Tech Drop Vlad Cazino

Tech Drop Vlad Cazino

10 ian. 2023

Ești fanul gadgeturilor, dar și al cazinourilor? Ei bine, Vlad a organizat oferta aceasta special pentru tine, și anume, Tech Drop Vlad Cazino! Nu numai că vei avea oportunitatea să să te distrezi cu o mulțime de păcănele, dar vei fi și premiat pentru asta cu diferite gadgeturi de top și rotiri cash. Deci, dacă îți sună bine și dorești să descoperi mai multe despre această promoție marca Vlad Cazino, atunci ce mai aștepți? Citește în continuare!

Ofertă specială

Gadgeturi și 3.550 Rotiri Cash zilnic

Vrei să ai parte de rotiri cash și gadgeturi de top? Tech Drop Vlad Cazino este aici să-ți ofere tot ce dorești! Joci la păcănelele din promoție, te distrezi și câștigi.

Profită acum
jocpacanele noroc

Detalii despre oferta Tech Drop Vlad Cazino

Tech Drop Vlad Cazino este oferta perfectă care îți oferă oportunitatea de a te dezmorți după Anul Nou. În perioada 9 Ianuarie 2023 – 15 Ianuarie 2023 te vei putea regăsi printre cei 81 de câștigători zilnici.

După cum am zis, la Vlad Cazino Tech vei avea de câștigat atât premii pe partea de tehnologie, cât și premii în rotiri cash. Cele din urmă vor fi oferite jucătorilor cărora nu au reușit în ziua respectivă să câștige un gadget de top de la Vlad. Dar după cum poți vedea, nu vor încheia ziua fără un cadou.

Acum poate te întrebi care sunt mai exact cadourile din această promoție. Stai fără griji, pentru că în secțiunile următoare vei afla mai multe și despre ele. Până atunci ar fi bine să descoperi cum vei putea participa, acesta fiind primul pas pe care îl vei avea de făcut. Să vedem!

Cum participi la Tech Drop Vlad?

Primul lucru pe care trebuie să-l știi este că pentru a participa la Tech Drop Vlad Cazino vei avea nevoie de un cont la acest casino. Deci, dacă nu ai unul, treci repede prin procesul de înregistrare Vlad Cazino, iar apoi urmează acești pași:

 • Optează la Tech Drop prin fereastra de tip pop-up din cadrul sloturilor participante;
 • Joacă unul din păcănelele selectate în cadrul acestei oferte, în timpul perioadei promoționale;
 • Câștigă unul din premiile puse la dispoziție de Vlăduț.

Trebui să știi că miza minimă eligibilă cu care vei putea juca este de 0,80 RON la jocuri de păcănele de la Pragmatic Play, cum ar fi: Sweet Bonanza gratis, Gates of Olympus, The Dog House Megaways, Treasure Wild, Big Bass Bonanza, Starlight Princess, Madame Destiny Megaways, Juicy Fruits, John Hunter and the Book of Tut, Book of The Fallen, Buffalo King Megaways, Fruit Party, Big Bass Bonanza Megaways, Bigger Bass Bonanza sau Power of Thor Megaways. Doar activitatea la aceste păcănele va contribui la premii.

Ce ai de câștigat la Vlad Cazino Drop?

Momentul mult așteptat a venit! În cele ce urmează vom vorbi în detaliu despre premiile pe care le poți câștiga la Tech Drop Vlad Cazino și vom elimina orice nelămurire pentru a merge cât mai repede să joci. Hai să vedem ce vei avea de câștigat!

Gadgeturi Vlad Cazino

Suntem sigur că și tu vei considera gadgeturile de la Tech Drop Vlad Cazino pe care urmează să ți le prezentăm ca fiind niște premii super tari. Așadar, hai să nu te mai ținem în suspans și să îți spunem care sunt acestea și care este costul lor!

 • Un Iphone 14 – 4,870 RON;
 • Un ceas isteț Fitbit Sense 2 – 1,480 RON;
 • O pereche de ochelari VR Oculus Quest 2 – 2,600 RON;
 • Un Soundbar BOSE 900 – 4,000 RON;
 • Un PS5 – 4,900 RON.

Totuși, asta nu e tot! Dacă nu ești mulțumit de gadgetul pe care l-ai primit, dacă îl deții deja sau oricare altă situație posibilă, să știi că vei putea opta ca alternativă pentru plata în bani cash a premiului. Acesta se va calcula ca 75% din prețul de listă, fără TVA.

Vlad Cazino rotiri cash

Acum trecem la a doua parte a premiilor din Tech Drop Vlad Cazino și anume, rotirile cash. După cum am menționat, vor fi zilnic 81 de participanți norocoși care se vor putea bucura de rotiri după cum urmează:

 • 1 jucător: 1 Gadget
 • 5 jucători: 100 Rotiri Cash
 • 15 jucători: 70 Rotiri Cash
 • 20 jucători: 50 Rotiri Cash
 • 40 jucători: 25 Rotiri Cash

În total, sunt 3.550 de Rotiri Cash oferite zilnic acelora care se aventurează în oferta vampirului simpatic. Și partea cea mai bună este că nu vor exista condiții de rulaj! Deci, poți sta liniștit în aceasta privință. Doar joci păcănele de la Pragmatic Play și te bucuri de experiență. 

Concluzii

Tot ce poți spune despre oferta Tech Drop Vlad Cazino este că te pune pe distracție, activând competitivitatea din tine pentru a fi unul din câștigători. Dacă acesta este genul tău de ofertă, dar dorești să beneficiezi și de un premiu pe cinste, atunci nu e timp de pierdut. Începe distracția acum!