Săptămâna Bonusurilor fără Depunere Betano

Bucură-te de Săptămâna Bonusurilor fără Depunere Betano!

12 dec. 2022

Că-i zici Săptămâna Bonusurilor Fără Depunere Betano sau doar promoția IARNA7 Betano nici nu contează. Cert e că ai 7 zile cu bonusuri diferite, toate fără depunere, și șansa să descoperi o mulțime de jocuri de pe platforma operatorului. Ce trebuie să faci? Un cont, clar!

Ofertă specială

Săptămâna Bonusurilor Fără Depunere

Cu un singur click pe butonul de mai jos începe Săptămâna Bonusurilor Fără Depunere. Dă click pe el, fă-ți cont și începe distracția!

Profită acum
jocpacanele noroc

Campania Săptămâna Bonusurilor Betano este creată pentru jucătorii noi, care nu și-au deschis până acum conturi la cazino. Este o promoție de iarnă excelentă, ce aduce Magia Crăciunului direct la tine acasă. Bine, poți să o accesezi și când ești în drum spre birou, deoarece ai la dispoziție app Betano. Îți recomandăm însă să păstrezi distracția pentru clipele în care n-ai altceva de făcut și dorești să te distrezi în unul dintre cele mai tari cazinouri online din țară!

Săptămâna Bonusurilor fără Depunere Betano: ce oferă?

Unu la mână, Săptămâna Bonusurilor fără Depunere Betano este o promoție de bun venit specială, cu valabilitate destul de mică. O poți accesa doar dacă vrei să-ți faci cont la cazino în perioada 12.12.2022 – 01.01.2023. Nu-i mult timp, dar e suficient cât să amplifici magia Sărbătorilor de Iarnă!

În Săptămâna Bonusurilor Betano poți lua următoarele cadouri:

 • Prima zi: freebet în valoare de 10 lei;
 • Ziua 2: 50 rotiri gratis la Shining Crown;
 • Ziua 3: 2 jetoane de aur în valoare de 5 lei fiecare;
 • Ziua 4: 25 rotiri gratuite la Bonanza;
 • Ziua 5: freebet în valoare de 10 lei;
 • Ziua 6: 100 rotiri gratis la Book of Oz;
 • Ziua 7: 25 rotiri gratis la Burning Hot.

În cele ce urmează îți vom oferi mai multe detalii despre premiile din Săptămâna Bonusurilor fără Depunere Betano. Înainte, însă, am vrea să-ți spunem cu participi mai exact la această promoție avantajoasă.

Săptămâna Bonusurilor Betano: cum revendici premiile?

Pentru a lua premiile din Săptămâna Bonusurilor fără Depunere Betano trebuie să faci doar câțiva pași. Hai să-i vedem!

Pasul 1

Accesează link-ul de mai sus, cel cu Profită acum. Ajuns pe pagina promoției, caută butonul de Înregistrare și dă click pe el.

Pasul 2

Creează-ți cont completând cu atenție formularul. Introdu datele tale reale și verifică să fie corecte. În pasul 3 introdu codul IARNA7.

Pasul 3

Treci prin procesul de verificare KYC. Trimite cazinoului documentele de verificare a identității, apoi vei intra în posesia primului bonus.

Despre înregistrare Betano am scris mai detaliat într-un articol de blog. Deci dă click pe link și află mai multe despre acest proces!

Premii ale promoției IARNA7 Betano 2022

Urmează să-ți spunem puțin mai multe despre Săptămâna Bonusurilor fără Depunere Betano. Și, pentru ca informația să fie mai ușor de parcurs, am împărțit bonusurile în funcție de tipurile de premii pe care le vei primi. Din nou, nu-i necesar să faci o depunere Betano pentru această ofertă. Te distrezi pe gratis, deci de ce să nu participi?

Free Beturi Săptămâna Bonusurilor Betano

Deși suntem un site de păcănele, vom începe cu bonusurile la pariuri. Asta pentru că prima ofertă din Săptămâna Bonusurilor Betano este una cu freebet. În total, această campanie oferă 2 freebeturi în valoare de 10 lei fiecare. Poate nu pare mult, dar un parior știe că și cu 3 lei pe un bilet poți scoate sume grozave!

 • Primești 10 ron freebet în prima zi a promoției. Poți să-l folosești în cel mult 14 zile de la creditarea în cont;
 • Mai primești un freebet de 10 lei în ziua 5. Acesta poate fi folosit doar la Virtuale Betano, în termen de 7 zile de la creditare.

Runde gratis în Betano Săptămâna Câștigurilor

Rotirile gratuite ocupă un loc special în promoția aceasta. Vei primi runde gratis în 4 zile din 7, lucru deloc de neglijat. Iar acestea sunt valabile la păcănele de top, care îți pot aduce câștiguri însemnate.

 • Ziua 2: ai 50 de rotiri la Shining Crown, cu valabilitate de 7 zile de la acordare.
 • Ziua 4: ai 25 de rotiri la Bonanza, tot cu valabilitate de 7 zile.
 • Ziua 6: ai 100 rotiri la Book of Oz, valabilitatea fiind, de asemenea, de 7 zile.
 • Ziua 7: ai 25 rotiri la Burning Hot, cu aceeași cerință privind valabilitatea.

Așadar, Săptămâna Bonusurilor fără Depunere Betano îți poate aduce un total de 200 rotiri gratis fără depunere. Ce trebuie să faci? Să te distrezi și să crezi în șansa ta!

H3: Jetoane în Săptămâna Câștigurilor Fără Depunere Betano

Dacă ești un mare fan al jocurilor de live casino, la Betano găsești o astfel de secțiune bine pusă la punct. Jocurile sunt de la provideri de top, deci te vei bucura de calitate maximă, iar dealerii cazinoului sunt foarte bine pregătiți și știu să facă atmosferă. 

În promoția Betano Săptămâna Câștigurilor 2022 primești, în ziua 2 mai exact, și 2 jetoane de aur în valoare de 5 lei fiecare. Au, la fel ca free spinurile, valabilitate de 7 zile din momentul în care ți-au fost acordate. Cu un astfel de jeton poți să-ți plătești intrarea la o masă live și poți să te simți ca la un cazino terestru de prestigiu fără să fie necesar să părăsești confortul locuinței tale.

Concluzii

Am ajuns și la final! Campania IARNA7 Betano este una super frumoasă, pentru că oferă 7 bonusuri diferite fără depunere. Deci ai 7 zile în care te poți distra cu niște cadouri faine, printre care și 200 free spins la niște păcănele super profitabile. Dacă simți nevoia de mai multe informații despre Săptămâna Câștigurilor fără Depunere, poți lua legătura cu echipa de suport Betano. Noi îți urăm mult succes și Sărbători BETon!