sizzling hot deluxe pacanele gratis

Sizzling Hot Deluxe – slotul clasic cu fructe

21 iul. 2017

Fanii jocurilor clasice de pacanele online adoră Sizzling Hot Deluxe, așa că am pregătit un articol dedicat acestui joc atât de îndrăgit. Sizzling Hot Delulxe este varianta îmbunătățită a variantei standard care doborâse deja recorduri de popularitate în numeroase țări europene. Să vedem așadar ce oferă acest joc!

Secretele jocului Sizzling Hot Deluxe gratis online

Sizzling Hot Deluxe este creat de cei de la Novomatic-Gaminator și a fost lansat acum mai bine de zece ani. Jocul a crescut în popularitate odată cu trecerea timpului și a ajuns să fie jucat de milioane de jucători din toată lumea. La nivel european, jocul este apreciat mai ales în țări precum Germania, Polonia, Rusia, Bulgaria sau Letonia.

Un motiv serios de bucurie pentru fanii jocului este că acum acesta e disponibil și online. Cei de la Novomatic și-au făcut apariția pe piața jocurilor de casino online în 2011, după mai  bine de două decenii în care făcuseră legea în materie de aparate de joc în cazinourile și sălile fizice de joc. Producătorul a păstrat viziunea asupra jocurilor și astfel acestea continuă să arate la fel precum clasice cu care jucătorii se obișnuiseră la aparatele fizice. Lucrurile continuă să meargă foarte bine, ceea ce dovedește faptul că există mulți jucători pentru care contează mai puțin partea grafică și efectele video și mai mult câștigurile și divertismentul retro.

Câștiguri recente

Un polonez norocos se poate lăuda că în urmă cu puțin timp a câștigat nu mai puțin de 750 de euro la Sizzling Hot Deluxe online, într-un mod cât se poate de simplu. Jucătorul a pariat 0.15 euro pe linia de plată (aproximativ 0.70 de bani) și a prins 5 șeptari pe o linie de plată. Astfel, pe o miză totală de 0.75 euro (0.15 x 5), norocosul a câștigat mai mult decât se aștepta.

Sizzling Deluxe este un joc care poate plăti foarte bine. Dacă ai răbdare, jocul îți poate umple foarte generos buzunarele.

pacanele gratis

Iată ce trebuie să știi despre Sizzling Hot Deluxe:

PovesteStructuraLinii de platăPayoutSimboluriRunda bonus
Sizzling Deluxe este o variantă ceva mai avansată din punct de vedere grafic. Simbolurile sunt astfel lucrate mai detaliat și arată HD. În ceea ce privește celelalte elemente de joc, nu avem prea multe modificări. Nu au apărut runde bonus sau elemente speciale. Simplitatea jocului are totuși un farmec propriu. Fructele și șeptarii în flăcări cresc intensitatea jocului și oferă un nivel interesant de adrenalină. Scopul jocului este bineînțeles să plasăm 5 simboluri de același tip pe o linie. Jackpotul valorează 5000 de monede și este mai mult decât atractiv.
Sizzling Deluxe are 5 role și 3 rânduri, la fel precum varianta originală.
Liniile de plată sunt un element foarte important la orice joc de pacanele. În cazul de față, jocul are 5 linii de plată fixe. Asta înseamnă că orice miză alegi pentru rotire se va înmulți cu 5. Vei putea vedea de fiecare dată clar valoarea pariurilor plasate. Ar fi util totuși să exersezi pentru câteva runde într-un joc  Sizzling Hot Deluxe gratis pentru a te obișnui cu interfața și cu felul în care funcționează jocul. Este mereu recomandat să testezi pacanele gratis, mai ales dacă ești începător. Jocurile de pacanele gratis sunt utile însă și pentru cei cu experiență.
Sizzling Hot Deluxe online are un payout de 95.66%. Jucătorii au astfel o rată foarte bună de câștig. Trebuie avut însă în vedere faptul că din cauza numărului redus de linii de plată, câștigurile de înregistrează mai rar. Acestea își merită totuși așteptarea, întrucât au valori foarte ridicate. Îți poți face o idee despre câștiguri într-un joc de Sizzling Hot Deluxe gratis.
Printre simbolurile din acest joc regăsim toată seria de simboluri clasice (cireșe, prune, lămâi, portocale, BAR, șeptari, steluțe). Simbolul cel mai valoros este șeptarul. 5 astfel de simboluri aduc jackpotul de 5000 de monede. 5 pepeni sau 5 struguri aduc de 100 de ori valoarea pariului plasat și mai e important de știut faptul că simbolurile de cireșe plătesc chiar și atunci când sunt doar în număr de 2. Simbolul scatter este reprezentat de steluță. Dacă reușești să prinzi cel puțin 3 simboluri de steluță ai parte de un câștig important. Steluțele îți aduc un câștig indiferent de locul în care apar pe role (nu trebuie să fie pe o linie de plată, pot apărea în orice poziție.
Sizzling Hot Deluxe nu are o rundă bonus, după cum ne obișnuisem deja și la varianta originală. Partea bună este însă că în timpul jocului obișnuit putem înregistra câștiguri foarte mari, lucru ce nu se prea întâmplă la pacanelele cu runde bonus. Citește și articolul nostru despre Sizzling Hott!

Trucuri

Sizzling Hot Deluxe Online este un joc foarte simplu, cu reguli ce pot fi învățate foarte ușor. Simplitatea jocului este susținută atât de numărul redus de linii de plată fixe, cât și de interfața intuitivă, cu butoane clar marcate. Fii atent însă la câteva aspecte:

Pregătește-ți un buget pentru sesiunea de jocReglează atent pariurile pe fiecare rotireNu paria mai mult decât îți permițiAlternative
Întrucât jocul nu returnează câștiguri chiar la tot pasul, e posibil să fie nevoie să ai la dispoziție un buget care să te țină în joc pentru ceva runde. Partea bună este că poți seta mize foarte mici pe fiecare rotire.
E simplu să îți calculezi câte runde poți juca. În funcție de bugetul tău, stabilește dacă mergi pe un pariu minim pe fiecare rotire sau unul ceva mai mare. Împărțind bugetul total la valoarea pariului pe fiecare rotire poți afla câte runde poți juca. De exemplu, dacă joci cu o miză de 0.10 bani (0.50 în total pentru că sunt 5 linii de plată x 0.10) și ai un buget de 20 de lei, o să poți juca timp de 40 de runde (20/0.50 = 40). Cu riscul să părem repetitivi, te invităm să exersezi distribuirea bugetului pe fiecare rundă la pacanele gratis. Nimic nu se compară cu experiența practică. Acest lucru nu este valabil doar pentru jocul de față, ci pentru oricare altul. La pacanele gratis poți învăța foarte multe.
Nu are rost să plasezi pariuri foarte mari pe fiecare rotire. Alege mai degrabă să joci mai mult cu mize mai mici. Valoarea pariului nu influențează jocul și nu îți aduce mai multe sau mai puține șanse. Ține minte că poți oricând să joci și Sizzling Hot Deluxe gratis atunci când nu vrei să mai joci pe miză reală. Jocurile de pacanele gratis sunt exact la fel precum cele pe bani reali, singura diferență fiind că nu poți înregistra câștigurile.
Jocurile de pacanele cu fructe sunt foarte îndrăgite, iar dacă te numeri printre fanii acestui tip de jocuri trebuie să știi că ai la dispoziție o serie întreagă că alternative. Jocuri asemănătoare cu Sizzling Hot Deluxe sunt și 20 Super Hot, 40 Super Hot, Burning Hot, Dice Roll, Fruit Shop și multe, multe altele. Vei observa că unele dintre ele au o interfață clasică, în timp ce altele sunt mai moderne și au runde bonus și elemente speciale. Descoperă și gama noastră de pacanele noi gratis! Testează mai multe jocuri și vezi care ți se potrivesc!

Concluzii

În ciuda faptului că pare un joc clasic destul de vechi, Sizzling Hot Deluxe rămâne popular tocmai din acest motiv. Mulți jucători preferă tocmai interfața sa simplă și regulile foarte ușoare. Dacă mai adăugăm și rata foarte bună de câștig, nu e de mirare că Sizzling Hot Deluxe este încă în topul preferințelor jucătorilor după mai bine de 10 ani de la apariție.