Surprize gratuite Betano

700 Surprize gratuite Betano, o ofertă de vis

  septembrie 1, 2023

Dacă păcănelele clasice, cu trifoi, șeptari și diamante sunt preferatele tale, atunci cele 700 Surprize gratuite Betano sunt perfecte pentru tine! Vei avea șansa să primești până la 467 de rotiri gratuite la unul dintre cele mai populare sloturi și nu numai. Deci, dacă vrei să fii și tu unul din cei care beneficiază de promoții Betano ca aceasta, atunci nu rata detaliile din acest articol! Suntem aici să te informăm cum trebuie, pentru ca tu să ai parte de cea mai plăcută experiență.

Disponibil între 01.09.2023 și 30.09.2023

betano casino
Ofertă specială

700 Surprize gratuite Betano

Cod Bonus: 700SURPRIZE
Profită de oferta cu 700 Surprize gratuite Betano la înregistrare, verificare și depunere, totul fără rulaj!

700 Surprize gratuite Betano – câteva detalii

Nu ți-ai făcut până acum cont? Ei bine, se pare că a venit timpul, pentru că ai 700 Surprize gratuite Betano la început de drum! E greu să refuzi o asemenea ofertă când știi că începi aventura la cazino pe picior mare. Nu mai spunem de păcănelele pe care le vei juca dacă beneficiezi de acest bonus.

Dar fii atent, pentru că trebuie să iei o decizie în perioada 01.09.2023 – 30.09.2023! Acest bonus pentru începători are un termen limitat, deci nu îl vei mai putea găsi după aceea la cazino. În schimb, ceea ce vei putea găsi oricând este un bonus de bun venit Betano clasic. Înapoi la oferta lunii Septembrie, trebuie să știi cel mai mare avantaj al acesteia și anume, că nu are cerințe de rulaj absolut deloc. Te bucuri de experiența oferită de păcănele fără să mai ai alte griji pe cap. Așa că, hai să vedem în continuare cum vei putea primi bonusul măreț!

Cum iei Betano 700 surprize gratuite?

Să trecem la partea cea mai importantă din acest articol despre cele 700 Surprize gratuite Betano. Adică, hai să vedem împreună ce pași vei avea de urmat pentru a revendica promoția lunii!

1
Înregistrează-te

Dă click pe butonul de mai sus pe care scrie „Profită acum” și vei ajunge direct pe pagina cazinoului. Acolo va trebui să completezi formularul de înregistrare cu toate datele necesare și să nu uiți să introduci codul 700SURPRIZE.

2
Verifică-ți contul

Odată ce contul a fost creat, ce-ți mai rămâne de făcut este să-l verifici. Iar pentru asta va trebui să trimiți cazinoului o poză clară a buletinului tău.

3
Depune

Ultimul pas pentru a lua partea cea mai mare din bonus este să faci o depunere de peste 25 RON. De fapt, în funcție de ce depunere faci, premiul va fi mai mare. Explicăm imediat!

Cum se împart cele 700 de surprize Betano?

După cum ai văzut mai devreme, există 3 pași pe care trebuie să-i parcurgi pentru a lua cele 700 Surprize gratuite Betano. Ce trebuie să afli acum este că pentru fiecare dintre acești 3 pași vei primi un număr de premii. Practic, vei fi recompensat de fiecare dată când ai trecut de un prag. 

 • Pasul 1 este înregistrarea: aici primești instant 233 rotiri gratuite la Shining Crown. Nu uita să introduci codul bonus 700SURPRIZE!
 • Pasul 2 este verificarea contului: pentru îndeplinirea lui primești de la Betano pariu gratuit de 67 RON.
 • Pasul 3 este prima depunere: în funcție de cât depui, primești 100% bani bonus + un pariu gratuit sau un anumit număr de runde gratuite, tot la jocul Shining Crown EGT.

Pentru că pasul 3 este puțin mai complex, hai să vezi care sunt limitele de depunere! Îți spunem de pe acum că pragurile sunt destul de mici, astfel încât merită să alegi varianta cu cele mai multe premii.

 • Depui între 25 și 99 RON: primești 100% bani bonus din valoarea depunerii (dacă depui 99 lei, mai primești încă 99 din partea cazinoului). Pe lângă asta, mai iei și un pariu gratuit Betano de 55 lei;
 • Depui între 100 și 199 RON: primești 100% bani bonus din valoarea depunerii și 200 rotiri gratuite la Shining Crown;
 • Depui de 200 RON: primești 100% bani bonus din valoarea depunerii și 400 rotiri gratuite la Shining Crown.
Care sunt cele 700 surprize Betano

La înregistrare primești 233 rotiri gratuite, pentru verificare iei free bet de 67 RON. iar când depui iei până la 400 de runde la Shining Crown (233+67+400=700)

Alte informații despre oferta Betano Suprize gratuite

Chiar dacă ți-am oferit majoritatea detaliilor despre 700 Surprize gratuite Betano până acum, oferta încă mai are câteva informații care merită menționat. Deci, să vedem care sunt acestea!

 • Este musai să folosești codul 700SURPRIZE atunci când îți creezi contul.
 • Rotirile gratuite le vei primi sub forma unui cod Bonus Free Spins în contul tău de joc.
 • Bonusul este transferat în contul de joc imediat ce ai îndeplinit condiția de înregistrare. 
 • Pentru celelalte etape bonusul va fi transferat în cont în cel mult 48h.
 • Ai 7 zile la dispoziție să folosești rotirile gratuite primite. 
 • Ai 7 zile la dispoziție după ce ai trecut de procesul de înregistrare Betano să treci de verificare și să faci o depunere.

Concluzii

Tot ce-ți poți dori de la un bonus se află în cele 700 Surprize gratuite Betano! Nu numai că ai ocazia să experimentezi cu o păcănea superbă, dar te bucuri și de 0 rulaj. În plus, bonusul nu-ți oferă doar păcănele, ci te poți bucura și de free bet-uri. Dacă îți place cum sună, de ce să nu îi dai o șansă chiar acum? Mult noroc!