jocuri pacanele cazino

Jocuri păcănele casino – simboluri speciale

10 feb. 2018

Atunci când joci pacanele, auzi adesea de speciale. Jocurile de pacanele cu speciale sunt mai profitabile și mai interactive, așa că merită să cauți astfel de elemente atunci când îți alegi jocurile. Simbolurile speciale sunt cele care te ajută să câștigi mai mult și cele care activează animații. Citește mai departe pentru a afla cum funcționează aceste simboluri și cum știi dacă le găsești în jocul ales de tine!

Jocuri pacanele cazino cu simboluri speciale

În momentul de față, majoritatea jocurilor noi au simboluri speciale. Dacă în cazul aparatelor din sălile de joc doar câteva aveau speciale, în cazul celor online șansele sunt mult mai mari să găsești de fiecare dată astfel de simboluri.

Simbolurile speciale sunt cele wild, scatter și bonus. Pentru a te asigura că un joc are speciale, citește tabela de plată (butonul paytable/info/i) și caută aceste simboluri.

Cazinourile promovate de noi pe Joc Pacanele au jocurile cele mai noi, cu speciale și rate foarte bune de plată. În plus, poți beneficia de bonusuri exclusive, cu rotiri gratuite și numeroase avantaje!

Simbolul wild

Simbolul wild este cel mai popular simbol de la jocuri pacanele cazino. Acest simbol este un joker care poate înlocui alte simboluri. Este foarte util să prinzi wilds pe role, pentru că te ajută să formezi câștiguri. Să luăm un exemplu simplu. De obicei ai nevoie de cel puțin 3 simboluri de același fel pentru a prinde o combinație câștigătoare. Dacă ai doar 2 simboluri de șeptari pe ecran și un wild, tot primești un câștig. La jocurile noi, simbolurile wild pot fi și extensibile (pot acoperi o rolă întreagă sau mai multe poziții pe ecran) sau fixe (rămân în același loc pentru mai multe runde). Câștigurile se formează extrem de ușor atunci când ai wilds.

Simbolul scatter

Simbolul scatter este cel care aduce rotirile gratuite. De cele mai multe ori, atunci când prinzi 3 simboluri scatter începe speciala cu rotiri gratuite. Runda bonus poate aduce zeci de rotiri gratuite. Fiecare joc are un anumit număr de rotiri. În unele cazuri primești 10, în timp ce în altele ajungi la 20-30 sau chiar mai multe. Unele jocuri îți permit chiar să îți suplimentezi rotirile gratuite atunci când mai prinzi alte simboluri scatter. Un exemplu bun este Lucky Lady Charm. Acolo poți prinde chiar și sute de rotiri gratis, pe măsură ce îți pică mai multe globuri de cristal (simbolul scatter al jocului).

Simbolul bonus

Simbolul bonus este unul aparte. Dacă aproape toate jocurile noi au simboluri wild și scatter, nu același lucru îl putem spune despre cele bonus. Simbolurile bonus aduc o rundă bonus suplimentară, în afară de cea cu rotiri gratuite. Această rundă este una de tip Alege Premiul. Mai exact, trebuie să alegi locul în care sunt ascunse premii. Un exemplu bun este cel din jocul Wild Wild West de la NetEnt. Simbolul bonus de acolo este reprezentat de niște seifuri aurii. Atunci când prinzi 3 simboluri bonus începe și runda specială. Va trebui să alegi un seif dintre cele de pe ecran, în speranța că vei găsi în el un premiu în fise. În funcție de noroc, vei prinde un premiu mai mic sau mai mare. Runda bonus îți sporește de obicei considerabil câștigurile.

Cum te ajută simbolurile speciale la jocuri pacanele cazino

Simbolurile speciale te pot ajuta să acumulezi câștiguri în mai multe moduri decât crezi. În primul rând, acestea îți pot aduce fise sau rotiri gratuite. În al doilea rând acestea contribuie mult la creșterea ratei de plată. Jocurile cu speciale au mai multe șanse de câștig, așa că plătesc și mult mai bine.

Un alt beneficiu adus de simbolurile speciale este reprezentat de faptul că te ajută să rămâi mai mult în joc. Rotirile gratuite, de exemplu, constau în runde suplimentare, pentru care nu plătești nimic. Ajungi astfel să joci mai mult un joc de noroc pacanele.

Exersează la jocuri pacanele gratuite

Dacă ești genul de jucător care învață mai mult în practică decât în teorie, atunci este foarte util să încerci câteva jocuri pacanele gratuite și să urmărești cum funcționează simbolurile speciale. E posibil să ți pară mult mai ușor de înțeles atunci când vezi elementele în acțiune. Intră în câteva jocuri de pe Joc Pacanele și obișnuiește-te cu ideea de a consulta tabelele de plată. Urmărește simbolurile speciale și vezi apoi cum funcționează în timp real. Vei vedea că unele sunt însoțite de animații foarte interactive. Este foarte distractiv să joci jocuri pacanele cazino de acest tip.

Îți recomandăm următorul traseu pentru a înțelege mai bine simbolurile speciale. Începe prin a citi informațiile și a le asocial cu tabela de plată. Continuă apoi cu urmărirea acestora în timpul jocului. Pe Joc Pacanele ai sute de jocuri pacanele gratuite din care poți alege. După ce ești familiar cu simbolurile speciale și felul în care funcționează, poți trece apoi la jocul pe miză reală. Pentru a nu risca încă nimic nici la acest pas, poți opta pentru un bonus fără depunere. Bonusurile noastre actuale îți aduc zeci de rotiri gratuite sau sume importante de bani gratis. Poți astfel să încerci mai multe jocuri și să exersezi. Partea bună este că te poți alege și cu niște câștiguri pe parcurs. Spre deosebire de jocul gratuit pe Joc Pacanele, aici ai ocazia să și câștigi bani reali. În plus, te poți obișnui cu interfața cazinoului și cu experiența generală de jocuri de noroc online.

De reținut

  • Simbolurile speciale sunt cele wild, scatter și bonus
  • Online găsești mult mai multe jocuri pacanele cazino cu speciale
  • Bonusurile fără depunere îți permit să joci jocuri pacanele gratuite