simboluri la pacanele 777

Simboluri pe care trebuie să le urmăreşti la pacanele 777

Site-urile dedicate cazinourilor online abundă astăzi de o sumedenie de jocuri care mai de care mai atractive şi mai frumos colorate, care de multe ori, în loc să îţi uşureze misiunea ta în căutarea de distracţie, mai degrabă te debusolează. Probabil că mulţi dintre dumneavoastră au auzit că se poate juca la pacanele 777 şi de acasă, fără să mai trebuiască să te deplasezi până la sala de jocuri din cartier. Oferta sună tentant, numai dacă ne gândim că stăm comozi în faţa calculatorului, cu un suc sau o bere în faţă, şi butonăm la jocurile noastre preferate.

Păcănele online, o nouă sursă de distracție

Deseori însă, atunci când intri pe pagina unui cazinou online, eşti total derutat. Dincolo de faptul că prima pagină îţi distrage atenţia cu tot felul de bonusuri şi invitaţii la joc, este greu să identifici jocul pentru care, până la urmă, ai ales să intri pe acest site.

Găseşte jocul favorit

Prin urmare, primul pas îl constituie identificarea jocului favorit. Mai apoi, odată ce ai ajuns la secţiunea de jocuri sloturi sau de pacanele, în accepţiunea clasică, ai în faţă zeci, dacă nu sute de jocuri, cu o grafică atrăgătoare, dar care pentru un neiniţiat într-ale pacanelelor nu spun mare lucru.

Acesta este şi motivul pentru care mulţi jucători se orientează direct spre jocurile clasice. Iar unele dintre cele mai îndrăgite în acest sens sunt sunt celebrele pacanele 777, pe care le-am jucat în ani copilăriei la sălile de cartier. Întrebarea care se pune din acest moment este însă dacă mai ţinem minte regulile şi ce simboluri trebuie să urmărim în la pacanele 777.

Nu alerga doar după şeptari

Este de la sine înţeles că, la pacanele 777, cifra principală pe care ar trebui să o urmărim nu poate fi decât cea care dă titlul jocului. Mai sunt însă o sumedenie de simboluri şi de reguli de care trebuie să ţii cont, astfel încât jocul tău de pacanele 777 să fie atractiv şi să nu se rezume doar la urmărirea unei singure cifre. Astfel, dincolo de interfaţa diferită de pe fiecare joc pacanele 777, avem de urmărit simbolurile care ni se afişează pe ecran, precum şi liniile de plată, în funcţie de care depinde, de cele mai multe ori, câştigul nostru.

Prin urmare, dacă vă gândiţi că la pacanele 777 se câştigă doar dacă prindeţi trei şeptari norocoşi, vă înşelaţi. Există o mulţime de alte simboluri şi combinaţii care vă pot aduce premii substanţiale, dacă ştiţi cum să le alegeţi şi să le urmăriţi.

Fructele, cele mai cunoscute simboluri

Fiindcă am vorbit despre pacanele 777 în format clasic, trebuie spus că, încă de la apariţia acestui sistem pe piaţa americană, el a venit conceput cu tripleta magică de şapte, alături de celebrele simboluri cu fructe. Astfel, la pacanele 777 pe ecran vom vedea rotindu-se pe ce trei tamburi cireşe, pepeni roşii secţionaţi, lămâi sau struguri.

În afară de acestea, putem întâlni simboluri din jocurile de cărţi, precum as, damă, popă sau valet. În afară de şeptari, la pacanele 777 mai putem întâlni simbolurile bonus, care ne pot oferi diferite câştiguri neașteptate atunci când le prindem pe liniile de plată. În fine, mai avem simbolurile Scatter sau Wild, cu ajutorul cărora putem beneficia de runde gratis, bonusuri în puncte sau, pur şi simplu, joacă rolul de Jocker, putând înlocui un simbol din linia noastră câştigătoare. Prin urmare, vedem că la pacanele 777 surprizele se ţin lanţ, iar posibilităţile de câştig sunt nenumărate.