Sizzling Hot - legenda la pacanele

Sizzling Hot – legenda la pacanele

18 iul. 2017

Sizzling Hot este unul din cele mai renumite jocuri de pacanele cu fructe și șeptari. Cu o rată de plată foarte atractivă și o interfață retro de sală de jocuri, Sizzling continuă să atragă mii și mii de jucători. Dacă nu l-ai încercat până acum, e momentul să îi acorzi o șansă!

Secretele jocului Sizzling Hot Online

Sizzling Hot este un joc produs de cei de la Novomatic, care mizează pe simplitate. Atunci când aceștia au decis să intre și pe piața jocurilor online, jucătorii din toată lumea au avut un motiv enorm de bucurie: jocul lor clasic preferat urma să poată fi acum jucat de acasă și de oriunde! Întrucât Novomatic face parte din grupul Gaminator, putem întâlni jocul și sub numele de Sizzling Hot Gaminator. Sizzling Hot Gaminator este o variantă întâlnită foarte des și în Germania și țările europene în care jocul este foarte popular.

Câștiguri mari recente

Sizzling Hot este unul din cele mai vechi jocuri de păcănele. În tot acest timp, mai mulți jucători s-au putut bucura de câștiguri măricele în bani reali, ceea ce a și făcut ca jocul să rămână atât de popular după mai bine de 10 ani de la apariție.

Se înregistrează constant câștiguri mari la Sizzling Hot, în toată Europa și în toată lumea. Dintre țările europene, pe lângă România, acesta este foarte popular în Germania, Italia și Grecia. Nu cu mult timp în urmă un norocos și-a crescut veniturile cu 500 euro după ce a prins 5 septari pe o linie de plată.

sizzling hot online

Povestea jocului Sizzling Hot

Sizzling Hot este unul din cele mai simple jocuri de pacanele. Lansat inițial în 2003 sub varianta de aparat, acesta a câștigat simpatia tuturor pasionaților de jocuri cu fructe și șeptari. Grafica sa a rămas aceeași cu cea de la început, ceea ce face ca experiența de joc să fie una foarte fidelă. În fața ecranului de la calculator sau chiar de pe mobil, te vei simți transpus în urmă cu câțiva ani buni. Singura diferență este că joci de acasă și nu trebuie să mergi nicăieri. Ai la dispoziție jocul atât în varianta gratis, cât și pe bani, iar în plus poți afla informații utile și trucuri în timp ce joci. Online ai întotdeauna mai multe avantaje! Încearcă și tu gama noastră de pacanele noi!

Denumirea Hot Sizzling vine de la faptul că simbolurile de fructe apar în flăcări atunci când generează câștiguri. Efectul Hot Sizzling cu flăcări este unul din primele de acest tip de pe piață. Iată în continuare o serie de detalii utile pentru joc:

StructuraLinii de platăPayoutSimboluri specialeRunda bonus și rotiri gratuite
Jocul de pacanele online Sizzling Hot este alcătuit din 5 role și 3 rânduri. Interfața este una foarte intuitivă, putându-ne da seama cu ușurință cum pornim și reglăm rotirile. Butonul Paytable ne arată toate simbolurile și valorile lor, iar cu ajutorul butoanelor + și – putem regla numărul de credite pe fiecare rotire (bet / line). Butonul Start pornește jocul și începe să rotească simbolurile. Exersează cu un joc Sizzling Hot gratis pentru a te obișnui cu interfața!
Jocul are 5 linii de plată fixe. Asta înseamnă că vom juca de fiecare dată pe toate 5, fără a putea alege mai puține. Numărul este însă destul de mic pentru a nu atrage pariuri prea mari. În plus, putem alege o varietate foarte mare de credite pentru fiecare rotire. Putem juca între 1 și 500 de monede. Pariul pe fiecare rotire la jocul de pacanele online Sizzling poate fi astfel destul de mic.
Jocul de pacanele Sizzling Hot online are un payout (rată de profit pentru jucător) de 95.66%. Acesta este foarte atractiv. Să vedem puțin mai în detaliu de ce. În timp ce la multe jocuri câștigurile pe care le putem obține în urma unei rotiri sunt câteodată mai mici decât pariul plasat, la Sizzling Hot lucrurile stau altfel. Pentru un pariu de 1 leu nu vom câștiga mai puțin de atât. E adevărat că numărul redus de linii de plată face câștigurile mai puțin frecvente, dar acestea sunt în același timp mai mari decât la alte jocuri. Cel mai mic câștig pentru 5 simboluri de același tip aduce de 40 de ori valoarea pariului plasat. Cel mai mare câștig de acest tip ne aduce de 1000 de ori valoarea pariului! Sizzling Hot are și o funcție gamble cu ajutorul căreia ne putem mări câștigurile pe un pariu totul sau nimic. La fiecare câștig putem alege dacă vrem să colectăm creditele (Collect) sau să folosim funcția (Gamble).
Șeptarul este simbolul cel mai valoros în acest joc de pacanele cu fructe, putând aduce de 1000 de ori valoarea pariului plasat. Steluța este simbolul scatter și plătește indiferent de poziția în care apare. Printre simboluri mai regăsim pepeni, prune, lămâi și cireșe. Cu alte cuvinte, găsim toate fructele cu care ne-am obișnuit în jocurile de acest tip.
Jocul nu are o rundă bonus și nici rotiri gratuite. Jocul este unul din cele mai simple din acest punct de vedere. Unii jucători pot fi dezamăgiți de acest aspect. Jocurile noi abundă în runde bonus cu zeci de rotiri gratuite ce pot aduce câștiguri colosale.

Trucuri utile

Jocul de pacanele Sizzling Hot are reguli foarte simple, care necesită totuși puțină atenție. Nu este niciodată recomandat să jucăm pur și simplu la nimereală, fără un plan și mai ales fără o idee asupra felului în care funcționează jocul. Iată mai jos trucurile cele mai utile de care trebuie să ții cont atunci când joci! Aparatele online nu pot fi aranjate, așa că trucurile se leagă strict de strategia de abordare a jocului.

Stabilește-ți cu grijă bugetulPariază eficient pe fiecare rotire
O capcană în care cad mulți jucători este să joace pe multe credite, mărind mereu miza pe fiecare rotire în speranța că vor prinde un câștig foarte bun. Câștigurile se declanșează însă în mod aleatoriu și nu depind de creșterea sau scăderea mizelor. Pariind prea mult pe fiecare rotire putem ajunge astfel să jucăm doar pentru câteva runde.
Cel mai bine este să stabilim de la început un buget de joc, pe care să îl împărțim apoi pe fiecare rundă în funcție de timpul în care vrem să jucăm. Putem avea astfel un control foarte bun asupra numărului de rotiri pe care urmează să le jucăm, precum și asupra bugetului. Nu vom pierde mai mult decât ne permitem și vom juca mai mult.

Alternative

Dacă îți plac jocurile de pacanele cu fructe și vrei să încerci și altceva, oferta este mai mult decât generoasă. Trebuie să știi în primul rând că există mai multe versiuni de jocuri Sizzling Hot. Poți încerca oricând Gaminator Sizzling Hot gratis pentru a vedea care îți place mai mult. Multor jucători le place mult Sizzling Hot Deluxe. Dintre jocurile clasice mai poți alege apoi Fruit Cocktail. Dintre cele noi, poți alege Fruit Shop, Super Hot 40 și Super Hot 20, Dice Roll, Go Bananas și foarte multe altele. Jocurile cu fructe rămân printre cele mai populare, așa că ai la dispoziție zeci de opțiuni. Cert este că nu te vei plictisi niciodată la pacanele cu fructe!