jocuri pacanele tips and tricks

Tips&Tricks la jocuri pacanele online (III)

La început, atunci când am dat startul acestei serii de articole cu tips and tricks, ne întrebam dacă există sau nu strategii la jocuri pacanele. Iată-ne la cel de-al treilea post pe blog în care vom continua să le enumerăm!

Tips&Tricks la păcănele online: partea a 3-a

  1. Bagă mare, frate

Cele mai mari câştiguri la jocuri pacanele vin în urma pariurilor maxime. Oricât de mult ţi-ai dori să joci fără riscuri, această precauţie va duce nicăieri. Cei care au crezut că în cele din urmă au reuşit să pună mâna pe un jackpot care le va schimba viaţa, pot avea surpriza ca, la final, să nu primească decât foarte puţin din suma lui şi asta pentru că nu au mizat maximum. Mai înainte de orice, fă-ţi un bankroll aşa cum am spus la începutul acestei serii de articole despre trucuri la jocuri pacanele. Apoi, când ţi se arată ocazia, fă pariul cel mare. Îţi vei mulţumi când se va striga JACKPOT!

  1. Joacă pe credite, apoi pe bani

Înainte să joci pe bani, joacă pe gratis ca să exersezi. Mai mult, atunci când joci pe credite, ajungi să te familiarizezi cu sloturile online mult mai ieftin. Poate că nu va fi la fel de intens, dar te va ajuta pe viitor pentru că vei vedea cum funcţionează pariurile. La noi pe platformă, găseşti zeci de jocuri pacanele GRATIS – de la clasicele 777, sloturi cu fructe, până la renimitele jocuri tematice. Indiferent de ce alegi, distrează-te! În cele din urmă, ăsta ar trebui să fie scopul acestor jocuri pacanele.

Fii pe fază, înainte să intri cu cash, stai puţin şi imaginează-ţi că joci pe ultimii bani, cum vrei să îi cheltuieşti.

  1. Când schimbi jocul, schimbă şi strategia

Uneori, strategia folosită într-un joc nu se poate aplica şi în altul. Deci e bine să adopţi o strategie diferită atunci când schimbi slotul – asta te poate ajuta să câştigi mai bine. Acest truc te poate scuti de nenumărate dezastre cu pierderi semnificative din bankroll.

  1. Scoate banii din joc atât cât mai poţi

Cea mai importantă strategie la jocuri pacanele este să ştii când să te opreşti. Ştii ca există acea voce din cap care îţi spune Gata, ăsta e ultimul pariu pe care îl fac, după asta mă opresc. Acel ultim pariu te poate costa şansa de a pune mâna pe jackpot. Trebuie să realizezi că nu toate pariurile pe care le faci te vor transforma instant într-un câştigător. De fapt, se poate chiar să îţi ia totul – dacă nu ştii când să spui stop.

  1. Împarte-ţi câştigurile astfel: o parte pe cardul bancar, una în bankroll

Acum, că eşti mulţumit cu ceea ce ai obţinut şi ai câştigat destul de bine, ce urmează?

Ia suma obţinută şi împarte-o în două părţi aşa cum am spus şi mai sus – una pentru tine, una pentru următoarele jocuri pacanele.

Concluzii

Aici se încheie seria celor trei articole despre tips&tricks la jocuri pacanele. În concluzie, există sau nu strategii pentru a câştiga la sloturi online? DA şi chiar mai multe decât te-ai fi aşteptat. Chiar dacă bagi la jocuri pacanele cu 3 role sau 3D, aceste reguli simple de mai sus scad instant riscul de a pierde bani, crescând, totodată, marja de câştig.