Super Turneu Superbet

Super Turneu Superbet: câștigă premii în bani cash!

25 iul. 2022

Te așteaptă un Super Turneu Superbet cu premii în bani cash! Cazinoul nostru favorit s-a întors iarăși cu un turneu care să ne dea pe spate. Dacă noi am aflat de el, atunci trebuie să afli și tu! Alternativ, dacă nu ești deja un membru al super echipei, poți intra în joc cu un bonus de bun venit Superbet.

Ofertă valabilă în perioada 25.07.2022 – 31.07.2022.

Ofertă Specială

Super Turneu Playson la Superbet

Intră în gașca Superbet și distrează-te cu acest Super Turneu și multe alte oferte speciale! Premiul cel mare de 1.000 RON ar putea fi al tău.

Profită acum
jocpacanele noroc

Super Turneu Superbet – ce câștigi?

Fondul de premii la acest Super Turneu Superbet este de 100.000 RON. Dacă suma te-a lăsat cu gura căscată, mai avem o surpriză! Din această sumă se vor acorda 1000 de premii. Bineînțeles, premiile se acordă în funcție de punctajul obținut, dar despre asta vom discuta puțin mai târziu. Pentru moment, hai să vedem premiile la acest Superbet Super Turneu!

 • Locul 1 – 1000 RON
 • Locul 2 – 900 RON
 • Locul 3 – 800 RON
 • Locul 4 – 700 RON
 • Locul 5 – 500 RON
 • Locurile 6-55 – 300 RON
 • Locurile 56-130 – 200 RON
 • Locurile 131-230 – 150 RON
 • Locurile 231-380 – 100 RON
 • Locurile 381-580 – 75 RON
 • Locurile 581-1000 – 50 RON
Nu uita că premiile acordate în acest Super Turneu Superbet nu au condiții de rulaj. Asta înseamnă că odată ce ești premiat, îi vei putea retrage imediat!

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre depunere și retragere Superbet, vei găsi tot ce ai nevoie pe site-ul nostru. Cu noi poți rămâne întotdeauna la curent cu toate noutățile!

Cum participi la Superbet Super Turneu?

După cum ne-am obișnuit cu acest operator, participarea la Super Turneu Superbet este super simplă! De fapt, este atât de ușor încât îți putem explica în doar 3 pași. Iată cum poți prinde câștigurile din turneu!

Click pe ofertă

Accesează oferta din caseta de mai sus și vei ajunge la platforma cazinoului. Aici te așteaptă oferta Superbet Super Turneu, cu premiile pe care le-am menționat mai sus.

Autentifică-te

Odată ce ai ajuns pe platformă, trebuie să intri în cont. Sau, dacă nu ai unul, fă-ți un cont la Superbet! Așa vei putea profita de cele mai tari promoții ale cazinoului. Mai rămâne doar un pas de acoperit!

Pariază la sloturi Playson

Rămâne doar să te distrezi la Super Turneu Superbet și să câștigi! Mizează pe bani reali și adună puncte pentru a urca în clasament. Cu cât ai mai mult noroc, cu atât vei fi mai aproape de marele premiu!

Atenție! Miza minimă de participare acceptată este de doar 1 RON, iar jocurile la care aduni puncte sunt extraordinare. Dacă încă nu știi foarte multe despre păcănele Playson, poți să le testezi direct de pe site-ul nostru! Pe Joc Păcănele poți juca sloturi pe gratis, fără cont și fără download.

Superbet Super Turneu – alte informații

Nu putem încheia prezentarea acestui Super Turneu Superbet fără să îți spunem și detaliile pe care ar trebui să le știi. Deși pot părea minuscule, vei vedea că sunt cât de poate de folositoare. Mai ales dacă prinzi premiul cel mare!

 • Promoția se derulează în perioada 25.07.2022 (02:01) – 31.07.2022 (01:59);
 • Premiile promoției nu au cerințe de rulaj;
 • Premiile se vor acorda în termen de maxim 48h de la finalizarea competiției. 
 • Asigură-te că ai bifat căsuța pentru promoții când ți-ai făcut cont. E vorba de acea secțiune din profil unde accepți să primești informații despre bonusuri, premii și alte oferte ale cazinoului.
 • Dacă nu ai bifat căsuța, poți să o faci acum, înainte să începi să aduni puncte pentru Super Turneu Superbet.
 • Pentru că nu are cerințe de rulare, poți să faci o retragere oricând. Deci, dacă la finalul turneului te-ai ales cu unul din premii, tu alegi ce să faci cu el! Poți să scoți banii direct sau poți să îi pariezi în continuare în speranța de a-i înmulți, dar alegerea este a ta.

Concluzii

Ei bine, am aflat și cum stă treaba cu acest Super Turneu Superbet. Adevărul este că e așa de ușor să participi și șansele atât de mari să câștigi, încât cu greu ne putem abține să nu ne încercăm norocul. Turneul a început deja, deci nu mai pierde timpul și participă la această super promoție!