tips pacanele online

Tips&Tricks la pacanele online (II)

În articolul anterior, ridicam întrebarea:

Există strategii la jocurile de pacanele online?

În acest articol vom continua enumerarea tacticilor la pacanele online, mici paşi strategici care te pot feri de pierderi. Recapitulând, e bine să îţi faci un bakroll – pentru asta va trebui să faci pariuri minime la început, apoi le poţi creşte, având grijă să îţi menţii bankroll-ul la o sumă rezonabilă. Apoi, alege cel mai bun joc pentru tine care îţi va îmbunătătăţii abilităţile şi joacă-l până îl stăpâneşti bine de tot. Nu în ultimul rând, înţelege mecanica din spatele jocului ales.

Bineînţeles, lista continuă mai jos:

  1. Exploatează jocurile

Nu eşti un hacker anonim, deci nu te aştepta să poţi măslui jocurile de pacanele online pentru a câştiga în mod ilegal. Când spunem să exploatezi jocurile, ne referim la faptul că poţi găsi o portiţă în fiecare. Urmăreşte acele mici repetiţii care se întâmplă în joc. Uneori, poţi descoperi că un joc e în favoarea ta, alteori parcă îţi pune piedici. Jocurile de pacanele online care par să joace în favoarea ta sunt cele pe care le poţi exploata. Poţi face chiar şi nişte trucuri pentru a câştiga mai mult, trucuri pe care le poţi folosi în favoarea câştigurilor.

  1. Alege-l pe cel mai basic, apoi treci la cel mai avansat

Dacă vrei să devii bun, va trebui să treci mai întâi prin jocurile de pacanele online de bază. Începe cu 3 role, apoi treci la cele 3D sau cu tematici variate precum cele din filme. Înainte de toate, va trebui să te familiarizezi cu lumea sloturilor. Nu uita de clasicele cu 777 şi fructe. Sunt printre cele mai renumite şi îţi pot face cunoştinţă cu această lume colorată în cel mai vintage şi funky mode.

  1. Joacă pacanele online cu runde bonus

Sloturile tematice şi cele 3D oferă, de cele mai multe ori, şi runde bonus. Acestea îţi vor aduce mai multe câştiguri în comparaţie cu cele clasice. Află cum poţi activa rundele bonus şi, odată ce le-ai activat, profită de ele. Obţine mai multe câştiguri la fiecare dintre ele.

  1. Pregăteşte-te să pierzi

Aşa cum poţi pierde la sloturile fizice, la fel se poate întâmpla şi la jocurile de pacanele online. Nu te aştepta să câştigi 100% cu fiecare Spin. Important este să rămâi calm dacă pierzi. Mulţi jucători se enervează atunci când pierd şi asta îi face să mizeze complet la nimereală pe următoarele linii şi iată cum ajung să piardă şi mai mult. Ba chiar să facă datorii, dar nu ai vrea asta. Noi, la jocpacanele.ro, avem o regulă de bază pe care o promovăm şi susţinem sus şi tare: nu juca din bani împrumutaţi. Dacă

faci aşa plus dacă ştii să te opreşti – e ca şi cum ai câştigat deja. Deci, dacă pierzi, rămâi calm, cu atât mai bine – o să îţi descoperi limitele. În plus, la fel ca în viaţă, pierderile aduc lecţii preţioase. Totuşi, nu uita de acel bankroll.

Iată regulile de astăzi. Revenim mâine cu mai multe tips and tricks de citit, memorat şi aplicat ori de câte ori joci pacanele online şi nu numai.