joc pacanele cu artisti

Top artiști în joc pacanele

În zilele noastre, jocurile de noroc din cazinouri s-au dezvoltat atât de mult, încât întâlnim câte un joc pacanele despre orice. Cum toată lumea are propriile interese și pasiuni, ai posibilitatea de a alege un joc pacanele care să combine atât iubirea ta față de jocurile de noroc, cât și orice altă pasiune ai avea, precum filmele, cărțile sau muzica.

Cauți păcănele cu artistul tău preferat?

Dacă ești pasionat de muzică, iată o listă în care sigur vei găsi un joc pacanele cu artistul tău favorit:

Păcănele Michael Jackson

Primul joc pacanele apărut despre Michael Jackson, numit „The King of Pop”, are simboluri reprezentate de pantofi, mânuși, ochelari purtate de artist și oferă runde bonus inspirate din videoclipurile melodiilor sale celebre, „Beat It” și „Smooth Criminal”. Ocazional, Michael face mișcarea sa celebră, moonwalk, pe ecran și lasă în urma sa simboluri wild. Ceea ce face acest joc pacanele și mai interesant este atenția la detalii care reiese, de exemplu, din faptul că orice câștig pică pe ritmul muzicii artistului.

Păcănele Elvis Presley

De-a lungul anilor au apărut numeroase jocuri de aparate cu Elvis Presley, dar probabil cel mai interesant și iubit de amatorii de jocuri de noroc este un joc pacanele intitulat „The King”, datorită bonusurilor inspirate din „Hound Dog”, „Viva Las Vegas” și „Jail House Rock”. Totuși, vocea de pe fundal care explică regulile jocului ar fi putut face o treaba mult mai bună în încercarea de a îl imita de Elvis Presley.

Păcănele The Rolling Stones

Un joc pacanele deosebit, „The Rolling Stones” include un ecran LCD, sistem audio surround și un iChair, lucruri care contribuie la o experiență absolut unică pentru jucătorii de jocuri ca la aparate. În timpul jocului apar secvențe din concerte între rotiri și sunt prezente și runde bonus bazate pe melodia „Start me up”. Celebrul logo al trupei, gura și limba, reprezintă simbolul wild al jocului și ocazional plutește pe ecran și „linge” alte simboluri, transformându-le și pe acestea în simboluri wild.

Păcănele Elton John

Jocul acesta colosal însoțit de o pereche de ochelari uriașă care reprezintă amprenta cântarețului (ochelarii în stilul anilor `70), oferă jucătorilor mai mult decât își pot imagina. Întâlnim în acest joc pacanele note muzicale, accesorii și simboluri Elton John, alături de runde bonus având ca temă melodiile „I’m Still Standing” și „Saturday Night’s All Right For Fighting”. Totuși, cea mai interesantă parte a jocului ca la aparate este caracterul „Rocket Man”, care include steaua zburând într-o rachetă pe ecran, transformând la întâmplare orice atinge în simboluri wild.

Păcănele KISS

Există, de asemenea, o mulțime de jocuri pacanele având ca temă trupa KISS, însă cel mai cunoscut dintre ele conține simboluri inspirate din Demon, Starchild, Space Ace, și Catman. Jocul ne oferă și o rundă bonus excelentă cu tema „Love Gun” care pare extrem de distractivă și interesantă la prima vedere, dar se dovedește la final că nu oferă sume prea mari.

Concluzie

Fie că vrei să încerci jocuri de pacanele cu artiștii tăi preferați sau pur și simplu ești pasionat de jocuri de noroc, cu siguranță ai de unde alege din lista de mai sus.