20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank

20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank

23 aug. 2021

O ofertă fulger de care te poți bucura săptămâna asta este cea cu 20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank. Ca de obicei, există câteva criterii de participare pe care le îndeplinești, după care primești bonusul. Ți le vom prezenta noi pe îndelete în acest articol. Citește-l cu atenția, apoi te bucuri de rotirile gratuite!

Pentru a deveni deținătorul a 20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank e necesar să ai un cont activ pe platformă. Și fonduri reale pentru a putea face rulajul minim cerut. Multe alte oferte de nerefuzat te așteaptă și după ce parcurgi pașii de creare cont la Supertbet!

Ofertă nu mai este valabilă.

Ofertă Specială

20 de rotiri gratuite Superbet la păcănele

Joacă păcănele cu bani reali la Superbet și ești premiat! Te vei bucura de 20 Free Spins la jocul Empty the Bank!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare20 Rotiri Gratuite
Dep. Min.
Valabilitate 23/08-26/08
Rulaj1x
ExclusivToți jucătorii

20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank: pași de revendicare

Promoția 20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank îți face cu ochiul? Vei avea nevoie, în primul rând, de un cont validat și activ. Iată care sunt pașii prin care obții 20 free spins Superbet:

Click pe „Profită acum”

Începi prin a apăsa butonul „Profită acum” din caseta de mai sus. Apoi, intri în contul activ și bifezi că accepți informările privitoare la bonusuri, premii și alte oferte promoționale Superbet. Bineînțeles, dacă nu ai făcut deja asta.

Joacă păcănele noi

Joci într-o singură zi cel puțin 250 lei la jocuri din categoria „Nou”, pe care o găsești în secțiunea „Jocuri”.

Primești rotiri gratuite

Bonusul Superbet la Empty The Bank îți apare în cont în maximum 48 de ore de la îndeplinirea cerințelor.

Promoția cu 20 rotiri Superbet Empty The Bank se acordă conturilor verificate. Adică unde a fost realizată procedura Know Your Client (KYC). Cu alte cuvinte, ți se va cere să îți verifici identitatea prin trimiterea unor copii după documente. Operatorul se asigură că ai cel puțin 18 ani și că locuiești în România. Procedura este una cerută prin lege iar datele tale sunt în deplină siguranță mereu.

20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank: care sunt premiile

Cum deja ai observat, premiul promoției 20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank este menționat direct în titlu. Se traduce prin 20 de rotiri gratis la jocul Empty The Bank Superbet. Partea cea mai bună este că te poți bucura de bonus în fiecare zi. Adică, ai șansa de a obține 4 bonusuri în 4 zile consecutive.

Campania cu 20 free spins Superbet la Empty The Bank se desfășoară în perioada 23 – 26 August 2021. Te poți întoarce în fiecare zi la jocurile din categoria „Nou”, unde joci 250 lei și obții câte 20 rotiri gratuite la joc. Adică un maximum de 80 rotiri la Empty The Bank!

Valoarea unei rotiri la Empty The Bank Superbet este de 0,8 lei. Iar dacă te îngrijorezi în privința cerințelor de rulaj, află că acestea sunt foarte permisive! Rulezi o singură dată câștigurile obținute din urma rundelor gratis. Mai apoi, banii obținuți pot fi retrași din cont. La Superbet Casino există și alte turnee fulger speciale, care te pot răsplăti cu free spins!

20 rotiri Superbet Empty The Bank: cine poate participa

La oferta cu 20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank poate participa orice client al operatorului care are un cont activ. În plus, trebuie să fi bifat că acceptă să fie informat cu privire la promoții și bonusuri înainte să primească unul.

Sunt luate în calcul exclusiv fondurile reale din cont. Deci numai banii pe care îi depui tu în cont și îi rulezi, nu cei obținuți din alte bonusuri. De asemenea, este necesar să accepți bonusul de 20 free spins Superbet în maximum 24 de ore de când apare în cont. Altfel, îl pierzi. Pentru asta, apeși butonul „Acceptă” din notificarea pe care o primești.

20 free spins Superbet: ce mai trebuie să știi

Alte informații de ajutor când vine vorba despre promoția 20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank vei găsi în lista de mai jos:

  • Banii obținuți din cele 20 rotiri Superbet Empty The Bank pot fi rulați în secțiunea „Jocuri”. Nu vor fi contorizate jocurile de ruletă, blackjack și videopoker. Unele păcănele vor fi excluse, de asemenea. Poți vedea care sunt acestea mai exact pe pagina ofertei Superbet.
  • Suma bonus trebuie rulată în maximum 3 zile de la activare. Altfel, toate câștigurile sunt anulate.
  • Dacă încerci să retragi bani înaintea îndeplinirii rulajului bonusului Empty The Bank Superbet vei pierde fondurile și câștigurile din balanța bonus.
  • Când există deja un alt bonus activ, bonusul nou primit va rămâne în așteptare pentru următoarele 3 zile. Apoi, dacă nu este activat, expiră.

Concluzii

Cu promoția 20 rotiri gratuite Superbet la Empty The Bank îți poți consolida balanța cu câștiguri frumoase. În plus, te distrezi gratuit la niște super păcănele. Îți poți rotunji frumos bugetul, în timp ce experimentezi tot felul de jocuri fresh. Îți mai poate face cu ochiul atractivul Drops & Wins Superbet, desfășurat în aceeași perioadă!