Super Avantaj Superbet

Super Avantaj Superbet: iei bilete dacă echipa ta e în față

6 iul. 2021

Super Avantaj la 4 sporturi

Asigură-ți cele mai bune șanse de câștig cu promoția Super Avantaj Superbet! În acest articol, îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre ofertă pentru a profita din plin de premii! Vei afla cum să participi, ce câștigi și alte informații esențiale.

Cu super Avantaj Superbet poți câștiga biletele puse chiar înainte de terminarea evenimentului. Oferta este valabilă pentru mai multe sporturi. Așadar, se adresează multor categorii de pariori. Revendică și tu oferta de bilete Super Avantaj din link-ul de mai jos!

Bonus de bun venit

1200 RON + 300 rotiri gratuite

Dacă ești nou la casino, revendică bonusul de bun venit! Cei 1200 de lei și 300 rotiri gratuite te vor ajuta să începi în forță și să te obișnuiești cu toate jocurile cazionului!

Profită acum
jocpacanele noroc

La Superbet este foarte simplu să joci la pariuri! Ai la dispoziție multe metode digitale, unde plasarea biletelor este floare la ureche! Te poți bucura de promoția Super Avantaj Superbet oricând și oriunde! Descarcă aplicația Superbet pentru cea mai bună experiență de joc!

Super Avantaj Superbet: informații generale

Super Avantaj Superbet este genul de promoție pe care orice parior o dorește. Oferta presupune că poți câștiga un bilet chiar înainte de finalul meciului. Evenimentele valabile sunt cele mai importante competiții care se desfășoară. Sunt eligibile patru sporturi: fotbal, tenis, baschet și volei. Oferta este valabilă atât în agenții, cât și online, pe laptop, prin browser sau prin aplicația Superbet.

Atunci când echipa sau sportivii pe care ai pus pariu au un avans considerabil, vei câștiga biletul. Rezultatul final al meciului nu este relevant. Chiar dacă echipa sau sportivul pe care ai pariat pierde, biletul tău va rămâne câștigător.

Sunt incluse în promoția Super Avantaj Superbet doar anumite competiții. Așadar, nu vei putea folosi orice eveniment la această ofertă, ci numai cele menționate pe pagina promoției. Totuși, ai la dispoziție o varietate foarte largă de meciuri. Sunt eligibile campionate interne importante și competiții internaționale de mare anvergură.

Oferta Superbet Super Avantaj – cum participi?

Participarea la Super Avantaj Superbet este extrem de simplă. Nu trebuie să folosești un cod promoțional sau să faci cine știe ce operațiuni complicate. Trebuie doar să urmezi pașii de mai jos:

Dă click pe „Profită acum”

Revendică oferta prin apăsarea butonului cu link de mai sus. Acesta te va trimite direct în pagina promoției.

Pariază pe sportul preferat

Pariază înainte de începerea meciului pe oricare dintre evenimentele din promoție. Sunt eligibile biletele single, acumulator și sistem.

Urmărește rezultatele

Urmărește meciul și încurajează-ți echipa preferată! Dacă rezultatul este favorabil, Super Avantajul este al tău!

Aceștia sunt pașii. După ce ai pariat, poți consulta rezultatele live pentru a vedea dacă ai câștigat înainte de terminarea meciului. Pariurile vor fi colorate în verde atunci când avantajul echipelor pe care ai pariat este considerabil. În același bilet, poți include și alte evenimente care nu fac parte din promoția Super Avantaj Superbet.

Superbet Super Avantaj – ce câștigi?

La Super Avantaj Superbet ai șansa să câștigi pariuri cu cotă foarte bună, indiferent de rezultatul final al meciului. De fapt, echipa sau sportivul poate să și piardă meciul, dacă în timpul acestuia a avut un avantaj considerabil.

Avantajul considerabil înseamnă altceva în funcție de sport. La fotbal, vei putea câștiga pariul dacă echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri. La tenis, sportivul pe care ai pariat trebuie să ia un set cu 6-0. La baschet, echipa trebuie să aibă minim 15 puncte avantaj. La volei, câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are 2 seturi avans. Aceste avantaje pot fi oricând în timpul meciului.

După câștig, trebuie să treci prin procesul de retragere. Învață totul despre retragere Superbet  din ghidul nostru pentru a face operațiunile în siguranță!

Bilete Super Avantaj – ce mai trebuie să știi?

Promoția Super Avantaj Superbet are unele detalii pe care este bine să le cunoști:

  • Piețele pariurilor sunt Final, Super Cotă și Super Extra. La baschet mai există și Câștigă Meciul.
  • În aceleași bilete pot fi incluse și evenimente care nu sunt eligibile pentru ofertă.
  • La Super Avantaj Fotbal, sunt valabile următoarele competiții internaționale: Euro 2020, Copa America, Jocurile Olimpice (masculin), meciurile echipelor românești în competiții, meciurile din fazele grupelor, cele eliminatorii și finalele Champions League și Europa League. Sunt eligibile și competiții interne: Liga 1 și campionatele de primă ligă din Anglia, Italia, Spania, Germania, Franța și Polonia.
  • La Super Avantaj Tenis, evenimentele sunt următoarele: WTA Cluj, Wimbledon și Jocurile Olimpice (masculin, feminin și dublu).
  • La baschet, poți paria pe semifinalele NBA, finala NBA și Jocurile Olimpice (masculin și feminin)
  • La volei, poți paria la Jocurile Olimpice (masculin și feminin).
  • Clienții care au conturi cu limite de pariere vor fi excluși. De asemenea, orice încercare de abuz a bonusului va duce la excluderea jucătorului din campanie.

Concluzii

Super Avantaj Superbet este promoția perfectă pentru pariori. Cu aceasta, vei risca mai puțin și vei putea câștiga chiar înaintea încheierii meciului. Este simplu de revendicat și te vei bucura de o experiență de pariere de primă mână. Citește recenzia Superbet pentru a afla mai multe despre acest operator!