Spins Swap Promotion Mr Bit

Spins Swap Promotion Mr Bit

25 ian. 2023

Te consideri un păcănitor adevărat, iar rotirile gratuite sunt pentru tine cel mai mare cadou pe care îl poți primi? Ei bine, cu Spins Swap Promotion Mr Bit Vei avea parte de o mulțime de astfel de rotiri o săptămână întreagă.

Bonus de bun venit

2500 RON + 600 Free Spins

Ia bonusul de bun venit la înregistrare și apoi profită de oferta specială Spins Swap Promotion Mr Bit pentru și mai multe rotiri gratuite, dar și mai multă distracție!

Profită acum
jocpacanele noroc

Doar te anunțăm că pentru a putea profita de această ofertă, va trebui ca mai întâi să ai deja un cont deschis la Mr Bit. Dacă nu ți-ai creat deja un cont, stai fără griji! Va trebui doar să treci prin procesul de înregistrare în Mr Bit, care nici măcar nu va dura mult. Iar după aceea, te vei putea întoarce la acest articol pentru a citi toate detaliile de care ai nevoie. Să vedem care sunt acestea!

Detalii despre Spins Swap Promotion Mr Bit

Așa cum spuneam și la început, te vei putea bucura de această ofertă Spins Swap Promotion Mr Bit o săptămână întreagă. Asta pentru că ține de pe 24 până pe 30 Ianuarie 2023. Așadar, zilnic vei putea primi rotiri gratuite care nu îți vor da timp să te plictisești. Iar la această Mr Bit Promotion rundele gratuite sunt oferite de fiecare dată la un joc diferit.

De exemplu, vei putea profita de câteva rotiri bonus bine meritate la un joc popular, cum este John Hunter and the Book of Tut gratis. Iar dacă ești curios ce alte jocuri de păcănele mai sunt disponibile în cadrul acestei oferte, atunci va trebui să afli singur. Și punem pariu că nu vei regreta! Distracția este zilnică la Mr Bit! Așa că vei avea destule oportunități în această perioadă de a te relaxa și de a da un spin pentru cât mai multe câștiguri.

Cum profiți de Spins Swap Promotion?

Pentru a participa la Spins Swap Promotion Mr Bit nu trebuie să faci mare lucru și te asigurăm de asta de pe acum. Iar ca să te lămurim, îți vom arăta și care sunt pașii pe care trebuie să-i faci pentru a putea lua parte la această promoție incredibilă. Hai să vedem ce vei avea mai exact de făcut!

Pasul 1

Ce va trebui să faci prima dată este să dai scroll în partea de sus a paginii pentru a ajunge la caseta portocalie pe care scrie „Profită acum” și să dai click pe ea. Prin intermediul acestuia vei ajunge direct pe pagina Spins Swap Mr Bit Promotion.

Pasul 2

Al doilea lucru pe care va trebui să-l faci este să dai click pe „Obține rotiri”. Iar dacă nu ai deja un cont creat la acest casino, îți vei putea face unul apăsând pe același buton.

Pasul 3

Intri apoi în contul tău la secțiunea Bonusuri, faci o depunere de minim 75 RON și beneficiezi de bonusul suplimentar al zilei sub formă de rotiri gratuite la diferite jocuri de păcănele.

Atenție! Dacă vrei ai parte de cât mai multă distracție trebuie să te loghezi zilnic în contul tău, nu uita de asta! Și trebuie să repeți acei pași explicați mai sus. Adică să mergi în secțiunea cu Bonusuri și să faci depozitul minim necesar.

Ce câștigi la Mr Bit Spins Swap?

Știi deja despre ce este vorba când vorbim de Spins Swap Promotion Mr Bit. Bineînțeles, rotirile gratuite vor fi în centrul atenției în cadrul acestei oferte și suntem siguri că acest lucru te bucură enorm. Dar stai să vezi cât te va bucura și când vei afla câte rotiri vor fi în fiecare zi și la ce jocuri de păcănele vor fi ele disponibile!

  • 24 ianuarie: 15 rotiri gratuite pentru jocul de păcănele „Book of Golden Sands” – în valoare de 0,80 RON fiecare;
  • 25 ianuarie: 20 rotiri gratuite pentru jocul de păcănele „John Hunter and the Book of Tut Respin” – în valoare de 0.40 RON fiecare;
  • 26 ianuarie: 15 rotiri gratuite pentru jocul de păcănele „Shield of Sparta” slot – în valoare de 0,80 RON fiecare;
  • 27 ianuarie: 15 rotiri gratuite pentru jocul de păcănele „Pirate Golden Age” – în valoare de 0,80 RON fiecare;
  • 28 ianuarie: 20 rotiri gratuite pentru jocul de păcănele „John Hunter and the Book of Tut” – în valoare de 0.40 RON fiecare;
  • 29 ianuarie: 15 rotiri gratuite pentru jocul de păcănele „Down the Rails” – în valoare de 0,80 RON fiecare;
  • 30 ianuarie: 15 rotiri gratuite pentru jocul de păcănele „Sword of Ares” – în valoare de 0,80 RON fiecare.

Alte detalii despre Spins Swap Promotion Mr Bit

După cum poți vedea, miza fiecărei rotiri gratuite variază de la joc la joc. Dar acolo unde vei avea o miză mai mică, vor fi și mai multe rotiri gratuite de care să te bucuri. Deci oricum ar fi nu ieși în pierdere. Jocurile de păcănele alese de operator sunt unele extrem de fascinante și garantăm că nu vei avea cum să te plictisești de ele.

De ce trebuie să mai ții cont în cadrul acestei oferte este că ea poate fi activată numai în secțiunea Promo. Iar cerințele de rulaj pe care le ai atât pentru depozit, cât și pentru bonus sunt de 10x. Vei avea la dispoziție 7 zile pentru a paria bonusul, deci, zicem noi, un timp suficient pentru a îndeplini cerințele operatorului.

Concluzii

Așadar, ce zici despre Spins Swap Promotion Mr Bit? Noi zicem că merită să o încerci pentru un plus de activitate și pentru mai multă distracție la păcănele. Iar dacă ai chef tot de ceva mai nou cum este și această ofertă, atunci mai poți încerca la noi pe site păcăneua Bank or Prank gratis. Mult succes!