pacanele online gratis

Câștiguri mari la jocul de pacanele Sizzling Hot

29 aug. 2017

Sizzling Hot rămâne unul din cele mai interesante jocuri de pacanele. Apărut pe piață de ceva timp, acesta este acum disponibil și online și continuă să atragă jucători pentru îmbinarea ingenioasă de simplitate și profitabilitate. Iată o serie de câștiguri de top și află cum sa castigi la pacanele și tu! Nu uita totodată că pe Joc Pacanele ai Sizzling Hot și o gamă largă de pacanele online gratis.

Cele mai mari câștiguri la Sizzling Hot

500 de euro pe o rotire norocoasăUn ecran plin de cireșeCâștig de 20000 de crediteFructe de 25000 de creditePortocale jucăușe
Dacă ești familiar cu Sizzling Hot, știi că poți prinde în orice moment o rotire care să îți aducă un câștig de top. Acest lucru i s-a întâmplat și unui german norocos, care a prins 5 șeptari pe o linie de plată și a reușit să strângă 500 de euro. Câștigul a fost cu atât mai atractiv pentru că a picat în primele 10 rotiri ale jucătorului. Germanul chiar a avut norocul de partea sa, întrucât se întâmplă mai rar să prinzi câștiguri atât de bune în doar câteva rotiri.
Sizzling Hot este un joc foarte popular nu doar în Europa, ci și în Statele Unite. Un tânăr care s-a hotărât să încerce acest joc clasic a avut parte de un început cât se poate de profitabil. Acesta și-a împărțit bugetul de joc pe mize de câte 2 dolari pe rotire pentru a juca mai mult, iar una dintre rotiri l-a lăsat cu gura căscată. Ecranul s-a umplut de cireșe, iar câștigul a ajuns la suma de 600 de dolari. Având în vedere suma foarte mică pe care a pariat, câștigul este colosal. Exemplul acesta este dovada perfectă că pentru a câștiga la pacanele nu trebuie să bagi mulți bani.
Un macedonean se poate lăuda și el că a câștigat foarte mult la Sizzling Hot online. Pe un pariu de 20 credite acesta a scos 20000. Rețeta a fost simplă. Jucătorul a plasat câteva pariuri și s-a trezit cu o linie de 5 șeptari. Șeptarul este cu siguranță simbolul-cheie în acest joc, plătind cel mai bine și părând să poarte foarte mult noroc.
Nu doar cireșele și șeptarii aduc câștiguri la Sizzling Hot. Un alt jucător din Germania a prins 5 simboluri de pepeni pe o linie, iar acestea au acumulat un câștig de 25000 de credite. Germanul jucase pe un pariu de 250 de credite.
Portocalele sunt simboluri mai puțin valoroase în acest joc, dar ele aduc totuși câștiguri frumușele. O linie cu 5 portocale i-a adus unui ucranian 4000 de credite. După cum poți vedea, Sizzling plătește bine pe toate simbolurile și scoate câștiguri generoase. Dacă te întrebi cum sa castigi la pacanele, exemplele de mai sus îți arată cât de simplu e.

Unde poți juca Sizzling Hot Online

Sizzling Hot este un slot găsit până nu demult doar în cazinourile și sălile de joc fizice. Acesta poate fi acum găsit și în cazinoul online Admiral. Admiral este un casino renumit, cu foarte multe filiale în orașe din România. De curând cazinoul și-a început și activitatea online, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Admiral aduce în exclusivitate online toate jocurile clasice de pacanele. Poți juca astfel Sizzling Hot, Book of Ra, Lucky Lady Charm sau Dolphin Pearl direct de acasă, mai comod și mai rapid.

Joacă Sizzling Hot și pacanele online gratis cu un bonus generos fără depunere

Admiral a lansat unul dintre cele mai atractive bonusuri fără depunere de pe piață. Dacă te întrebi cum sa castigi la pacanele fără să cheltui, bonusul fără depunere e cea mai bună opțiune. Poți juca astfel pacanele online gratis folosind banii cazinoului și câștiga bani reali.

Bonusul fără depunere de la Admiral îți oferă 100 RON pentru toate jocurile tale preferate + 50 de rotiri gratuite. Bonusul poate fi folosit pentru întreaga secțiune de cazinou, inclusiv la ruletă și blackjack. Ai astfel o sumă suficientă pentru a încerca mai multe jocuri și a vedea cum sa castigi la pacanele și cum funcționează lucrurile în cazinoul online.

Bonusul fără depunere se acordă la validarea contului. Iată ce înseamnă asta mai exact. Primul pas este să te înregistrezi pe site, urmând ca apoi să îți confirmi contul pe adresa de email și să îl validezi. Validarea este necesară pentru cazinou în vederea dovedirii vârstei și identității tale. Accesul minorilor este ilegal pe site-urile de jocuri de noroc online, așa că nimeni nu vrea să riște. La Admiral validarea contului îți este răsplătită cu bani pentru câștiguri la jocuri cu pacanele online gratis.

Cum sa castigi la pacanele Sizzling Hot

Sizzling Hot este un joc foarte simplu. Prin urmare, este simplu să și câștigi la el. Norocul decide rezultatul fiecarei rotiri într-un timp foarte scurt. Pentru a începe jocul, tot ce trebuie să faci este să reglezi pariurile pe miza dorită și să apeși butonul Start.

Plasarea unor pariuri foarte mari nu te ajută să îți asiguri câștigurile. Mulți jucători sunt induși în eroare și joacă pe sume mari în speranța că au mai multe șanse. Acest lucru este însă complet fals. Nu contează miza pe care joci, câștigurile sunt generate aleatoriu. Prin urmare, poți câștiga și jucând pe pariuri minime. Este chiar mai util să îți distribui bugetul pe mai multe runde, astfel încât să rămâi mai mult în joc. Jocurile de pacanele platesc aleatoriu la un anumit interval, așa că e util să joci mai mult.

Pentru a te pregăti de jocul pe bani reali poți oricând să exersezi la pacanele noi. Încearcă Sizzling Hot gratuit pe site-ul nostru! Avem o gamă largă de pacanele online gratis din care poți alege. Exersează gratis pentru a înțelege perfect jocul și a-ți face o idee despre frecvența câștigurilor.

De reținut

  • Sizzling Hot are o rată foarte bună de câștig
  • Poți prinde câștiguri cu o miză minimă
  • La Admiral ai 100 RON gratis fără depozit + 50 rotiri gratuite