pacanele cu 77777

Urmărește simbolurile norocoase la pacanele cu 77777

Jocurile de pacanele cu 77777 sunt unele dintre cele mai îndrăgite dintre jocurile de tip slot pe care le întâlnim pe site-urile de tip cazinou. Unul dintre motive ar fi și faptul că acestea sunt unele dintre cele mai vechi jocuri de acest gen, dacă nu chiar printre primele apărute pe piață. Astfel, jocurile pacanele 77777 își trag originile din vechile jocuri slot de tip 777, inventate cu mai bine de un secol pe continentul american. Știm că ești un experimentat jucător de sloturi video, dar niciodată nu strică niște trucuri noi.

Acestea se bazau pe un principiu extrem de simplu, prin care, după introducerea unei monede, atunci când învârteai de manetă, trebuia să prinzi șeptarii norocoși, alături de alte simboluri aducătoare de câștig. Nu în ultimul rând, cifra șapte are și o conotație aparte în rândul amatorilor de jocuri de tip slot, aceasta fiind din cele mai vechi timpuri un simbol al norocului pretutindeni în lume. Prin urmare, nu este de mirare că jocurile de pacanele cu șeptari sunt unele dintre cele mai iubite și mai populare jocuri din lume.

Avantaje față de alte jocuri de tip slot

pacanele cu 77777 castig

Spre deosebire de jocurile de tip 777, noile pacanele cu 77777 sunt construite cu cinci role și nu mai puțin de 20 de linii de plată. Prin urmare, față de jocurile cu trei role, avem din start mai multe șanse de a câștiga la jocuri pacanele cu 77777, prin multitudinea liniilor de plată oferite. De asemenea, un avantaj în plus față de jocurile de tip 777, dar și față de alte jocuri de tip slot, îl reprezintă regulile simple și ușor de învățat.

Astfel, la pacanele cu 77777 nu avem atât de multe simboluri ca la alte jocuri, dar cele existente oferă suficiente satisfacții, astfel încât jocul să poată fi jucat de oricine, fără să se plictisească. De asemenea, există jocuri de tip 77777 la care poți combina câștigurile obținute pe liniile de plată cu adrenalina oferită de vechile jocuri cu cărți. Prin urmare, un câștig obținut pe o linie de plată poate fi ușor multiplicat printr-o serie de dublaje executate prin ghicirea cărților cu mică/mare sau roșie/neagră. Prin urmare, putem spune că la pacanele cu 77777 avem și oportunități multiple de câștig.

Cum se câștigă la jocurile cu pacanele cu 77777

Dacă vrei să cunoști regulile de joc la sloturile cu 77777, trebuie să știi că acestea sunt extrem de simple.. În primul rând, câștigurile încep de la o pereche de cireșe, pe care o poți obține pe orizontală ori pe verticală. După aceea, urmează alte simboluri cu fructe, precum pepenii, strugurii, lămâile sau prunele, care îți pot aduce, fiecare în parte, sume crescătoare pe liniile de plată.

Cele mai valoroase simboluri la pacanele cu 77777 sunt însă cele cu BAR și cele inscripționate cu cifra 7, care au și rol de simbol Wild. Astfel, dacă ai prins o pereche de trei șeptari, aceștia îți pot aduce multiplicarea sumelor de pe liniile de plată sau chiar din creditul pe care l-ai acumulat până la acel moment. Un motiv în plus pentru a urmări șeptarii norocoși pe parcursul jocului.

Alege una dintre cele mai noi oferte speciale casino și joacă cu mai multe avantaje!