Spin&Go Pokerstars

Câștigă premii săptămânale în turnee Spin&Go Pokerstars!

14 iun. 2021

Pokerstars Spin & Go

Dacă nu ai încercat până acum un turneu Spin&Go Pokerstars, poate fi momentul să îi dai o șansă! Premiile sunt ofertante, căci poți câștiga Premii-cadou săptămânale cu $3.500 sub formă de premii ediționale dacă joci pentru Spin&Go Jackpot, cu o minimă investiție de $1. Acest tip de turneu este foarte popular pentru simplul fapt că are un ritm alert și îți poate aduce câștiguri rapide.

Te întrebi în ce constă un turneu Spin&Go Pokerstars? Reprezintă o metodă rapidă de a-ți multiplica buy-in-ul de până la 12.000 de ori. Practic, jucând poker într-un format rapid poți ajunge să câștigi un bilet pentru Premii-cadou săptămânale cu $3.500 sub formă de premii adiţionale în câteva minute. Turneele de poker Pokerstars Spin & Go sunt disponibile pentru jocurile Texas Hold’em, Hold’em Max și Omaha.

Trebuie să știi că, pentru a putea juca în turnee poker Spin & Go Pokerstars, ai nevoie de un cont. Îți recomandăm să îți faci unul pe platformă pentru a naviga mai ușor jocurile. Este simplu să completezi formularul de înregistrare Pokerstars pentru a te alege cu un nou cont.

Turneul are loc între 1 decembrie 2021 și 16 ianuarie 2022, deci grăbește-te pentru a-ți multiplica șansele!

Spin&Go Pokerstars: ce sunt aceste turnee de poker?

Dacă ești nou în această lume a turneelor Spin&Go Pokerstars, află că ele reprezintă o modalitate simplă și rapidă de a-ți înmulți câștigurile la unele tipuri de poker. Formatul acesta constă în turnee „Sit & Go” rapide, cu trei mâini. La o masă participă câte trei oameni. Premiul fiecărui joc se stabilește înaintea începerii partidei Pokerstars Spin & Go.

De pildă, dacă multiplicatorul este 2, nivelul de blind din turnee durează 2 minute. În schimb, la un multiplicator de 25 al fondului de premii fiecare nivel de blind durează 4 minute.

Fiecare partidă Spin&Go Pokerstars se desfășoară în câteva minute, fiind foarte rapidă. Spin&Go mai poate fi descris ca turneu Sit&Go 3-Max Hyper-Turbo, deoarece nivelurile se termină foarte repede. Pot dura între 2 și 5 minute. Durata propriu-zisă depinde de multiplicatorul stabilit pentru fondul de premii.

Multiplicatorul fondului de premii Spin&Go Pokerstars este aleatoriu. El poate lua valoarea de 2x, 12.000x sau orice număr între acestea. El se stabilește înainte de începerea turneului. Deci îți poți câștiga buy-in-ul multiplicat de la 2 ori până la 12.000 de ori, în funcție de noroc.

Pokerstars Spin & Go: cum participi?

Primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a participa la turnee Pokerstars Spin&Go este să îți faci un cont pe platformă. Bineînțeles, dacă nu ai deja unul. Oricine are un cont propriu și ceva fonduri poate juca și câștiga potul cel mare de $1.000.000. Pașii sunt următorii:

Click pe „Profită acum”

Poți face primul pas în aventura Spin&Go Pokerstars chiar din pagina acestui articol! Ai nevoie de un singur click bine plasat, pe butonul „Profită acum”, din caseta de mai sus. Acesta te va trimite direct pe platforma cazinoului. De acolo îți poți face un cont dacă nu ai unul încă, iar apoi poți participa la promoție.

Te înscrii în turneu

Odată ajuns pe pagina promoției, următorul pas către un Spin&Go Jackpot este înscrierea. Apeși pe butonul „Joacă”, alegi buy-in-ul și aștepți alți jucători să ți se alăture. Etapa aceasta va dura foarte puțin, deoarece premiile din Spin&Go Pokerstars sunt foarte atractive. Concurența se va forma în scurt timp!

Joci la Spin&Go Pokerstars

Ultimul pas din întreaga aventură este jocul propriu-zis. Acesta este momentul în care poți străluci, în care să îți arăți abilitățile la poker! Poți deveni milionar în doar câteva minute, iar pentru asta ai nevoie de doar un strop de noroc. Nu știi niciodată când îți poate surâde destinul, deci poți fi chiar tu următorul câștigător!

Un buy-in este miza sau suma de bani pe care o depui pentru a obține 500 jetoane și a începe să joci. În principiu, o taxă pentru a participa la turneu. Buy-in-ul minim pentru turneele Spin&Go Pokerstars este de $1.

Spin&Go Jackpot: ce premii sunt puse la bătaie?

La orice partidă de Spin&Go Pokerstars poți câștiga premii în bani. Premiul cel mare este de $1.000.000. El este acordat în diferite momente pentru diverse niveluri de buy-in. Aceste turnee de poker Pokerstars acordă premii aleatorii, care pornesc de la $0,50 și ajung până la jackpot.

De exemplu, cu un buy-in de $0,25 ai o șansă la 50.000.000 să câștigi acel Spin&Go Jackpot mult râvnit de toată lumea. Pentru buy-in-uri mai mari, probabilitatea să câștigi jackpot-ul este de 1 la 10.000.000. Șansele să câștigi premiul cel mare variază în funcție de:

 • Buy-in-ul tău;
 • Multiplicatorul stabilit la începutul turneului;
 • Norocul tău la cărți.

Buy-in-uri & premii la Clasamente Spin & Go

În funcție de valoarea buy-in-ului tău, ai mai multe șanse de a câștiga premii. Datorită faptului că poți juca în mai multe clasamente în decursul unei singure zi, ai 8 șanse de a câștiga o parte din cei $882.000 puși la bătaie. Să vedem, deci, la ce sume te poți aștepta:

 • Buy-in $1: Locul 1 $50 – locurile 51-100: $2
 • Buy-in $2: Locul 1 $75 – locurile 51-100: $5
 • Buy-in $5: Locul 1 $150 – locurile 51-100: $10
 • Buy-in $10: Locul 1 $200 – locurile 51-100: $10
 • Buy-in $25: Locul 1 $300 – locurile 51-100: $10
 • Buy-in $50: Locul 1 $350 – locurile 11-20: $50
 • Buy-in $100: Locul 1 $400 – locurile 11-20: $100
 • Buy-in $250: Locul 1 $250 – locurile 6-10: $250

Nu uita că finalizarea unui Clasament îți garantează bilet pentru Premii-cadou săptămânale Clasamente Spin&Go! Se acordă premii de 3.500 de dolari, biletul de intrare putând fi deblocat doar jucând un bloc de 10 sau 30 Spin & Go-uri într-o singură zi.

De asemenea, dacă ai norocul de a avea parte de multiplicatori, fii sigur că aceștia te vor ajuta să iei un total imens de puncte. Dacă vei câștiga Spin & Go-ul, vei obține puncte duble. Sistemul de puncte este următorul:

MultiplicatorPuncte Locul 1Puncte Locul 2Puncte Locul 3
Minim 10x201010
5x1055
3x633
2x422

Spin&Go Pokerstars: ce trebuie să mai știi?

 • Promoția se defășoară în perioada 1 decembrie 2021 – 16 ianuarie 2022;
 • Poţi verifica poziţiile vizitând fereastra ‘Clasamente’;
 • Te poți înscrie o singură dată în fiecare clasament, fie acesta Spin & Go 10 cât și Spin & Go 30;
 • Pentru Spin & Go 10, buy-in-ul minim este de $1, iar jucătorii au 3 încercări pe zi per Clasament
 • Pentru Spin & Go 30, buy-in-ul minim este de $30;
 • Spin & Go Max este exclus din Clasamente

Dacă nu ești convins de autenticitatea site-ului, te invităm să citești recenzia Pokerstars de pe site-ul nostru. Te vei convinge că poți juca în siguranță.

Concluzii

La final, Joc Păcănele îți urează succes și mult noroc! Turneele Spin&Go Pokerstars sunt rapide și simplu de jucat. De aceea ți le și recomandăm. Îți răpesc doar câteva minute, iar riscurile sunt mici, așa că te poți distra cu măsură, atunci când ai timp.