pacanele cu 77777

Simboluri valoroase la pacanele cu 77777 online

Jocurile cu pacanele au fost dintotdeauna atracția cazinourilor moderne, venind să completeze o ofertă compusă, altfel, doar din clasicele ruletă, Blackjack și jocuri cu zaruri. Adevărata explozie a industriei jocurilor ca la pacanele se poate spune că s-a produs odată cu mutarea acestora în mediul online, acolo unde regulile sunt mult mai relaxate, iar jucătorii au mai multă libertate de alegere.

Unele dintre cele mai cunoscute jocuri de acest tip sunt celebrele pacanele 77777 care duc mai departe o tradiție de aproape un secol de la înființarea primelor sloturi carte aveau în prim plan șeptarii. De unde însă această predilecție pentru șeptari și de ce cinci de 7 la pacanele cu 77777, în loc de trei, cum erau pe sistemul clasic?

Diferențe între pacanele cu 5 și 3 șeptari

În primul rând, jocul de pacanele tip 77777 este construit pe cinci role, față de cel cu 777, care avea doar trei. Acest lucru a fost introdus pentru principalul motiv de a oferi jucătorilor mai multe linii de plată. Acest lucru este de la sine evident, câtă vreme combinațiile de simboluri posibile sunt substanțial mai multe la pacanele cu cinci role, decât la un joc cu doar trei role, ajungând să aibă 20 sau chiar 30 de linii de plată, spre deosebire de 10-15, cât întâlneam în celălalt caz. De asemenea, și simbolurile introduse pot fi mai multe, astfel încât premiile oferite să aibă o plajă cât mai largă de acoperire. Intră aici și încearcă gratuit diferite tipuri de pacanele!

Cum se câștigă la pacanele cu 77777

Dacă am adus vorba de simboluri, trebuie spus că șeptarii norocoși care dau titlul jocurilor de acest gen nu reprezintă întotdeauna simbolul cel mai norocos de pe ecran. În general, jocurile de pacanele cu 77777 sunt concepute ca jocuri cu fructe, în care simbolurile alternează între ele, în căutarea combinației câștigătoare. Astfel, trebuie spus că liniile de plată încep de la prinderea unei perechi de cireșe, cestea fiind simbolurile cele mai slab cotate. Urmează apoi simboluri precum lămâile, prunele, pepenii verzi secționați pe jumătate sau strugurii, aceștia din urmă având și valoarea cea mai ridicată dintre fructe. Abia apoi urmează șeptarii și simbolul BAR, acestea având în multe dintre jocuri rol de simboluri Wild sau Scatter. Astfel, prinderea unui simbol BAR pe una dintre linii poate atrage după sine transformarea celorlalte simboluri din apropiere în combinații câștigătoare. De asemenea, șeptarii norocoși îți pot aduce multiplicarea câștigurilor obținute pe liniile de plată, oferindu-ți posibilități surpriză de câștig.

Beneficiile simbolului BAR

Unul dintre cele mai râvnite simboluri la jocurile de tip 77777 este BAR. Acesta este întâlnit la mai toate jocurile cu runde speciale, având de cele mai multe ori rol de scatter. Astfel, dacă la vechile sloturi acesta era văzut ca simbolul câștigului maxim, cu ajutorul căruia puteai prinde chiar un jackpot, la pacanele 77777 online acesta poate înlocui simbolurile de pe ecran, mai ales când în apropiere se mai află și alte simboluri de tip Wild. Acestea pot genera fie multiplicarea câștigurilor, fie oferirea de runde gratuite, în care poți beneficia de câștiguri fără nicio investiție suplimentară.

Vezi oferte speciale casino!