păcănele gratis cu coroane

Top 5 păcănele gratis cu coroane

Când spui păcănele cu coroane te gândești instant la slotul Shining Crown, jocul EGT ce a reușit să obțină un loc de cinste în topurile jucătorilor de sloturi online! Vom vorbi, desigur, despre acesta în cele ce urmează, deoarece și pe noi ne-a cucerit. Totuși, mai există și alte jocuri de păcănele cu acest simbol norocos, tiara, pe care le vom menționa în topul cu păcănele gratis cu coroane pe care ți l-am pregătit astăzi. Acest lucru înseamnă că ai mai multe jocuri din care să alegi! 

Producătorii de sloturi scot mereu noi și noi jocuri. Pentru jucători, acest lucru înseamnă mai multe surse de distracție, majoritatea free. Spunem free pentru că multe păcănele online sunt disponibile și în varianta demo. Tot pentru jucători, acest lucru înseamnă o mare de jocuri în care se pot pierde ușor opere de artă.

Dar de aceea suntem noi! Să te ajutăm să găsești cele mai frumoase păcănele cu coroane și nu numai, mult mai ușor. Să îți recomandăm locuri unde poți să le joci pe bani reali. Să îți prezentăm bonusuri care să te ajute să pornești cu avantaj în fiecare expediție în lumea cazinourilor online. Dar gata cu vorba, să trecem la treabă și să vorbim mai pe larg despre jocuri de păcănele cu coroane!

Păcănele cu coroane: de ce acest simbol?

top pacanele cu coroane

Dacă ai căutat păcănele gratis cu coroane probabil că te-ai așteptat să găsești diverse sloturi ce conțin acest simbol. Dar de ce tocmai acesta? Ce este atât de atrăgător la coroane? Ei bine, pregătește-te pentru puțină istorie a jocurilor de păcănele cu coroane!

Coroana, un simbol al puterii și bogăției

Știai că? Napoleon a fost încoronat în anul 1804. Pentru marele eveniment, însuși marele lider militar al Franței ar fi comandat de la un meșter din Paris o splendidă coroană de aur din frunze de laur. Fiecare frunză a coroanei reprezenta câte o victorie a împăratului.

Nu ești singurul interesat de simbolurile coroane din păcănele. Sunt și alții! Și totul se datorează impactului pe care coroanele îl au, l-au avut și îl vor avea, asupra noastră. Coroana sau, altfel spus, diadema (sau tiara), este încă din cele mai vechi timpuri un simbol al puterii și bogăției. Pentru majoritatea oamenilor coroana însemna glorie și apartenență la o clasă socială aparte, astfel că nu trebuie să ne mire faptul că are o istorie lungă și controversată.

De exemplu, faraonii Egiptului obișnuiau să poarte pe cap diademe de aur impunătoare, cu ornamente prețioase ce atârnau până pe umeri. Știm asta pentru că o astfel de comoară a fost descoperită în mormântul faraonului Tutankhamon – o coroană din aur pe care apărea un cap de vultur cu corp de cobră. Dacă ne întoarcem în timp, în imperiul roman, putem observa și aici prezența coroanelor.

Prima diademă a fost cea a împăratului Gaius Valerius Diocletianus (245-313) și era alcătuită din perle. Iar dacă mergem în Franța anilor 1800, putem să-i mulțumim tacit lui Napoleon pentru că a reînviat, prin Încoronarea sa fastuoasă, pasiunea pentru tiare.

Jocurile de păcănele cu coroane, extrem de populare

Știi unde poți să joci păcănele cu coroane pe bani reali? La Vlad Cazino! Intră pe pagina de Bonusuri cu depunere sau pe cea de Bonusuri fără depunere de pe site-ul nostru și descoperă ce oferte de bun venit are acest casino online. Și nu uita că poți afla mai multe despre înregistrare, retrageri și depuneri, gama de jocuri etc. tot pe Joc Păcănele, în secțiunea Recenzii Cazinouri.

Cele de mai sus sunt doar câteva fragmente din vasta istorie a diademei. Pe aceasta o vedem în filme, seriale și jocuri și știm ce reprezintă. Putere și noroc! Bogăție! Victorie!  Tot pentru putere și noroc căutăm simboluri coroane în păcănele. Acestea sunt adesea însoțite de alte simboluri norocoase. 

În Just Jewels Deluxe, de exemplu, coroanele sunt însoțite de simboluri cu fructe, iar în Queen of Hearts de cărți de joc și pietre prețioase. Putem astfel spune că păcănelele cu coroane sunt sloturi clasice, însă nu este un lucru absolut. Producători precum IGT au conceput jocuri video moderne, cu grafică aparte. Un exemplu ar fi Crown of Egypt, unde simbolul coroană are un design unic și este însoțit de altele ce reflectă fidel Egiptul Antic. Dar hai să vedem mai pe larg ce păcănele gratis cu coroane poți juca!

Top 5 cele mai frumoase păcănele gratis cu coroane 

Acum că ai aflat câte ceva despre tiare urmează să vorbim mai pe larg despre cele mai faine păcănele gratis cu coroane. Toate aceste jocuri de păcănele cu coroane pe care urmează să le prezentăm le găsești free și pe Joc Păcănele, deci nu ezita să le testezi. Doar accesează păcănele gratis, scrie numele jocului (din lista de mai jos) și dă-i play.  

1. Shining Crown 

shining crown pacanele gratis coroane

Este, așa cum am spus și la început, cel mai popular joc de păcănele cu coroane. Slotul Shining Crown este produs de EGT și are o structură simplă, cu 5 role și 3 rânduri. 

Simbolurile în Shining Crown plătesc foarte bine. Simbolurile coroane în păcănelele acestea sunt cele Wild, iar simbolurile dolar și stea sunt cele Scatter. Fiind un joc de păcănele cu coroane și fructe, și acestea din urmă aduc câștiguri frumoase. Iar fiecare câștig este marcat de aprinderea în flăcări a combinațiilor norocoase, ceea ce este foarte captivant! Cel mai mare atu al acestui joc este însă jackpotul progresiv. Slotul EGT are 4 jackpoturi care tot cresc, iar pe unul dintre ele îl poți câștiga întâmplător. Vezi cum am câștigat 10.000 RON la Shining Crown!

2. King of Slots

king of slots gratis online

King of Slots este un joc de păcănele gratis cu coroane produs de NetEnt. Are un RTP foarte bun, de 97%, și numeroase elemente speciale. Cu 5 role și 26 de linii de plate, King of Slots este un joc simplu, dar cu o tematică deosebită. Te invită să pătrunzi într-o lume regală, a bogăției, unde te vei răsfăța cu fructe (cireșe, lămâi, pepeni) care plătesc foarte bine și vei găsi coroane regale deloc de neglijat (plătesc până la 1000 monede).

Tot în lumea King of Slots vei da și peste ametist, un simbol ce declanșează runda bonus cu până la 30 de rotiri gratis, precum și funcția Sticky Win. În aceasta din urmă toate simbolurile valoroase sunt ținute pe role astfel că vor fi create victorii și mai mari. O altă funcție WOW a acestui joc de păcănele gratis cu coroane este Wild Sapphire, ce înlocuiește toate cărțile de joc, coroanele și fructele pentru câștiguri extra. 

3. Just Jewels Deluxe

just jewels deluxe online

A venit rândul unui joc de păcănele gratis cu coroane de la Novomatic! Just Jewels Deluxe este un slot popular grație graficii sale superbe. Simbolurile coroane din păcănelele acestea sunt însoțite de pietre prețioase, simboluri euro și bani cash. Cel mai bine plătesc coroanele, desigur: plătesc cu bijuterii ce valorează cu 500x mai mult față de pariul plasat inițial. 

Simbolul Scatter din Just Jewels Deluxe este reprezentat de euro și poate multiplica pariul semnificativ. Ce mai atrage însă jucătorii este funcția de Gamble, ce se activează după obținerea unei victorii și îți oferă șansa să-ți dublezi câștigul. Slotul este un joc clasic de păcănele cu coroane, cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată, dar merită jucat pentru simbolurile sale ce plătesc excelent.

4. Crown of Egypt

crown of egypt pacanele coroane

Crown of Egypt este unul dintre cele mai inedite jocuri de păcănele cu coroane. Produs de IGT, slotul te atrage prin grafica lui splendidă și prin funcțiile speciale. Are simboluri ce prezintă perfect Egiptul Antic, de la faraoni la piramide, iar rata de plata mare de 95% îl transformă într-o sursă frumoasă de câștiguri. 

Aceste păcănele cu coroane IGT au două funcții speciale. Prima este reprezentată de faptul că atunci când prinzi un simbol de 4-5 ori pe tamburi ai parte de câștiguri, pentru că slotul plătește nu doar pe linii standard, ci și pe linii alăturate. Apoi, cea de-a doua surpriză este dată de runda bonus cu până la 20 de rotiri gratis. Se activează când nimerești cel puțin 2 piramide. 

5. Queen of Hearts

queen of hearts pacanele

Queen of Hearts este unul dintre acele jocuri de păcănele cu coroane ce te atrage prin eleganță și romantism. Inspirate din Evul Mediu, cu simboluri interesante precum castele, trandafiri, inimi, bijuterii și coroane, păcănelele Queen of Hearts reușesc să-ți ofere o nouă aventură. Și câștiguri frumoase!

În regat vei avea parte de simbolul Wild, inima, ce poate înlocui restul simbolurilor din joc. Apoi, vei găsi simbolul Scatter, Queen of Heart, ce poate să-ți ofere victorii de până la 4000000 de monede, precum și 25 free spins. Un alt punct forte al acestor păcănele gratis cu coroane este funcția Gamble, ce poate aduce o dublare a câștigurilor. 

Concluzii

Acum că ți-am prezentat top 5 păcănele cu coroane gratis, pe care le poți juca și la noi pe site, vrem să-ți spunem că, dacă ești începător, poți chiar acum începe să te perfecționezi. Poți vedea aici cum să joci mai bine la păcănele și să ai mai multe șanse de câștig atunci când vei juca pe bani reali.

Jocul demo te ajută să capeți experiență, să știi care sunt simbolurile cheie din păcănele, cum să-ți gestionezi bugetul și cum să alegi păcănelele care ți se potrivesc. Altfel spus, este o sursă gratis de distracție ce te poate ajuta la un moment dat să câștigi pe bune. Până una alta, spor la jucat păcănele cu coroane pe Joc Păcănele!