secret santa netbet

Secret Santa NetBet

21 dec. 2021

Cadourile de sărbători își fac apariția și la păcănele, cu Secret Santa NetBet! Profită de super tombola lunii acesteia și câștigă premii în bani cash sau rotiri gratuite. Cazinoul și-a propus să îți facă iarna mai frumoasă cu premii cu o valoare totală de peste 36.000 RON. Promoția la păcănele NetBet deja a început, deci să nu mai stăm pe gânduri!

Ofertă specială

Secret Santa la NetBet

Moșul vine mai devreme la NetBet! Cu promoția Secret Santa poți participa la o super tombolă, unde joci păcănele pentru șansa de a câștiga bani cash și rotiri gratuite pentru mai multe păcănele!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare36,000 RON + Free Spins
Dep. Min.
Valabilitate17/12/2021 – 04/01/2022
Rulaj40x (FS)
ExclusivToți jucătorii

Secret Santa NetBet – cum participi?

Să participi la Secret Santa NetBet este la fel de ușor ca la orice altă promoție a lor. Totul ține de urmarea a câțiva pași foarte simpli:

Click pe „Profită acum”

Apasă pe butonul „Profită acum” și vei fi trimis către pagina operatorului. Odată ce ai ajuns pe pagină, ești mult mai aproape de super premiile de la această tombolă Crăciun NetBet!

Intră în cont

Dacă nu ai deja un cont, înregistrează-te! Nu pierde șansa la distracție, întregul proces de creare cont durează doar câteva minute. Odată ce ai intrat în cont vei putea participa la această tombolă.

Joacă la păcănele

Tot ce îți rămâne de făcut este să joci la păcănele! Este chiar foarte simplu. Învârți rolele și, la fiecare 80 RON jucați, primești câte un bilet. Ce mod mai bun de a participa la tombole există?

La fiecare 80 RON jucați, vei colecta un bilet la tombola din sezonul sărbătorilor NetBet. Cu cât ai mai multe bilete colectate, cu atât îți cresc șansele de a câștiga marele premiu Secret Santa NetBet!

Dacă nu ai deja un cont, îți recomandăm să profiți de un bonus NetBet depunere, din partea Joc Păcănele. Cel mai mare pachet de bun venit din România te așteaptă cu bani bonus și rotiri gratuite!

Oferta Crăciun Secret NetBet – ce câștigi?

Singurul lucru care nu este secret la Secret Santa NetBet este faptul că premiile sunt impresionante. Și nu vorbim doar de premiul cel mare, care este și el de 4.000 RON cash, ci și de celelalte. Să vedem cu ce ne poate premia oferta Crăciun Secret NetBet:

 • 1 X Premiu 4.000 RON cash
 • 1 X Premiu 3.000 RON cash
 • 1 X Premiu 2.000 RON cash
 • 1 X Premiu 1.000 RON cash
 • 8 X Premii 400 RON cash
 • 20 X Premii 200 RON cash
 • 60 X Premii 100 RON cash
 • 150 X Premii 40 RON cash
 • 500 X Premii 25 RON cash
 • Nelimitat – 20 Rotiri Gratuite la Ranging Reindeers

Atenție! Toate păcănelele din selecția de sărbători a cazinoului sunt eligibile pentru această ofertă Moșul Secret NetBet. Asta înseamnă că te poți distra cu jocuri deja cunoscute precum Xmas Joker și Christmas Megaways sau poți chiar explora păcănele noi. Îți recomandăm să le testezi pe toate! 

Secret Santa NetBet – ce mai trebuie să știi?

Mai sunt câteva detalii pe care trebuie să le ții minte la Secret Santa NetBet. Noi îți recomandăm să nu le treci cu vederea, fiindcă se vor dovedi a fi importante. Acestea sunt:

 • Promoția NetBet Moșul Secret este valabilă din data de 17.12.2021 până în data de 04.01.2022;
 • Rundele Gratuite se acordă la Ranging Reindeers de la iSoftBet, iar câștigurile rezultate de pe urma acestor rotiri au o cerință de rulaj de 40x;
 • Tragerea la sorți a premiilor se efectuează o singură dată pentru fiecare premiu. 

Secret Santa NetBet nu are cele mai constrângătoare condiții de participare. Astfel, te vei putea bucura de adrenalina unei super tombole fără niciun stres!

Concluzii

Secret Santa NetBet este una dintre cele mai atrăgătoare promoții ale sezonului acestuia. Fie că ești incredibil de norocos și câștigi unul din premiile cele mari, fie că ai parte doar de rotiri gratuite, Moșul Secret NetBet îți va face sigur ziua mai bună! Profită de distracție cu NetBet casino și fă-ți iarna mai frumoasă!