sizzling hott gratis

Sizzling Hott Online – jocul îndrăgit cu fructe

23 iul. 2017

Sizzling Hott Online este un joc de pacanele ca la aparate Novomatic care atrage nostalgia vremurilor în care jucam în sălile și agențiile de joc. Jocul clasic are mult îndrăgitele simboluri cu fructe și este o replică perfectă a aparatelor retro.

Pregătește-ți coșul de fructe, pentru că în Sizzling Hott vei aduna cireșe, prune, struguri, portocale, pepeni și multe altele! Jocul cu fructe este unul din cele mai populare, fiind jucat la scară largă în întreaga lume. Citește în continuare pentru a afla toate detaliile jocului!

Câștiguri mari recente la Sizzling Hott Online

La jocul de pacanele ca la aparate Sizzling Hott ai dat lovitura atunci când prinzi câștiguri cu șeptari. Jocul de la Gaminator/Novomatic este unul dintre cele mai simple, iar farmecul său constă tocmai în acest lucru. Jocul Sizzling Hott 77777 nu are efecte spectaculoase care îți iau ochii și elemente speciale. Principiul său este simplu: simbolurile se rotesc, se așează într-o poziție și vedem dacă am câștigat sau nu.

În fiecare săptămână, norocoși de peste tot prind câștiguri mari la acest joc. Doar de curând, o jucătoare a prins un câștig de 500 de euro cu 5 șeptari. Un jucător din Polonia a fost cu atât mai norocos și a prins un câștig de 750 de euro cu 5 șeptari, de data aceasta pe un pariu mai mare.

sizzling hott gratis

Următorul câștigător poți fi chiar tu!

Ai mai jos toate detaliile jocului:

PovesteaStructuraLinii de platăPayoutSimboluri specialeRotiri gratuite și runda bonus
Sizzling  e un joc cu fructe, așa că nu avem parte de o poveste prea complexă în spatele său. Pur și simplu trebuie să prindem cât mai multe fructe de același tip pe liniile de plată. Rata ridicată de câștig face însă ca jocul să păstreze un nivel ridicat de adrenalină. Faptul că simbolurile iau foc atunci când prindem un câștig contribuie de asemenea la creșterea nivelului de interactivitate. Deși efectele sunt clasice, ele prind bine. Întreaga atmosferă retro poate fi cu adevărat distractivă!
Atunci când vorbim de Sizzling vorbim despre aceeași structură de la Sizzling Hot. Găsim așadar aceleași 5 role cu 3 rânduri. Pariurile pot fi reglate astfel încât să fie atât pe placul jucătorilor cu bugete minime, cât și pe placul celor care își permit să joace pe mize mari.
Jocul are 5 linii de plată fixe, ce nu pot fi reglate. Jucăm așadar de fiecare dată pe toate 5. Valoarea pariului poate fi consultată mereu în căsuța BET. Putem juca până la 500 de credite pe o rotire. Îți recomandăm să exersezi plasarea pariurilor într-un joc Sizzling Hot gratis.
Jocul de pacanele ca la aparate are un payout de 95.66% și este astfel un joc cu o rată medie de câștig. Acest lucru înseamnă că aparatul de păcănele scoate câștiguri mai rar, dar și când o face, profitul este foarte mare.
Am putea spune că Sizzling  are un singur simbol special. Este vorba de steluța care are și rol de scatter. Steluța plătește ori de câte ori apare de 3 ori, oriunde pe ecran. Nu este necesar să apară pe o linie de plată. Simbolul scatter din acest joc nu declanșează o rundă bonus și nici nu are cea mai mare valoare.

Simbolul cel mai valoros este șeptarul. 5 șeptari aduc 5000 de credite. Următoarele simboluri ca valoare sunt pepenii și strugurii, ambele cu câte 500 de credite pentru o linie de 5. Tabela de plată completă cu valorile tuturor simbolurilor poate fi găsită și la Sizzling Hott gratis.

Sizzling Hott 77777 este un joc simplu, fără rundă bonus și rotiri gratuite.

Reguli și interfață mai simple decât la Sizzling  nici că se pot găsi. Cu o asemenea bază și cu o istorie pe piață mai mare de 10 ani, Sizzling este un joc care a ajuns să fie cunoscut în detaliu de foarte mulți. Iată o serie de sfaturi de care poți ține cont pentru a-ți îmbunătăți jocul!

Funcția gambleFolosește mizele potriviteAlternative
Funcția gamble poate fi foarte utilă pentru creșterea câștigurilor. Aceasta poate fi folosită pentru a dubla orice câștig, fiind totuși recomandat să fie folosită doar pentru cele de valoare mai mică. Este destul de riscant să pariem un câștig mare. Funcția gamble presupune ghicirea culorii unei cărți de joc. Dacă ghicim că o carte va fi roșie sau neagră câștigul ne este dublat, în timp ce dacă nu ghicim, câștigul se pierde. Funcția gamble se activează simplu. La fiecare câștig putem alege dacă vrem să adăugăm creditele la balanță (butonul collect) sau dacă vrem să folosim funcția (gamble). Este esențial să testezi funcția într-un joc Sizzling Hott gratis înainte să plasezi un pariu pe bani reali, pentru a te obișnui cu ea.
Este foarte important să calculezi câte rotiri îți poți permite să joci și la cel nivel vrei să joci. Hotărăște-te cât de agresiv vrei să joci și calculează cât pariezi pe fiecare rotire pentru a rămâne în joc atât cât îți dorești. Este esențial să știi cât pariezi și să îți controlezi bine bugetul pentru a nu te trezi că rămâi în joc mai puțin decât de așteptai.
Sizzling Hott Online are atât o variantă originală, cât și una Sizzling Hot Deluxe și mai multe variante recente care aduc îmbunătățiri jocului. Sunt de urmărit așadar în primul rând și aceste variante de jocuri Sizzling Hott. Dacă îți place originalul, mai mult ca sigur îți vor plăcea și celelalte versiuni îmbunătățite de jocuri Sizzling Hott, precum Sizzling Hott 2, Sizzling Hott 3, Sizzling Hott 4, Sizzling Hott 5 sau Sizzling Hott 6.

Apoi, există opțiunea jocurilor clasice cu fructe create tot de Novomatic-Gaminator. Avem aici drept exemple Fruit Cocktail,  Golden Sevens, Super Hot 7s, Power Stars etc.

Nu în ultimul rând, există o serie de jocuri noi, cu runde bonus și rotiri gratuite atractive, precum și cu animații și grafică mai complexe. Câteva exemple pentru această categorie sunt Fruit Shop, Dice Roll, Samba Frutas, Second Strike etc. Dacă te hotărăști să joci pacanele ca la aparate pe bani, nu uita să profiți de un bonus!

Articolele din seria :