tips and tricks pacanele online

Tips&Tricks la pacanele online (I)

Există strategii la jocurile de pacanele online?

Sloturile sunt printre cele mai populare jocuri de casino din întreaga lume. Peste un milion de oameni joacă pacanele online doar pentru a pune mâna pe un jackpot progresiv cu speranţa că întreaga viaţă li se va schimba. Unii dintre aceştia joacă doar pentru multiplicarea câştigurilor şi pentru a scăpa de datorii, alţii doar pentru distracţie şi amuzament. Orice motiv ai avea, e clar: jocurile de pacanele online continuă să facă istorie în viaţa amatorilor şi jucătorilor agresivi – ele devenind din ce în ce mai accesate din dorinţa unor câştiguri semnificative. Putem vorbi, totuşi, de o strategie de joc la pacanele online? Iată câteva tactici care te vor ajuta să scazi riscul de a pierde succesiv. Deci, da, există anumite strategii pe care le vom prezenta în continuare.

1.Construieşte-ţi un bankroll (sau o bancă pentru pariurile tale)

Când joci pacanele online, fă-ţi o bancă pentru pariuri. Ca şi atunci când joci cu bani fizici, e bine să îţi faci un bankroll pentru a putea creşte pariurile din ce în ce mai mult. Poate să pară plictisitor, dar vei ajunge să îndrăgeşti această strategie atunci când îi descoperi toate secretele. Pentru a începe, va trebui să pariezi minimum şi să continui tot aşa. Când e gata, atunci când vei vrea, poţi creşte pariurile, dar să îţi menţii bankroll-ul la o sumă rezonabilă. În cele din urmă, contul tău va fi destul de mare şi îţi va permite pariuri mai riscante.

2.Alege cel mai bun joc pentru tine

Hei, să nu te crezi vreun mare Maestru în Pacanele Online! Se întâmplă pur şi simplu ca un joc ales de tine să nu fie acel joc. Alege mereu cel mai bun joc care îţi îmbunătăţeşte skill-urile şi joacă-l până îl stăpâneşti mai bine. Dacă ai un bankroll bun, atunci poţi ajunge chiar să experimentezi. Dar nu juca foarte mult la un slot pe care nu îl stăpâneşti. Atunci când intri într-un joc de pacanele online nou, te repezi la butonul de Spin cum n-ai mai văzut. Acordă un pic de timp tabelelor de joc (paytables). Acolo vei vedea care sunt liniile de plată şi câştigurile aferente. Astfel, nu te vei arunca la super pariuri pe nişte combinaţii care îţi pot aduce sume foarte mici sau chiar pierderi. Poţi alege de la pacanele online 777, cu fructe – până la renumitele sloturi video interactive, pline de simboluri wild, scatter şi bonus. Nu contează ce joci, contează clar – să ştii ce faci. Şi cu asta trecem la punctul 3.

3.Înţelege mecanica din spatele jocului ales

Piaţa de jocuri de pacanele online s-a dezvoltat atât de mult, încât numărul jocurilor îţi iau ochii. De aceea, poţi întâlni sloturi care par asemănătoare, dar care să fie foarte diferite de ce ai mai jucat. Cum am spus mai sus, fă-ţi un bankroll, plăteşte suma minimă şi familiarizează-te cu regulile jocului. Uneori, regulile unui joc pot fi atrăgătoare pentru tine, alteori –  nu. Deci continuă să explorezi până îl găseşti pe cel care să îţi vină ca o mănuşă.

Vom continua cu mici trucuri şi sfaturi în articolul de mâine. Până atunci, urmează paşii de mai sus sau joacă un joc online GRATUIT la noi pe website, în secţiunea Joacă!