The Big 20 Pokerstars

The Big 20 Pokerstars: vezi surprizele!

12 nov. 2021

La aniversarea sa de 2 decenii, Pokerstars s-a gândit să-ți facă cinste! În acest articol, îți arătăm ce te așteaptă la The Big 20 Pokerstars. De la început, putem spune că este o campanie promoțională așa cum nu ai mai văzut. Este formată din 3 părți, fiecare aducându-ți premii din ce în ce mai mari. Să vedem mai departe ce presupun bonusurile! Poți folosi și serviciile contact Pokerstars pentru a afla absolut totul despre aceste bonusuri aniversare Pokerstars.

Ofertă specială

The Big 20

Pokerstars ți-a pregătit 3 super promoții pentru aniversarea ta de 20 de ani! Toate sunt super avantajoase, iar finala are un fond de premiere de $5,000,000!

Profită acum
jocpacanele noroc

The Big 20 Pokerstars – cum revendici promoția?

Participarea la campania promoțională The Big 20 Pokerstars este mai simplă decât pare. Trebuie doar să parcurgi 3 etape cum nu se poate mai simple. Hai să vedem care sunt!

Dă click pe „Profită acum”

Apasă pe butonul „Profită Acum” de mai sus pentru a deschide pagina Pokerstars Big 20. Vei vedea mai multe informații despre fiecare bonus în parte. Îți recomandăm să folosești butonul deoarece este cea mai rapidă cale către platformă.

Participă la promoții

Accesează promoțiile active din această campanie. Intră pe pagina fiecăreia și apasă pe butonul „Joacă”. Aici, alegi tu la ce promoție să te înscrii. Dar, asta nu înseamnă că trebuie să te limitezi. Poți să participi chiar și la toate 3.

Joacă la casino

Distrează-te! Pasul cel mai important din toată această festivitate este să te simți bine. Așa cum vei vedea mai departe, distracția capătă multe forme la Pokerstars. Dar dacă ești deja jucător pe această platformă, nu ai cum să te aștepți la mai puțin.

O campanie aniversară precum The Big 20 Pokerstars este făcută pentru a fi revendicată ușor. De asemenea, organizatorul s-a gândit și la numărul de oameni care vor să participe. Pentru a putea participa, trebuie să ai un cont deschis, dar și aici este foarte simplu. Apoi, poți beneficia de un bonus de bun venit și eventual, de un bonus fără depunere. Dar hai să vedem mai departe ce presupun exact aceste premii de la The Big 20 Pokerstars.

20 de ani de Pokerstars – ce primești?

Oferta The Big Pokerstars este compusă din 3 mari părți, după cum urmează:

  • The Big 20 Boost (Mărire The Big 20): vei avea parte de turnee Spin & Go și Cash zilnic. Acestea vor oferi premii foarte bune, cu premii în bani cash de $24,500, respectiv $30,000. Aceste două turnee se desfășoară în perioada 1 – 30 noiembrie 2021. Consultă toate detaliile fiecărui turneu pentru a vedea exact cum poți juca.
  • The Big 20 Rewind (Cele mai bune momente The Big 20): această a doua parte a campaniei promoționale The Big 20 este chiar și mai interesantă. Conține nu mai puțin de 20 de turnee tematice. Nici nu trebuie să mai menționăm că premiile vor fi uriașe. Turneele vor începe pe data de 14 noiembrie.
  • The Big 20 Finale: am ajuns acum la marea finală. Prin comparație, cele două promoții de mai sus vor părea doar de încălzire. Are loc un turneu cu $5,000,000 garantat. Acesta va avea loc pe 5 decembrie și are un buy-in de doar $55. Vor avea loc tombole zilnice care vor acorda bilete pentru Finala The Big 20 Pokerstars. De asemenea, din data de 8 noiembrie, jucătorii se pot califica și gratis.

The Big 20 Pokerstars – ce trebuie să mai știi?

Sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont la The Big 20 Pokerstars. Nu e nimic ieșit din comun, doar câteva reguli, unele general valabile pentru promoții. Totuși, ele sunt importante. Mulți jucători le ignoră și ajung să piardă bonusurile. Îți recomandăm să eviți astfel de situații și să citești cu atenție lista de mai jos:

  • Pentru a participa la turneele The Big 20 Pokerstars, trebuie să ai un cont valid la cazinou.
  • Înscrierea se face prin intermediul ferestrei „Provocări”.
  • Este necesar să instalezi aplicația PokerStars pentru a avea o experiență de joc cât mai bună, de oriunde și oricând.
  • Fiecare turneu are propriile reguli și premii. Verifică termenii și condițiile de fiecare dată când începi să participi la un nou turneu.
  • În clasamentele turneelor, jucătorii cu același număr de puncte sunt clasificați în funcție de cine a atins primul scorul.
  • În cazul în care organizatorul suspectează un comportament fraudulos, se poate ajunge la excluderea acelor jucători.

În afară de aceste condiții, este bine să citești și termenii generali pentru promoțiile Pokerstars. Da, știm, este o lectură plictisitoare, dar necesară dacă vrei să te bucuri de cele mai tari premii. Oricum, merită efortul pentru distracția care te așteaptă la Big 20 Pokerstars.

Concluzii

The Big 20 Pokerstars este, fără dar și poate, cea mai interesantă promoție aniversară din această toamnă. Ar fi păcat să o ratezi, mai ales dacă ești fan jocuri de poker și ești un spirit competitiv. Chiar dacă n-ai prea mare experiență în aceste jocuri, tot te poți bucura de turnee. Poți afla mai multe despre aceste jocuri de poker Pokerstars din ghidul nostru.