păcănele

Strategii de câştig la sloturi

Fie că vorbim despre clasicele păcănele sau jocuri de sloturi online sau offline, strategii prin care se aşteaptă câştigarea unor sume mari de bani într-un timp relativ scurt au existat dintotdeauna. Fără îndoială că acestea au început să se dezvolte încă de la apariţia acesui tip de joc de noroc datorită dorinţei jucătorilor de a învinge casă şi a câştigă cât mai mulţi bani cu riscuri cât mai mici. Nu de multe ori aceste strategii vor fi adevărate şi chiar dacă va promit îmbogăţirea, ar trebui să fiţi atenţi cu banii voştri şi unde îi plasaţi. Astfel de strategii sunt promovate în unele cazuri şi de diferite cazinouri prin metode neoficiale cu scopul strict de a face jucătorii să creadă că vor avea un avantaj, astfel fiind dispuşi să rişte sume din ce în ce mai mari de bani.

Am să aducem în lumină câteva sfaturi şi idei ce v-ar putea călăuzi cariera de jucători amatori la aceste jocuri de noroc. Acestea sunt mai mult nişte concepte de baza şi maniere prin care ne putem controla atunci când plasăm banii la păcănele, cu scopul de a ne face să nu exagerăm şi să ajungem de la 100 la 0 fără să ne dăm seama când am pierdut totul.

Pe Joc Sloturi găsești un ghid complet de cazinouri, strategii și promoții exclusive la sloturi online!

Caută ratele de câştig ale sloturilor!

Există anumite site-uri disponibile pe internet ce aduc la cunoştinţă jucătorilor un avantaj ce ar putea fi considerat chiar indispensabil atunci când jucăm la sloturi. Aceste site-uri postează procentajele de câştig ale sloturilor din diferite cazinouri cu scopul de a va oferi un avantaj. Aceste rate nu sunt făcute publice de cazinouri şi sunt mai degrabă informaţii date de oameni din interiorul firmelor respective. Procentajele de câştig variază în general între 80 % şi 98 %. În conformitate cu aceste informaţii ar trebui să alegeţi aparatele care oferă cele mai mari şanse pentru a va spori avantajul şi posiilitatea de câştig la păcănele.

Alege ceea ce ţi se potriveşte!

Unii oameni vor spune că aparatele cu o singură linie ce plăteşte sunt cele ce vă vor aduce cei mai mulţi bani şi că acestea ar trebui să fie principala voastră alegere. Alte persoane vor spune exact opusul şi vor preferă să joace aparate ce plătesc progresiv, cele ce oferă rotiri gratuite, cunoscute drept jocuri cu specială sau alte aparate ce oferă diferite bonusuri. Taberele vor fi mereu împărţite între amatorii acestui ” sport ” deoarece adesea se bazează pe experienţa lor proprie sau din dăţile în care aceştia ar fi câştigat o suma mai mare de bani. Cel mai important este să ne amintim că indiferent de joc, acestea sunt în principal bazate pe noroc şi că nu există jocuri ce vor plăti mai bine decât altele per ansamblu. Aşa că cea mai bună recomandare este să alegeţi ceea ce vă place pentru a vă distra în timp ce vă pariaţi banii.

Cunoaşte jocul la care pariezi!

Varietatea de jocuri şi versiuni de sloturi este din ce în ce mai mare. Acest lucru se datorează faptului că providerii de astfel de jocuri vor să existe cât mai multe versiuni din care jucătorii să poată să aleagă unul ce li se potriveşte cel mai bine. Adesea se întâmplă ca jucătorii ce se aşează la un aparat de păcănele şi încep să parieze, fiind începători, să nu cunoască întocmai regulile de pariere şi cum funcţionează jocul respectiv. Este recomandat ca întotdeauna să analizaţi mai întâi informaţiile oferite de aparat sau puteţi oricând să întrebaţi un angajat despre cum funcţionează acesta. Astfel va veţi familiariza cu detaliile, de la mizele selectate până la varietatea liniilor de câștig.

Managementul banilor şi când să te oprești

Când vine vorba despre bugetul pe care îl aveţi la dispoziţie pentru a juca la sloturi trebuie să avem mereu în vedere că acestea sunt făcute în aşa fel încât să ne facă să vrem să jucăm din ce în ce mai mult. Fiecare detaliu dintr-un cazinou este special conceput să ne facă să petrecem cât mai mult timp în acesta, de la muzică energizantă până la faptul că adesea, veţi descoperi că în cazinouri nu există un ceas la vedere. Astfel jucătorii vor fi predispuşi să piardă noţiunea timpului şi să fie cuprinşi de frenezie.

Stabiliţi-va din timp bugetul şi încercaţi să nu-l depăşiţi sub nicio circumstanţă pentru a controla eventualele pierderi. Aduceţi-va un prieten cu voi şi faceţi o înţelegere ce presupune să vă opriţi unul pe celălalt în momentul în care v-aţi atins limita. Încercaţi să nu pariaţi decât sume de bani ce vă sunt indispensabile şi nu vă vor afecta cheltuielile din viaţa de zi cu zi.

Acestea sunt doar câteva tipsuri despre conduita ce trebuie adoptată şi despre principiile jocurilor de sloturi în general. Cele mai bune calităţi sunt cumpătarea, controlul de sine şi adoptarea unei strategii bine puse la punct. Şi cel mai important, pariaţi responsabil!