jocuri pacanele 777 online noi de iarna

Pacanele de iarnă: review Cool Jewels

20 dec. 2016

Sărbătorile sunt o ocazie excelentă pentru a încerca jocuri de pacanele 777 online noi, iar Cool Jewels este un joc cu totul și cu totul special. Jocul de pacanele Cool Jewels este diferit față de cele obișnuite, semănând foarte mult cu mult mai cunoscutele Bejeweled sau Candy Crush Saga.

Structura este una foarte intuitivă, având la bază potrivirea de simboluri de același tip. Deși ideea jocului este forate asemănătoare cu cea de la Candy Crush, avem de-a face totuși cu o interfață de pacanele 777.

Cool Jewels păcănele online: despre slot

Jocul are 6 role și 6 rânduri și nu are linii de plată, combinațiile câștigătoare putând fi obținute oriunde. Se marchează un câștig de fiecare dată când se potrivesc 4 sau mai multe simboluri de același fel pe verticală sau pe orizontală. Interfața este una animată, cu fulgi de zăpadă care cad pe fundal și o temă care chiar inspiră iarna.

Simbolurile de bază sunt diamantele. Atunci când se potrivesc mai mult de 10 diamante, se înregistrează un combo. Cool Jewels este unul din acele jocuri de pacanele 777  online noi care nu doar că au efecte captivante, dar aduc și câștiguri mari.

Păcănele Cool Jewels: interctivitate foarte mare

Elementul cel mai atractiv al jocului sunt simbolurile în cascadă. Atunci când se potrivesc, simbolurile dispar și sunt înlocuite cu altele, care pot forma la rândul lor combinații câștigătoare.

Fiecare simbol care ia parte la o combinație crește în valoare proporțional cu numărul total de simboluri adunate într-o rundă, putând ajunge până la 0.50. Câștigurile ajung astfel foarte consistente.

Simboluri wild Cool Jewels

Cool Jewels are trei tipuri simboluri wild, respectiv simboluri shocking wild, exploding wild și blasting wild. Simbolurile shocking wild le distrug pe toate celelalte pe diagonală. Simbolurile exploding wil le distrug pe toate celelalte care le înconjoară, iar simbolurile blasting wild le distrug pe toate celelalte pe verticală și orizontală.

În cazul în care două simboluri wild pică unul lângă celălalt, apar câștiguri extra. Tabela de plată îți va oferi informațiile complete despre posibilitățile de câștig.

Rotiri gratuite

În mod surprinzător, jocul are chiar și runde de rotiri gratuite. Atunci când se aliniază 4 simboluri Cool Jewels în afara unui combo, obții 8 rotiri gratuite. Dacă aliniezi 5 simboluri Cool Jewels primești 10 rotiri, în timp ce dacă aliniezi 6 primești 15, iar dacă aliniezi 7 primești nu mai puțin de 20.

Concluzii

Cool Jewels este un joc care te scoate din monotonia celor obișnuite și merită încercat măcar o dată, din curiozitate. Acesta nu aduce doar o structură cu totul nouă, dar și câștiguri consistente, fiind un excelent joc de sezon.

Încearcă-l și tu pe în cazinouri!