supermilionul de rotiri gratuite superbet

Câștigă Supermilionul de rotiri gratuite de la Superbet

12 iun. 2020

Ofertă Specială

Între 11 și 30 iunie 2020, ai șansa să câștigi supermilionul de rotiri gratuite de la Superbet și tot ce trebuie să faci e să rulezi minim 100 de lei. Fiecare 100 de lei rulați într-o zi te aduc mai aproape de șansa de a deveni unul dintre cei 500 de jucători premiați a doua zi. Mai exact, tot ce trebuie să faci e să rulezi minim 100 de lei și ești automat înscris în tombolă.

Intră în cursa pentru 1 milion de runde gratis

1

Dă click pe oferta de mai jos

2

Rulează 100 de lei la Superbet

3

Adună șanse în tragerea la sorți

Ofertă Specială

1 milion de runde gratis la Shining Crown

Rulează 100 de lei zilnic la Superbet și intră în tragerea la sorți pentru 100 de runde gratis la jocul Shining Crown pe zi. În fiecare zi sunt extrași 500 de câștigători.

Profită Acum
jocpacanele noroc

În ce constă Supermilionul de rotiri gratuite

Ca să participi la tombolă va trebui în primul rând să ai peste 18 ani și să ai un cont activ pe Superbet. După ce ai îndeplinit aceste criterii, va trebui să pariezi cel puțin 100 de lei din balanța reală pe conținutul din secțiunea “Jocuri” a site-ului, iar asta te va înscrie automat în extragerea de a doua zi. Fiecare 100 de lei îți aduce încă o șansă de câștig deci cu cât vei paria mai mult, cu atât mai aproape vei de premiu. Ține minte că șansele de câștig nu se vor raporta și pentru alte extrageri, fiind valabile doar pentru cea de a doua zi. În fiecare zi, 500 de jucători norocoși vor câștiga câte 100 de runde gratis Shining Crown, valoarea unei runde gratis fiind de 0.2 RON.

Cum se acordă Supermilionul de rotiri gratuite

castiga runde gratis shining crown

Dacă te numeri printre norocoșii câștigători, vei primi runde gratis Superbet în maxim 48 de ore de la finalizarea extragerii și va fi valabil doar pentru conținutul din secțiunea de “Jocuri” de pe site. Înainte de toate însă, trebuie să te asiguri că ești de acord să fii contactat de către Superbet când vine vorba de oferte promoționale sau bonusuri.

Odată câștigate, aceste rotiri gratis Shining Crown vor fi creditate în contul tău și vor trebui activate în maxim 24 de ore după ce le-ai primit. În cazul în care în contul tău mai există runde gratis Superbet sau orice alt bonus activ, va trebui să efectuezi rulajul pentru acesta în maxim 3 zile după ce ai primit acele runde gratis Shining Crown altfel riști să le pierzi. Nu o considerăm o cerință foarte greu de îndeplinit pentru că majoritatea cerințelor de rulaj sunt simplu de efectuat. În plus, vei putea să te bucuri de o ofertă specială imediat ce ai jucat-o pe cea activă!

Runde gratis Shining Crown – condiții de rulaj și alte mențiuni

Ca orice bonus pe care îl primești de la un cazinou, aceste runde gratis Superbet vin și ele cu niște cerințe de rulaj. Știm, nu e ceva ce iubești să auzi însă te vei bucura să afli că acest bonus vine cu o singură condiție de rulaj (1x) deci îți va fi foarte simplu să te bucuri de niște runde gratis Shining Crown și să câștigi și niște bani reali în timp ce faci asta. Ai grijă doar să te bucuri de întregul tău bonus în maxim 7 zile, altfel riști să pierzi tot ce ai câștigat de pe urma lui. De asemenea, te sfătuim să nu retragi bani din contul tău înainte de a îndeplini condițiile de rulaj pentru că atât bonusul în sine cât și câștigurile obținute din acesta îți vor fi retrase.

Mai multe despre Shining Crown

blank

Shining Crown a devenit deja un slot arhicunoscut în lumea cazinourilor online. Și nu e greu să îți dai seama de ce! Grafica retro, alături de fructele care arată atât de real încât parcă îți vine să le culegi din ecran te vor purta într-o lume minunată a câștigurilor și a adrenalinei. Acest slot e cunoscut pentru faptul că plătește foarte bine, iar aceste runde gratis Shining Crown pe care le vei câștiga îți pot aduce câștiguri impresionante.

Shining Crown vine cu 5 role și 10 linii de plată, un layout atât de simplu dar atât de îndrăgit, împodobit cu fructe, șeptari și mult iubitele simboluri de tip Scatter care îți vor aduce câștiguri însemnate și rotiri gratuite. Unde mai pui că ai și o funcție de dublaj care îți va ridica nivelul de adrenalină de fiecare dată când o activezi. Dacă ești destul de norocos, această funcție îți va dubla toate câștigurile. Dacă nu, vei pierde tot. Ce zici? Crezi că ești destul de curajos?