocurilor cu noroc irlandez

1.Lucky Leprechaun

Lucky Leprechaun este un joc plin de culoare și de veselie. Cu o grafică ce pare desprinsă dintr-un desen animat, jocul ne aduce spiriduși, bere neagră, muzică și întreg tacâmul. Jocul are 5 role și 40 de linii de plată și integrează numeroase simboluri speciale (wild și scatter cu rotiri gratuite). Jocul are o rată foarte bună de profit, iar dacă vrei să îl încerci gratuit, îl poți găsi chiar la noi pe site în pagina Joacă.

Din seria Leprechaun mai fac parte și Leprechaun goes Egypt și Leprechaun goes to Hell, variante care aduc simboluri noi și avantaje exclusive.

2.Golden Shamrock

Golden Shamrock este un joc produs de cei de la NetEnt, ceea ce se traduce din start prin faptul că are o grafică foarte detaliată și câștiguri de top. Jocul are o rundă bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori și este foarte interactiv.

3.Dwarven Gold

Dwarven Gold se numără printre acele jocuri cu aparate cu o poveste plină de aventură. Jocul ne aduce într-o lume plină de pitici, în care trebuie să găsim bogățiile ascunse. Simbolul wild de aici are și rol de multiplicator 5x, așa că se lasă cu premii mari. Simbolurile de aici sunt desenate cu atenție și par inspirate din cărțile de povești din copilărie.

4.Irish Gold

Irish Gold este un joc cu 3 role și o structură foarte simplă. Acesta are un jackpot de 5000 de credite, iar simbolurile pe care le întâlnim aici includ cazane cu aur, trifoi și spiriduși. Simbolul cel mai valoros este spiridușul, acesta aducând un multiplicator 50x atunci când apare de 3 ori pe role.

5.Rainbow Riches

Rainbow Riches este joc de pacanele cu 5 role, 10 linii de plată și 18 combinații câștigătoare. Jocul are simboluri wild și scatter și o rundă bonus cu rotiri gratuite și câștiguri de până la 25000 de credite. Atmosfera este foarte veselă și plină de culoare, exact așa cum ne așteptăm de la un astfel de joc.

Acestea sunt jocurile noastre preferate inspirate de legendele irlandeze și trifoii norocoși. În cazinourile online românești găsim însă mult mai multe opțiuni. Verifică lista noastră de cazinouri și descoperă cele mai tari jocuri cu spiriduși!