Superbet BMW E 30

Superbet BMW E 30

11 aug. 2022

Ia o mică pauză de la păcănele și participă între 1 august și 8 septembrie la Superbet BMW E 30! Este un concurs ce are la bază bilete de pariuri sportive. În acest articol îți spunem ce premii te așteaptă și cât de ușor poți acumula șanse pentru super premiile acestei promoții de vară.

Înainte de toate, pentru participarea la această promoție, dar și la ofertele viitoare, trebuie să ai un cont Superbet. Dacă încă nu ți-ai creat unul, am pregătit un articol care să te ajute în procesul de înregistrare.

Ofertă specială

Câșitgă un BMW e30 de la Superbet!

Pune bilete la Superbet, adună șanse și câștigă! Te așteaptă un super BMW e30 modificat și multe alte premii. Începe cu un click pe butonul de mai jos!

Profită acum
jocpacanele noroc

Superbet BMW E 30 – cum intri în concurs?

Cel mai important lucru pentru participarea la concursul Superbet BMW E 30 este să faci parte din programul de fidelitate. Prin acest program vei avea oferte speciale și multe alte surprize. Despre Club Superbet ți-am povestit mai multe într-un alt articol pe care te încurajăm să-l citești pentru a afla ce alte beneficii mai poți avea.

Revenind la promoția Superbet BMW E 30, pentru a acumula șanse poți să pui bilete la pariuri sportive, loto, virtuale și live. Mai departe, va trebui să le scanezi în contul tău, dar atenție! Operațiunea trebuie făcută cât timp biletul este activ. Acest lucru înseamnă că este necesar să introduci codul în Clubul Superbet înainte ca biletul să fie declarat câștigător sau necâștigător.

Promoție BMW E 30 Superbet – pașii de participare

Acum că știi despre cont și clubul de fidelitate, hai să vedem cum arată pașii de participare la Superbet BMW E 30! Dacă îi urmezi întocmai, o să vezi cât de ușor este să iei parte la această ofertă.

Dă click pe „Profită acum”

Apasă pe butonul portocaliu de la începutul articolului. „Profită acum” te va redirecționa rapid pe pagina promoției.

Pune un bilet

Plasează bilete la pariuri sportive, loto, virtuale și live, apoi introdu codul biletului în secțiunea de verificare.

Adună șanse

Repetă primii doi pași și strânge cât mai multe puncte pentru șanse în plus la super premii. Nu contează miza, deci ai libertate din acest punct de vedere.

Nu uita că un bilet poate fi introdus o singură dată și ai mai multe posibilități de participare. O poți face din agenții sau de acasă, așa că îți amintim de Superbet app, că există și este foarte simplu de folosit.

Premii Superbet BMW E 30 – ce câștigi?

Și cum ți-am promis de la început, Superbet BMW E 30 vine cu super premii numai bune pentru evenimentele ce urmează. În total vor fi 105 extrageri, deci același număr de premii, 105. 

  • 100x Superbet kit SuperMondial – Kit-ul este format din 1 minge, 1 șapcă și 1 rucsac;
  • 4x Superbet bilete la Cupa Mondiala 2022 – acest premiu te trimite direct în Qatar la Cupa Mondială de anul acesta:
  • O mașină BMW E 30 tunată, de aproximativ 40 mii de euro.

Marele premiu Superbet: un BMW E 30

Marele premiu de la Superbet BMW E 30 este însăși mașina cu anul de fabricație 1988 și care are costul de achiziție de 13.209 de euro. Mașina a fost tunată de partenerul Superbet, Coasta de Est, și arată fantastic! După modificările aduse, valoarea ei a crescut până la aproximativ 39,984 euro, după cum urmează: 

  • costurile de tuning – 21.539 EUR;
  • costurile de manoperă – 5.236 EUR.

Superbet bilete la Cupa Mondială & BMW E 30 – alte informații

Ai aflat acum tot ce aveai nevoie legat de Superbet BMW E 30, dar mai sunt câteva detalii care te-ar putea interesa. Extragerile vor fi transmise live pe pagina de Facebook, iar rezultatele vor fi publicate pe pagina clubului Superbet. Un participant poate câștiga un singur premiu, iar pentru fiecare dintre cele 105 premii vor fi extrase suplimentar și 3 rezerve. 

Dacă apari pe lista de câștigători concurs Superbet BMW E 30, atunci vei fi contactat și vei avea la dispoziție 15 zile pentru a semna procesul verbal. Pentru primirea premiilor, participanți trebuie să aștepte un maxim de 30 de zile de la data extragerii. În cazul premiului cel mare, perioada de așteptare va fi de 90 de zile.

Concluzii

Nu e prima dată când operatorul pune la bătaie o mașină, dar suntem în continuare surprinși. Superbet BMW E 30 este o promoție pe care nu trebuie să o ratezi, mai ales dacă obișnuiești să pui și bilete la pariuri sportive. Și nu uita, dacă doar ce ți-ai făcut cont nou, ia și Superbet bonus de bun venit!  Mult noroc!