SuperMaraton Superbet

SuperMaraton Superbet

13 iul. 2022

SuperMaraton Superbet este o ofertă ce îți oferă șansa de a participa la SuperMondial și nu numai. Pe lângă cele două experiențe VIP oferite la acest eveniment mai poți câștiga și premiul în bani, care pornește de la 250.000 lei și crește în fiecare zi. Este oferta potrivită pentru cei cărora le place să joace la pariuri. Dacă te distrai înainte, acum vei avea un motiv în plus de bucurie cu așa premii!

Ofertă specială

SuperMaraton

Participă la SuperMaraton și câștigă o experiență VIP! Superbet te trimite la Supermondialul din Qatar cu toate plătite, inclusiv transport și cazare.

Profită acum
jocpacanele noroc

Dacă SuperMaraton Superbet te încântă și vrei să obții mai multe informații despre el, îți recomandăm să citești în continuare. Vei vedea că este o ofertă foarte avantajoasă, exact cum obișnuiește operatorul. De asemenea, vei afla că ofertele sunt numai unul din motivele pentru care sunt atâtea multe păreri bune în acea recenzie Superbet.

SuperMaraton Superbet: ce trebuie să știi?

În primul rând, ar trebui să știi că SuperMaraton Superbet este o promoție exclusiv online, ce se desfășoară de pe 10.07.2022 până pe 31.08.2022. Cele două experiențe VIP la SuperMondial de care ziceam se vor stabili prin tragere la sorți, după cum urmează: 

  • Prima extragere va avea loc pe 04.08.2022;
  • A doua extragere la Superbet Maraton va avea loc pe 01.09.2022.

Jucătorii vor putea beneficia de o singură experiență VIP. Asta înseamnă că dacă ai câștigat premiul cel mare la prima extragere, nu o vei putea face și la a doua.

De asemenea, ziceam că promoția SuperMaraton Superbet este potrivită pentru cei care joacă zilnic la casino. Asta, pentru că jucătorii vor trebui să parieze în fiecare zi minim 30 lei în secțiunile Sport Superbet sau Live. Numai așa vor putea fi eligibili pentru marele premiu. Dar, hai să aflăm exact care-s pașii de participare!

SuperMaraton Superbet: cum participi?

Pentru a lua parte la SuperMaraton Superbet trebuie să faci câțiva pași simpli. Spunem simpli deoarece sunt numai 3 și tot procesul va dura maxim câteva minute. Iată care-s etapele! 

Dă click pe „Profită acum”

Apasă pe butonul din caseta de mai sus, iar aceasta te va trimite direct pe pagina ofertei. De acolo, asigură-te că ești logat, iar dacă nu ai cont, îți faci acum.

Participă la promoție

Apesă pe butonul „Intră în cursă” din pagina ofertei. Astfel, vei deveni un concurent în SuperMaraton Superbet.

Joacă-te!

De aici, tot ce trebuie să faci este să joci câte minim 30 RON în fiecare zi. Nu trebuie să pui un singur bilet cu toată suma, poți pune mai multe cu mize mai mici. Important e să joci la pariuri sportive și Live.

Aceștia sunt toți pașii! E super simplu, numai că trebuie să ții cont de faptul că ar trebui să ai vârsta legală pentru a juca. De aceea, dacă te înregistrezi abia acum, recomandăm să treci prin procesul de verificare cont, pentru a nu apărea probleme mai târziu. Și dacă, vei juca în categoria Sport pentru prima dată, ia și un bonus sport Superbet, pentru mai multe câștiguri!

Superbet SuperMaraton: ce câștigi?

Acum a venit timpul să afli care sunt premiile la SuperMaraton Superbet. În cele ce urmează o să-ți spunem despre fiecare în parte, de la biletele plătite pentru SuperMondial până la rotirile gratuite. Și le vom dedica câte o secțiune în parte, ca să ne asigurăm că afli toate detaliile. Să începem!

Experiențe VIP la SuperMondial

Primul premiu de la SuperMaraton Superbet constă într-o experiență VIP pentru două persoane. Aceasta include bilete de avion dus-întors în Qatar, cazare și acces la eveniment. O experiență exclusivă de acest tip valorează, în general, undeva pe la 69.000 lei. Câștigătorii acestui premiu vor fi contactați de către operator în maxim 15 zile din momentul extragerii pentru a i se oferii mai multe detalii. 

Deci, dacă vei fi norocosul câștigător, stai aproape de telefon și vei urmări una dintre cele mai populare competiții de fotbal din primele rânduri!

SuperMaraton: Pariuri Gratuite

Rulajul pentru pariul gratuit este de 1x. Asta înseamnă că, dacă ai pus bilet și ai câștigat, banii sunt ai tăi și îi poți retrage oricând!

Al doilea tip de premiu oferit în această promoție SuperMaraton Superbet constă în bani (cei 250.000 lei sau mai mult), ce vor fi transformați în pariuri gratuite. Aceste pariuri se vor acorda în 48 ore de la încheierea promoției și vor trebui acceptate în decurs de 24 ore. Vei face asta dând click pe „Accept”, care va apărea atunci când te loghezi în cont. Vei vedea că suma bonus va apărea în categoria „Pariu Gratuit”.

Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 7 zile din momentul activării. De asemenea, acesta nu poate fi activat dacă în contul tău există deja un bonus activ. Totuși, poate rămâne în perioada de așteptare 3 zile, până rulezi celălalt bonus. 

Maraton Superbet: alte informații utile

Mai există câteva informații despre SuperMaraton Superbet pe care ar trebui să le știi. Fiecare maraton are regulile sale, iar cel de la cazino nu e diferit. Va trebui să respecți condițiile pentru a câștiga, așa că hai să vedem despre ce e vorba!

  • Suma finală a premiului în bani nu poate depăși 1.000.000 lei.
  • Biletele și Pariurile Gratuite trebuie să aibă o cotă minimă de 1.60 pentru biletele single și 2.50 pentru cele acumulator.
  • Pariurile stabilite prin funcția de Cash Out sau plasate pe selecții contradictorii nu sunt luate în considerare.
  • Sunt luate în considerare pariurile plasate pe evenimente din ofertele SuperCota, dar nu pe cele din SuperExtra și Speciale.

Concluzii

Deci, promoția SuperMaraton Superbet este una super avantajoasă, ce îți oferă ocazia să vezi Supermondialul direct din tribună. Participarea e ușoară și nici cerințele de rulaj nu sunt cine știe ce. Totuși, ar fi bine să citești Termenii și Condițiile de pe site-ul operatorului sau să apelezi la contact Superbet în caz de nelămuriri. Fii atent la detaliile ofertei și distrează-te pe cinste!