SuperMaraton de Tenis Superbet

SuperMaraton de Tenis Superbet

  ianuarie 17, 2023

Ești pasionat de tenis și de pariuri sportive? Ei bine, oferta specială SuperMaraton de Tenis Superbet este aici pentru tine în luna Ianuarie! Vei avea 14 șanse de a te bucura de premiul cel mare oferit de acest cazino și tot ce va trebui să faci în acest sens este doar să pui bilete la tenis.

Cu toate acestea, vor exista și câteva reguli pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a începe să joci. De aceea, noi suntem aici și îți vom da toate sfaturile necesare pentru a putea participa și a te bucura de un câștig. Și dacă vrei să fii și mai avantajoasă atunci când participi la aceasta ofertă, atunci citește ghidul nostru despre cum joci tenis!

Detalii despre SuperMaraton de Tenis Superbet

SuperMaraton de Tenis Superbet este promoția ce sărbătorește startul primului turneu de Grand Slam de anul acesta și care va avea loc în perioada 16 – 29 Ianuarie 2023. Această ofertă Tenis Superbet la SuperMaraton este una exclusiv online, care va oferi premii de până la 500.000 RON. Această sumă va fi împărțită de participanții rămași în joc până la final. De ce spunem asta?

Pentru că pe parcursul promoției te vei putea bucura de o zi de pauză. Așadar, dacă pariezi în condițiile regulamentului în cel puțin 13 din cele 14 zile de promoție, te califici pentru o parte din premiul total. Dar dacă ratezi încă o zi pe lângă cea de pauză, atunci vei fi eliminat din competiție. Mai există o situație în care dacă nu mai rămâne niciun participant în joc, cei care au îndeplinit condițiile până în ziua precedentă vor împărți suma. Dar mai multe detalii vei primi în secțiunile următoare, în care vom vorbi despre calificare, dar și despre alte reguli. Să vedem!

Cum te califici la SuperMaratonul Tenis?

Cum crezi că te vei califica la SuperMaraton de Tenis Superbet? Păi să știi că foarte simplu și chiar îți vom spun și pașii pe care îi vei avea de urmat. Hai să vedem ce vei avea de făcut!

1
Mergi pe pagina cazinoului

Dai scroll mai sus până vezi butonul portocaliu pe care scrie „Profită acum”. Apeși pe acesta și te îndrepți către pagina cazinoului.

2
Alege tipul de pariu

În cadrul acestei oferte, alegi să pariezi pre-meci, live, dar și pe evenimente din ofertele SuperCota, SuperExtra și Speciale.

3
Pariază

Pariezi cumulat cel puțin 100 RON bani reali pe tenis în fiecare zi, între datele specificate.

Totuși, trebuie să fie atent, pentru că pariurile stabilite prin folosirea funcției de Cash Out nu sunt luate în considerare. De asemenea, o altă situație în care biletul poate să nu-ți fie luat în considerare este atunci când plasezi un bilet care conține meciuri programate în două zile – să zicem 16 și 17 Ianuarie. Meciul de pe 16 Ianuarie nu va fi luat în considerare, iar tu vei putea pierde acea zi liberă, cât și oportunitatea de a continua în competiție. Dar hai să îți spunem ce va fi luat în considerare la un bilet!

  • Sunt luate în considerare atât biletele de tip single, cât și cele acumulator, inclusiv cele de tip sistem.
  • Cotele minime pentru biletele single de 1.60.
  • Cotele minime pentru biletele acumulator de 2.50.

Ce câștigi la Maraton Superbet Tenis?

După cum am menționat deja, la SuperMaraton de Tenis Superbet ai un premiu de 500.000 RON sub forma unui Pariu Gratuit. Dar pentru a primi acest Pariu Gratuit va trebui să îți fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru ofertele promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

Dacă ești eligibil pentru o parte din cei 500.000 RON, vei împărți această sumă cu ceilalți jucători eligibili din competiție, urmând să primești un Pariu Gratuit în termen de 48 de ore de la încheierea promoției. Acest Pariu Gratuit va trebuie acceptat în decurs tot de 48 de ore de la creditare, selectând butonul „Accept” din notificarea primită atunci când te loghezi în cont. Și o vei putea face chiar mai ușor din aplicația Superbet.

Și dacă tot vorbim de aplicație, trebuie să știi că vei avea acces la o nouă opțiune despre care vom vorbi în secțiunea următoare, dar doar dacă actualizezi aplicația Superbet la versiunea 3.35.2 (Android) sau 3.35.0 (iOS).

Cum joci Pariul Gratuit?

Ți-am spus ce vei primi în cadrul acestei oferte SuperMaraton de Tenis Superbet, acum este timpul să afli cum vei juca Pariul Gratuit despre care vorbeam. Ei bine, vei vedea că acest Pariu Gratuit trebuie luat o singură dată dacă pariul este câștigător, condiția de rulaj va fi considerată îndeplinită, iar câștigul va fi transferat automat în balanța reală.

De exemplu, să zicem că plasezi un bilet prin Pariu Gratuit de 50 lei la cotă 2.30, iar acesta este câștigător. În balanța reală a contului tău sunt creditați 50 lei. 50*2.30 = 115 RON, din care se scade miza Pariului Gratuit, în valoare de 50 de lei. În acest caz, câștigul de pe bilet va fi 65 Lei.

Dar știi că am menționat anterior despre o anumită opțiune pe care o poți folosi în aplicația Superbet. Ei bine, atunci când ai un Pariu Gratuit activ, ai posibilitatea de a alege între Pariul Gratuit și bani reali atunci când plasezi un bilet.

De exemplu, poți să plasezi unul sau mai multe bilete din același Pariu Gratuit și îl poți combina cu bani reali din câștigul total, urmând să scadă doar miza Pariului Gratuit. Adică, dacă pariezi 50 lei Pariu Gratuit și 30 lei din balanța reală pe același bilet, pe o cotă de 2.00, câștigi 110 lei. Miza Pariului Gratuit este 50, miza în bani reali este 30, cota este 2.00, deci 50 (Pariu gratuit) * 2.00 (cota) – 50 (miza pariului gratuit) = 50 RON. 30 (bani reali) * 2.00 (cota) = 60 RON. În total, câștig 110 RON.

Alte detalii despre oferta Superbet Tenis

Nu te putem lăsa să pleci până nu afli și alte detalii folositoare despre SuperMaraton de Tenis Superbet, care îți vor face parcursul acestei promoții mult mai simplu. Hai să vedem despre ce e vorba!

  • Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 7 zile din momentul activării, pe evenimente care au loc în acest interval.
  • Pariul Gratuit poate fi jucat în secțiunile Sport și Live pe bilete de tip single sau acumulator, dar nu și pe bilete de tip sistem.
  • Sunt luate în calcul inclusiv pariurile care conțin SuperCota, SuperExtra și Speciale.
  • Biletele plasate prin Pariu Gratuit vor beneficia de Cash Out.
  • În balanța bonus, doar un singur Bonus Sport sau Pariu Gratuit poate fi activ.
  • Dacă un bonus nu se activează în 3 zile, atunci acesta va expira.

Concluzii

Așadar, SuperMaraton de Tenis Superbet îți oferă oportunitatea genială de a pune pariuri la unul din cele mai iubite sporturi, de a te distra și de a câștiga, bineînțeles. Dar să știi că la acest cazino poți face ce pariuri sportive Superbet vrei tu! Ai multe variante pe care le poți încerca și poți vedea care funcționează cel mai bine pentru tine. Noi îți urăm distracție plăcută și spor la câștiguri!