200 rotiri casa pariurilor shining crown

Ia până la 200 rotiri Shining Crown Casa Pariurilor!

  iulie 19, 2023

Până pe data de 30 iulie 2023 poți lua până la 200 rotiri Shining Crown Casa Pariurilor. În cele ce urmează îți vom spune cum poți face asta și care sunt condițiile acestei promoții. În cazul în care nu ai încă un cont de jucător, îți recomandăm să treci prin înregistrare Casa Pariurilor și apoi să revendici bonusul de bun venit activ în prezent. După ce-l rulezi, participă și la promoția de pe această pagină!

Cum iei cele 200 rotiri Shining Crown Casa Pariurilor?

Pentru a intra în posesia celor 200 rotiri Shining Crown Casa Pariurilor trebuie să ții cont de următoarele:

  • Rundele se acordă zilnic, în perioadele: 15 iulie-16 iulie, 22 iulie-23 iulie, 29 iulie-30 iulie;
  • Poți primi până la 200 rotiri gratuite Casa Pariurilor valabile doar la jocul Shining Crown;
  • Numărul de runde variază în funcție de sumele rulate: rulezi 50 lei și primești 15 rotiri, rulezi 100 lei și primești 25 rotiri, rulezi 200 lei și primești 40 rotiri, rulezi încă 400 lei și primești 120 rotiri.

Practic, cu cât te joci mai mult la păcănele Casa Pariurilor, cu atât primești mai multe runde. 200 de free spins la Shining Crown nu-s deloc de trecut cu vederea! Pentru a revendica de la Casa Pariurilor rundele, fă următorii pași:

1
Dă click pe Profită acum

Mai sus pe această pagină ai o casetă cu un buton. Dă click pe buton pentru a ajunge la pagina promoției cazinoului.

2
Loghează-te în cont

Asigură-te că ești logat în contul tău de jucător. Apoi înscrie-te în campania 200 rotiri Shining Crown apăsând pe Mă înscriu.

3
Rulează bani la jocuri

Joacă pe platformă cât mai mult și vei primi runde în funcție de sumele rulate. Începe cu 50 lei și iei 15 runde la Shining Crown automat!

Alte condiții ale promoției Casa Pariurilor 200 rotiri Shining Crown

Pentru a te bucura de oferta cu 200 rotiri Shining Crown Casa Pariurilor mai trebuie să știi câteva lucruri. În primul rând, ca la orice altă promoție de cazinou, există rulaj. În cazul spinurilor la celebra păcănea EGT rulajul este de x5 și se aplică pe câștigurile obținute în urma folosirii învârtirilor.

De exemplu, dacă ai câștigat 100 lei din cele 200 free spins Casa, va trebui să rulezi 100 lei x 5, adică 500 de lei, înainte de a face o retragere de bani. Mai multe despre retrageri Casa Pariurilor afli dintr-un alt articol de pe blogul nostru – dă click pe link! 

Rulajul poate fi îndeplinit la oricare dintre jocurile de tip slot de pe platforma cazinoului. Ține minte asta! Totuși, rundele pe care le primești prin această promoție sunt valabile doar la jocul Shining Crown. Poți să exersezi la el pe Joc Păcănele, gratuit. 

shining crown pacanele online

Shining Crown

Shining Crown este un joc perfect pentru toți iubitorii de jocuri de pacanele online cu simboluri de fructe. Jocul este creat de EGT și aduce interfața deja renumită cu care ne-am obișnuit la acest producător. Simbolurile care plătesc foarte bine, jackpot-urile și funcția Gamble sunt doar câteva dintre atuurile acestui joc. Dacă vrei să-l joci [..]

Poți obține până la 200 free spins Shining Crown Casa Pariurilor o dată pe zi, în zilele campaniei promoționale. Ai la dispoziție o singură zi să accepți acest bonus și să-l utilizezi, el fiind automat acordat în contul tău după ce ai îndeplinit criteriile de bază. 

De ce să participi la promoția cu 200 rotiri Shining Crown Casa Pariurilor?

Ofertele acestui cazino pentru jucători sunt mereu frumoase. Iată care sunt avantajele promoției cu până la 200 rotiri gratis la Shining Crown Casa Pariurilor!

  • Poți lua runde în funcție de sumele pe care le rulezi. Oricum ai de gând să joci, nu-i așa? Ei bine, fiecare sumă rulată îți poate aduce spinuri norocoase.
  • Poți lua un număr mare de runde gratis. Promoția este avantajoasă și prin faptul că oferă un număr mare de rotiri. Și, cu cât sunt mai multe, cu atât îți cresc și șansele la câștiguri mai mari!
  • Cele 200 rotiri sunt la Shining Crown. Și știm că acesta este unul dintre cele mai profitabile jocuri ca la aparate în momentul de față.
  • Rundele au rulaj simplu, de doar 5x. Și-l faci repede la alte păcănele de pe platforma operatorului de jocuri de noroc.
  • Poți revendica și juca bonusul și cu aplicația Casa Pariurilor. Așa iei distracția cu tine oriunde dorești!

Concluzii

Dacă ai în plan să mai bagi niște bani la aparate, de ce să nu revendici și bonusul cu până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown Casa Pariurilor? Primești spinuri în funcție de sumele pe care le rulezi, valabile la unul dintre cele mai tari jocuri casino ale momentului. Rulajul e simplu, acordarea este instantă. La cât mai multe coroane cu noroc!