maxbet cashback oferta

Săptămâna Maxbet Cashback

26 mart. 2019

Există momente în care câștigi la jocuri cu păcănele, dar există și zile în care rolele nu merg în favoarea ta. La acest din urmă aspect s-a gândit Maxbet Online când ți-a pregătit oferta de care vorbim astăzi. Săptămâna aceasta 15% din pierderi se întorc în contul tău, cashback-ul maxim fiind de 1.000 de lei. Profită acum de avantajul client pus la dispoziție de cazinoul online! Promoția se aplică exclusiv pentru sloturile de la iSoftBet și necesită un rulaj de minim 100 de lei. Pentru Maxbet Cashback vei fi creditat luni, 1 aprilie și vei putea folosi banii după bunul tău plac.

Și asta nu este o glumă de 1 aprilie, pentru că atunci când vorbim de cazinouri serioase, suntem extrem de atenți cu utilizatorii pasionați ca tine. Vestea bună este că cei 15% proveniți din iSoftBet slot nu sunt atribuiți sub formă de bani bonus și nu necesită nicio condiție de rulaj.

Ofertă Specială

15% cashback la sloturi iSoftbet

Joacă orice slot iSoftbet de la Maxbet Casino Online până pe 31 martie și primești 15% din eventualele pierderi înapoi. Joci fără risc și ieși în câștig.

Profită Acum
jocpacanele noroc

Practic, sunt banii tăi pe care îi poți folosi după bunul plac în cazinou sau la pariuri sportive. Printre jocurile eligibile pentru promoție se numără Hot Spin, Rambo și Ninja Chef. Mai multe informații despre ofertele, jocurile și modalitățile de plată din cazinoul Maxbet online găsești aici.

maxbet cashback isoftbet slot

Termenii și condițiile Maxbet Cashback

Campania se desfășoară în perioada 25 martie – 31 martie (până la ora 23:59) și se adresează doar jucătorilor care au efectuat cel puțin o depunere în acest interval. Cashback-ul se aplică doar pariurilor plasate pe jocurile de la iSoftBet slot, alți furnizori nefiind eligibili.

Promoția funcționează numai pentru userii care au rulat 100 de lei din bani reali în perioada mai sus amintită. Sunt multe aparate păcănele la care poți rula cel puțin 100 de lei. Misiunea ta e să te distrezi, treaba cazinoului fiind să îți calculeze suma ce ți se va întoarce.

Poate te întrebi cum se calculează acest Maxbet Cashback. Nimic mai simplu. Vorbim despre pierderile nete pe care le suferi în ultima săptămâna din martie, din care cazinoul online calculează acel procent de 15%. De asemenea, suma maximă ce ți se poate întoarce în contul tău de jucător este de 1.000 de lei.

Iată un scurt exemplu de calcul.  Dacă vei plasa pariuri pe sloturile iSoftBet de 4.000 de lei, iar câștigul tău va fi de 3.400 lei, atunci pierderile vor fi  de 600 de lei. Din acești bani se va calcula formula Maxbet Cashback. În cazul de față, vorbim de o sumă care ți se întoarce de 90 de lei. Cum ziceam și mai devreme, banii aceștia nu necesită condiții de rulaj.

Joc responsabil la Maxbet Online

Orice campanie nouă de jocuri cu păcănele este distractivă, însă e important să reușești să controlezi timpul de joc și sumele rulate, pentru a nu face din gambling o problemă extrem de importantă. Și acest operator pune pe primul plan jocul responsabil și oferă chiar o definiție pentru ce înseamnă joc responsabil.

maxbet cashback joc responsabil

A fi responsabil, spune Maxbet, presupune să știi când să joci jocuri de noroc, cât timp să practici această activitate și mai ales câți bani ești dispus să riști din fața calculatorului/smartphonului sau tabletei. Iată și câteva idei și reguli care îți vor ține sub control activitatea de pariere și jocul în sine.

  • Stabilește o bancă pe care ești dispus să o pierzi și să o rulezi și nu depăși această sumă indiferent de tentațiile care există.
  • Alocă un timp pentru jocul online și verifică din când în când timpul petrecut pe site-ul operatorului. Nu depăși acel timp. Gândește-te că există și alte activități care îți aduc o stare de bine. De asemenea, nu lua din orele de somn pentru a practica jocuri cu aparate.
  • Fă pauză în timpul jocului și deconectează-te de la energia jocului.
  • Nu împrumuta bani pentru a risca la aparate păcănele. Fii tot timpul responsabil și atent.
  • Nu juca dacă ești deprimat, stresat sau într-o situație care ar putea afecta judecata clară și o vedere de ansamblu asupra jocului.
  • Combină jocurile de noroc de la Maxbet Online cu alte activități plăcute precum sportul, plimbările prin parc, serialele captivante de la Netflix.

Metode de depunere și retragere

Pentru a putea beneficia de promoția Maxbet Cashback vei avea în vedere și variantele de depunere și de retragere existente la acest operator. Partea bună a lucrurilor constă în faptul că ai o paletă extrem de largă din care poți alege, iar de data aceasta cashbackul de 15% pentru iSoftBet slot nu depinde de felul în care ai ales să depui banii și nici de modul în care vei retrage cei 15%, bani care nu sunt supuși unor condiții de rulaj. E bine de știut de la bun început că acest cazinou online nu percepe taxe la depunere, indiferent de metoda pe care o alegi.

Depunere

maxbet cashback depunere

Suma minimă de depunere variază în funcție de metodă. 20 de lei este cea setată la cardurile de credit și de debit Visa și Mastercard, dar și la transferul bancar, portofelul Ecopayz sau Trustly. Cartela Paysafe Card are o depunere minima de 25 de lei, în timp ce Skrill și Neteller vin cu o sumă minimă de 47 de lei (aproximativ 10 euro). În general, timpul de procesare este unul redus orice alegere ai face în această direcție. Am testat pentru tine toate aceste opțiuni și rezultatele sunt remarcabile.

Retragere

Maxbet Online, cazinou licențiat de ONJN, permite efectuarea de retrageri numai prin acele metode pe care le-ai utilizat anterior pentru depunere. Totuși, în cazul depunerii efectuate cu Paysafe Card, varianta de retragere se va petrece prin transfer bancar. Suma minimă de retras în cazul acestul operator este de 50 de lei. Cele mai rapide metode pentru retragere sunt cardurile bancare, portofelele Skrill și Neteller. În cazul transferului bancar, timpul de așteptare este ceva mai mare, putând ajunge și până la 3-5 zile. Procedura e simplă: intri în cont și apoi alegi secțiunea Retragere. Cu Maxbet totul e mereu mult mai ușor.

Cashback pentru iSoftBet slot – recapitulare

Nu vorbim de o promoție oarecare, pentru că, nu-i așa, nu în fiecare zi operatorul de pariuri îți întoarce o parte din suma pe care ai pierdut-o jucând sub formă de bani reali. 15% Maxbet Cashback pentru o depunere și un rulaj de minim 100 de lei la sloturile iSoftBet (de exemplu Beverly Hills 90210, Basic Instinct, 24 sau chiar Astromagic) va bucura pe oricine dorește să-și înceapă cu bine săptămâna de lucru.