simobluri norocoase la pacanele cu 77777

Simboluri norocoase la pacanele cu 77777

Există atât de multe jocuri de pacanele cu 77777, fructe, personaje din filmele favorite sau personaje istorice precum Dracula, încât e greu să spunem care dintre ele ar putea fi norocoase. Ideea este că, oricare dintre aceste simboluri, fie ele standard, scatter sau bonus, îţi pot aduce un câştig – dacă există o combinaţie câştigătoare pe una dintre liniile de plată.

Simboluri norocoase la păcănele

Practic, indiferent de simbolurile clasice sau tematice pe care le ai în faţă – poţi câştiga în sute de feluri şi asta depinde doar de cum trebuie să se combine ele pe o linie de plată.

Ce este o linie de plată la păcănele?

Un payline sau o linie de plată este o linie pe care se aliniază o serie de simboluri câștigătoare.  În fiecare joc de pacanele cu 77777 sau cu alte simboluri există un număr stabilit de paylines. Acest număr variază între 1 și 100 sau chiar mai multe, în funcţie de combinațiile câștigătoare. O astfel de linie de plată devine activă doar dacă pariezi pe ea înainte de fiecare spin. Doar din aceste linii se pot extrage câștiguri şi e bine să le verifici mereu înainte de a te băga într-un joc nou de pacanele cu 77777, fructe sau oricare alte simboluri. Verifică numărul de linii de plată, cât şi combinaţiile în tabelele de plată – numite şi paytables.

Iată ce simboluri vei întâlni într-un joc de pacanele cu 77777 şi nu numai:

Standard

Ştii deja că la pacanele cu 77777 sau cu alte simboluri clasice vei găsi mereu renumitele fructe: cireșe, portocale, pepeni, struguri și lămâi. Pacanelele cu fructe sunt printre primele apărute pe piața mondială a sloturilor. Bineînţeles, acestea conţin şi şeptari. Alte simboluri standard, la fel de cunoscute pe care le poţi întâlni în jocurile de pacanele sunt cele din cărțile de joc: Ași, Pope, Dame, Jacks și Zecari.

Pe lângă cele clasice, există şi simbolurile moderne sau interactive – cum spuneam mai sus cu personaje intrigante, maşini, obiecte orientale sau vrăjite. Acestea sunt alese în funcţie de tematica jocului respectiv.

Bonus

Acestea apar în orice joc, inclusiv în pacanele cu 77777. Pentru a obține un joc bonus,  va trebui să obții un număr fix de simboluri Bonus pe toate rolele – cel puțin trei pe role consecutive, începând cu prima rolă și doar pe liniile de plată active. Aceste detalii sunt relative și în funcție de modalitatea de desfășurare a joclui ales. Vei întâlni și jocuri care cer să fie un simbol Bonus pe rola 1 și rola 5, dar și asta depinde de tipul jocului.

Scatter

Pe lângă simbolurile standard – clasice sau tematice – din pacanele cu 77777 sau cu alte simboluri, există și simbolurile Scatter. Acestea, într-o combinaţie bună, pot oferi direct un câștig sau pot declanșa o componentă bonus oricând vei obține un număr necesar de astfel de simboluri pe liniile de plată. Simbolurile Scatter pot aduce și jocuri bonus sau pot declanșa plata directă de tip Scatter.

Wild

Există nenumărate tipuri de simboluri Wild care pot fi întâlnite în pacanele cu 77777 sau în oricare alt tip de păcănea.  Acestea țin locul altor simboluri, sunt un fel de Jolly Jockerii jocurilor de pacanele cu 77777 sau cu alte tipuri de simboluri. Simbolurile Wild de multiplicare nu ajută doar la completarea unei combinații câștigătoare, dar înmulțesc și câștigul care vine odată cu simbolul Wild. Unele sloturi sau pacanele cu 77777 utilizează simboluri de tip Soaring Wild, Random Wild sau Floating Wild –  acestea fiind distribuite random în diverse locuri ale rolei.